Aşılama 2021 NİSAN AYINDA AŞILAMA YAPTIRANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Aşılamanin 18.günü hala regl olmadım. Ama hamile olmadıgimi dusunuyorum. 15.gün idrar testi negatifti. İlk aşılamamın 17.günü regl olmuştum. 4 gün öncesinde sancılar ,kramplar hepsi vardi. Dündr hafif vardı. Bugun olurum belki.

Kullandığınız bir hap var ise o adet olmanızı engelliyor olabilir mesela ben duphaston kullanıyordum bıraktığımın 3. Günü adet oldum.

Geçmiş olsun aşılama sebebiniz neydi ne kadar süredir deniyordunuz?
4 yıllık evliyim ilk 2 yıl biz istemedik. 1 yıl normal deneme 1 yıl da klomen destekli deneme oldu ama başarısız sonuçlandı. Ben pcosluyum 70 80 gün adet olmadığım zamanlar oldu. Eşimde problem yok. 2 yillik denemeler sonuclanmayinca aşılamayı deneyelim dedik ilk deneme de malesef başarısız oldu görünüyor. Anlayamadığım bir durum var. normal şartlarda eğer klomen gibi hormon desteği alırsam tam gününde hasta olurdum. Ve çok feci belirtilerini hissederdim ki bazen adet sancısı yüzünden acillik oluyorum. Ayni zamanda yumurtlama gününden 1 hafta sonra göğüs hassasiyetim başlardı. Bu kez hiç göğüs hassasiyeti olmadı ve adet sancım hiç yok sadece çok fazla belim ağrıyor hala deli gibi akıntım var. Aşılamanın 14. Günü kan testi yaptır dedi doktorum bugün yaptırdım sonuç negatif görünüyor. Kullandığım tek ilaç progestandı onun böyle bı etkisi olduğunu sanmıyorum. Pazartesi gününe dek adet olmazsam yeniden kan testi vercem. Hayırlısı olur inşallah hakkımızda

Amin inşallah progestan ben de kullanıyorum türlü türlü etkileri var adet gecikmesi de yapıyormuş. Benim göğüslerim bazen ovulasyondam itibaren şişmeye başlar adete bir kaç gün kala geçer bazen de adete 4-5 gün kala. Demek istediğim vücut her zaman aynı tepkileri vermiyor tecrübe ederek görmüş olduk hele ki bu kadar ilaç iğne vs kullanmışken

Benim de bugün aşılamanın 15. günü. Normalde test yapardım ama adet sancılarım olduğu için adeti beklicem yapmicam. Test yapıp negatifi görmek bana daha zor geliyor. Pazartesi gününe kadar adet olmazsam test yapcam.

ya burdan bna neden bildirim gwlmiyor takipde ediyorum halbuki rabbim isteyen herkese verir insallah ilk asilamam 9-11-12 gun testlerim negatif bu mac burdan donemez diye dusunuyorum hayirlisi olsun hepimiz için inşallah

Merhaba kızlar. Ben hala adet olmadim hiç bir adet belirtisi de yok göğüs hassasiyeti dahil. Akıntım devam ediyor cuma günü 14.gundu teste göre negatif çıkmıştı ama hala adet olmadığım için bugün yeniden kan testi verdim. ancak sağlık ocağında yarına kalıyormuş sonuçlar sanırım kurdeşen dökerim yarına dek hastalanmazsam eğer cuma günü küçük bir hayal kırıklığı yaşadım hatta nasılsa hamile değilim diyip ağır temizliğe giriştim. Ancak 2 gündür özellikle modum çok yüksek. Pes etmek yok Rabbim ol derse olur Onun mucizeleri hepsi. Haber veririm sonucu

Merhaba önceden olsa o kadar çok kişi yorum yapardı ki artık kimse kalmadı başlığın altın da benim ilk aşılamam da adetim geç geldi ama hep geç döllenöe ihtimalide tut aklında ne umutsuz ne çok umutlu ol yarın inşallah güzel haberler alırız senden

Sen naptın canım kimyasal geçirmiştin galiba şimdi nasilsin

Ya inşallah. Önceki yazışmalarda denk geldin mi hiç bilmiyorum ama hayatımda hiç olmadığım kadar pozitif yaklaşıyorum herşeye. İnancımı sadece beynimden değil kalbimden hissediyorum. Cuma günü negatif sonucunu aldığımda bile 1 dk süren bı ağlama oldu sonra kendime kızıp bu bı savaş ve pes edersem hiç kazanamam diye telkinde bulundum. O andan beri hiç üzüntüm yok adet gelmediği için yeniden test yaptırdım. İster istemez heyecan oluyor ama yıkılmıyorum. Ablam daha önce dış gebelik geçirdi ve malesef tüpün birini aldılar. Ona rağmen bir sene sonrasında doğal yolla ikizleri oldu. Çok şükür gayet de sağlıklı teyze kuzularım. Mucizelerin sahibi Allah. Bende ona sığınıyorum sadece.

Aranızda normalde adet olunca ağrı sızı yaşamazken hamile kaldığında bu belirtileri yaşayan var mı? Genelde regl sancıları gibi diyorlar da benim reglim de pek belirti vermez. Aşılama yaptırdım 8. Gün onun da belirtisi yok acaba tutmadı mı diye düşünüyorum

Merhaba ben çekindim
Merhaba bende bugün çekindim ve doktor MONODOKS diye bir antibiyotik verdi. 1 hafta kullan dedi fakat benim 3 gün sonra yumurtlama günüm ve bugünleri de degerlendirmemi söyledi.. fakat MONODOKS gebelikte ve şüphe edenlerde kesinlikle kullanılmiyormus.. napacagomi şaşırdım sizin başınıza böyle bir durum geldi mi?

Ben öncesinde de sonrasında da hic bir ilaç kullanmadım anestezi almadan çekilmiştim ben bir bilgim yok malesef doktorunu arayıp sorma şansın yokmu

Bana da hsg çekildiğim gün monodoks verdi 4 gün kullanman yeterli bitirme demişti. Yumurtlamaya kadar kullandırdı

Muhtemelen bakteriyel bir enfeksiyon tespit ettiği için kullanmanı istemiş. Enfeksiyonu bitirmeden hamile kalman daha sıkıntılı bence önce sağlığını düşün ki bebişin de sapasağlam bir annede büyüsün canım benim. Bende hsg çekindim ancak hsg den önce Cleocin kullanmıştım enfeksiyon için. Önce enfeksiyonu bitirip öyle aşılama tedavisine başladık.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…