- 20 Aralık 2019
- 3.333
- 1
- 2.547
- 83
- 24
Hadi bakalım benim pek ümidim yok ama nedense senin var gibi doğdu içime insAllah vardırCanim bende bel ağrısı devam ediyor.birde aynı senin gibi göğüs hassasiyeti bende de oldu.birde dolgunlaştı damarlari cok belli.icimde de hep tokluk hissi var.yediklerim afedersin agzimda.birde hayatımda yaşamadığım bir agri var diş etlerim ağrıyor. Dişlerime dokunamıyorum. Belki de ben çok ilaç alıyorum bebegin tutunabilmesi için ondan kaynaklı olabilir diye düşünüyorum
Canim bugün aşılamanin 10uncu günü sakin test yapma arkadasim. Daha belli olmaz ki. Hepimiz hayalimizi kavuşmak için sabırsızlanıyoruz biliyorum ama nolur sabredelim.Bilmem yapmayı düşünmüyorum korktuğum için dün iki kere eczanenin önünden geçtim ayaklarım içeriye gitmedi almadım bende adetimi beklesem acaba diyorum bir yanım oldu git test al diyor bir yanım boşuna uğraşma değişik duygular var
Yapamiyorum zaten elim girmiyor beklicem birkaç gün dahaCanim bugün aşılamanin 10uncu günü sakin test yapma arkadasim. Daha belli olmaz ki. Hepimiz hayalimizi kavuşmak için sabırsızlanıyoruz biliyorum ama nolur sabredelim.
Allah razı olsun canım benim, yapıldı çok şükür şuan uzanıyorum hala
Fazla yumurta uyarılırsa iptal edilir ya da tüp bebeğe yönlendirme yaparız demişti benim doktorum ama yumurta sayısı vermedi. 3-4 yumurtaya kadar izin veriliyor diye biliyorum. Geçenlerde başka bir sayfada birisi 10 yumurtam gelişti iğne vurdurmadı doktor kendi çatlar dedi demişti. Bunu duyunca şaşırdım. Çünkü benim doktorum çoklu uyarılma olursa o ay ilişki bile önermem gebelik oluşmasın diye demişti. Senin ne kadar yumurtan gelişti ve mm ne kadar biliyor musun?Arkadaşlar bende pco olduğunu ve yumurtaların sayısının gonal f ile çok olduğunu dün yazmıştım, burada eski yazılanları okudum, genelde 4 ve üzeri yumurta olunca çoğul gebelik riski ve OHSS olma ihtimalinden dolayı aşılama işlemleri iptal edilen çok kişi olmuş, doktorum çoğul gebelik olabileceğini söyledi ama OHSS'den bahsetmedi ve yarın aşılama olacağım, keşke yazılanları okumasaydım, bütün gece uyuyamadım, şimdiden stres yaptım, bana yardımcı olur musunuz lütfensiz ne düşünüyorsunuz, çevrenizde benim gibi 5 ve üzeri yumurtası gelişen ama aşılamayla sağlıklı bir gebelik geçiren tanıdıklarınız oldu mu?
Allah razı olsun canım benim, yapıldı çok şükür şuan uzanıyorum halaRabbime şükürler olsun bugunu de nasip etti
Kızlar taze aşılandım hemen aktarayımidrara sıkışıklık dışında hiç zorlayıcı bir tarafı yok çok hafif hissediyorsunuz giren şeyi merak etmeyin. Progestron fitil verdiler bir de östrojen hapı ayın 27sindr test yapmamı söylediler. Günlük yaşantna geri dönebilirsin sadede ağır spor vs önerilmiyor dendi o kadar.
Nasıl hissediyorsan öyle yap canım. Nasıl iyi olacağına inanıyorsan onu yapBilmem yapmayı düşünmüyorum korktuğum için dün iki kere eczanenin önünden geçtim ayaklarım içeriye gitmedi almadım bende adetimi beklesem acaba diyorum bir yanım oldu git test al diyor bir yanım boşuna uğraşma değişik duygular var
Hayırlı olsun canım ben de 2 yi olacağım. Dilerim rabbim bu sefer nasip eder bizeMerhaba kızlar bende dün 12nisanda 2.aşılamamı oldum çok zor süreç bizim ne yaşadığımızı bizden başka anlayan olamaz Allah'ım emek veren isteyen herkese tez zamanda nasip etsin
Amiin amiiin hepbirlikte alalım haberleri canım benim ne guzel olur bu topicte bu listenin yanında hepimizin hamile emojisi rabbim bu mübarek ayda bizi kavuştursun inşallahCok çok sevindim canım benim Allah hayırlı haberler almak nasip etsin sana bize anne olmak isteyen herkese. Güzel haberini bekliyoruzdinlen güzelce
Peki işlem sonrası tuvalete gittiniz mi zaten sıkışık zor olmuyor muKızlar taze aşılandım hemen aktarayımidrara sıkışıklık dışında hiç zorlayıcı bir tarafı yok çok hafif hissediyorsunuz giren şeyi merak etmeyin. Progestron fitil verdiler bir de östrojen hapı ayın 27sindr test yapmamı söylediler. Günlük yaşantna geri dönebilirsin sadede ağır spor vs önerilmiyor dendi o kadar.
O çok zor oldu canım şuan hala tutuyorum çok fenayımPeki işlem sonrası tuvalete gittiniz mi zaten sıkışık zor olmuyor mu
Allah razı olsun canım inşallah bu sefer hepimize nasip olur dualarım hepimiz içinHayırlı olsun canım ben de 2 yi olacağım. Dilerim rabbim bu sefer nasip eder bize
YaaaO çok zor oldu canım şuan hala tutuyorum çok fenayımama doktor dedi tutamazsan haber ver sürgü getirelim diye
Yaş ve bat ı da yazar mısın canım seni de tabloya ekleyeyim hep beraber bekleyelim mucizelerimiziMerhaba kızlar bende dün 12nisanda 2.aşılamamı oldum çok zor süreç bizim ne yaşadığımızı bizden başka anlayan olamaz Allah'ım emek veren isteyen herkese tez zamanda nasip etsin
Hayırlı olsun canım aşılamadan sonra ne kadar yattırdılarO çok zor oldu canım şuan hala tutuyorum çok fenayımama doktor dedi tutamazsan haber ver sürgü getirelim diye
Canım 30 dakika yatmamı söyledi ben 40 dakika yattım ve şimdi kalktım gerçekten zor oldu muayene de zor oluyor oraya baskı yapıyorlar yaYaaapeki ne zamana kadar beklemeli tuvalete gitmemek için işlem sonrası? Düşündükçe bile kaçırırmıyım diye düşünüyorum
Yaş 28 bat çok çok düzensiz ama aşılamanin etkisiyle gelirse sanırım 26nisanYaş ve bat ı da yazar mısın canım seni de tabloya ekleyeyim hep beraber bekleyelim mucizelerimizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?