Evet ovitrellenin 12.günü oluyor 2ay önce bende sadece onu yapmıştım aşılama olmamıştı 12.günü adet olmuştum sen şimdi aşılama yaptırdın mı düşünüyormusunO zaman ignenin 12. Günü yani
Ben geçen ay çatlama ignesi tedavisi gördüm sırf takip için
test yaptım
10-11 güne kadar pozitif gösterdi 12. Gün negatif cıkt kan verdim oda negatif cıktı 15. Gün aksam adet oldum
Bunda cıkmıs belli ama bu sonuc ne zaman çıktı ilk 5-10 dakka cıktıysa olabilir ama geçtiyse kuruma cizgiside olabilir siz 13-14 güne kadar evde yapın ilk idrarla sabah varsa koyulasırKızlar çok kafanızı şilirdim bugün hakkınızı helal edin ama bi resim daha atıcam bakarmısınız kendi başıma çıldırcam yoksa bekledi biraz değişiklik var mı sizce yarım saat oldu yapalı şimdi
Bende aşılama yaptırdım canım ayın 30 unda suna daha 7-8. Gün hiç bi belirtim biseyim yok biraz umutsuzum belirtilerin varmıKızlar çok kafanızı şilirdim bugün hakkınızı helal edin ama bi resim daha atıcam bakarmısınız kendi başıma çıldırcam yoksa bekledi biraz değişiklik var mı sizce yarım saat oldu yapalı şimdi
Yarım saatte böyle oldu testin üzerinde 5-20dk arası sonucu alırsınız yazıyor sonradan azcık koyulaştı evet sabah tekrar yaparım pazar günü kan vermem lazım doktor öyle dedi ama devlet hastanesi var tek seçeneğim orayada gitmeye korkuyorum virüsten dolayoBunda cıkmıs belli ama bu sonuc ne zaman çıktı ilk 5-10 dakka cıktıysa olabilir ama geçtiyse kuruma cizgiside olabilir siz 13-14 güne kadar evde yapın ilk idrarla sabah varsa koyulasır
Adet olacakmış gibi hissim var çok fazla gaz var mide kazınmam çok oluyor ama düşük önleyici hap kullanıyorum o yapabilir göğüslerimdede elleyince sızı var ama dediğim gibi kullandığımız ilaçlarda adet belirtileride böyle yapıyor hiç ayırtedemiyorum Allah yüzüne baksın tutmuştur inşallah dua etmekten başka elden bişey gelmiyorBende aşılama yaptırdım canım ayın 30 unda suna daha 7-8. Gün hiç bi belirtim biseyim yok biraz umutsuzum belirtilerin varmı
Yok canım bende tedaviden once yaptım dedigin gibi yarım saat sonra böyle cıkınca sevindim malesef adet oldum sonra hele polikistik over varsa genelde böyle cıkıyoYarım saatte böyle oldu testin üzerinde 5-20dk arası sonucu alırsınız yazıyor sonradan azcık koyulaştı evet sabah tekrar yaparım pazar günü kan vermem lazım doktor öyle dedi ama devlet hastanesi var tek seçeneğim orayada gitmeye korkuyorum virüsten dolayo
Kuzum sen daha hiç test yapmadın mı bugüne kadar kızdur daha kuzum erken benim bugün 13. gün idrarda 14. günden çıkmama ihtimali çok yüksek üzülme kaçıncı günün bugün
Progestan mı kullanıyorsun geçen ay catlama ignesinin ardından bana da kullan demistiAdet olacakmış gibi hissim var çok fazla gaz var mide kazınmam çok oluyor ama düşük önleyici hap kullanıyorum o yapabilir göğüslerimdede elleyince sızı var ama dediğim gibi kullandığımız ilaçlarda adet belirtileride böyle yapıyor hiç ayırtedemiyorum Allah yüzüne baksın tutmuştur inşallah dua etmekten başka elden bişey gelmiyor
Aaa şok oldum bilmiyordumYok canım bende tedaviden once yaptım dedigin gibi yarım saat sonra böyle cıkınca sevindim malesef adet oldum sonra hele polikistik over varsa genelde böyle cıkıyo
Uzun bi zaman 20 dakka
İnsallah vardırda
İlk 10 dakka onemli heveslenip üzülme diye diyorum
Ayrıca negatif cıkar adet olmazsan yine güvenme gidip kan ver
Ayrıca devletin acili gebelige bakmıyo oyüzden geçen ay özele gidip yaptırdım 85₺ ye
Duphaston kullanıyorum ben bilmiyodum ben acilin yapmadığını çok şaşırdım pazartesi yaptırıırm o zaman kendi doktoruma gidipProgestan mı kullanıyorsun geçen ay catlama ignesinin ardından bana da kullan demisti
İçiyodum cok bas donmesi uyku bel bacak agrısı gögüslerim sismisti patlıcak gibiydi
Aynen pazartesiye randevu alıp gidin işinizi garantiye alınAaa şok oldum bilmiyordum
Duphaston kullanıyorum ben bilmiyodum ben acilin yapmadığını çok şaşırdım pazartesi yaptırıırm o zaman kendi doktoruma gidip
Bizim burda devlettenç hasta kayıttan ücretli 10 TL'ye yapıyorlar sorun siz de vardır belkiYok canım bende tedaviden once yaptım dedigin gibi yarım saat sonra böyle cıkınca sevindim malesef adet oldum sonra hele polikistik over varsa genelde böyle cıkıyo
Uzun bi zaman 20 dakka
İnsallah vardırda
İlk 10 dakka onemli heveslenip üzülme diye diyorum
Ayrıca negatif cıkar adet olmazsan yine güvenme gidip kan ver
Ayrıca devletin acili gebelige bakmıyo oyüzden geçen ay özele gidip yaptırdım 85₺ ye
Sordum malesef sadece gebelik için yapılmadıgını söylediler gidip özelde yaptırdım 85₺Bizim burda devlettenç hasta kayıttan ücretli 10 TL'ye yapıyorlar sorun siz de vardır belki
hadi hayırlısı inşallah bebeklerimiz bizimledir ben yarın gidiyorum teste çok heyecanlıyım10.gün bugün kuzum
inşallah vardır canım bu sefer gördüm ama uzun beklediyse ondan da olmuş olabilir umudunu yitirme dur bakalım inşallah hayırlısı olsunKızlar çok kafanızı şilirdim bugün hakkınızı helal edin ama bi resim daha atıcam bakarmısınız kendi başıma çıldırcam yoksa bekledi biraz değişiklik var mı sizce yarım saat oldu yapalı şimdi
dün yaptım canım sabah çıkmadı bende hiç bişey 12. günümdü akşam çok ağladım olmadı diye düşünüyorum hep ama Allahtan ümit kesilmez bebeğim yarın ne olacak çok stresliyimKuzum sen daha hiç test yapmadın mı bugüne kadar kız
Belirtileriniz varmı acaba bende 30 nisanda yaptırdım aşılamayı ignede 28i aksam vuruldumhadi hayırlısı inşallah bebeklerimiz bizimledir ben yarın gidiyorum teste çok heyecanlıyım
hiç belirtim yok diyebilirim akşam sadece gaz durumu sözkonusu birde göğüslerim çok az hassas onun dışında kasıklarım falan hiç ağrımıyor olmadımı diyorum yaBelirtileriniz varmı acaba bende 30 nisanda yaptırdım aşılamayı ignede 28i aksam vuruldum
hiç bi belirti yok
Merhaba bende aynı günlerde iğne vurup aşılama oldum. Arada karnımda çok küçük sancı oluyor kısa sürüyor ve çok akıntı oluyor. Bir de ateş basması hala devam ediyor. İlaçlardan mıdır nedir bilmiyorum ama çok uykum oluyor bıraksalar sürekli uyurum. İşe giderken çok zorlanıyorum o yüzden. Bu ne anlama gelir onu da bilmiyorum. Bekliyorum günün gelmesini. Hakkımızda hayırlısı inşallahBelirtileriniz varmı acaba bende 30 nisanda yaptırdım aşılamayı ignede 28i aksam vuruldum
hiç bi belirti yok
Yaaaa insallah koyulaşarak devam eder canimmmmmKızlar çok kafanızı şilirdim bugün hakkınızı helal edin ama bi resim daha atıcam bakarmısınız kendi başıma çıldırcam yoksa bekledi biraz değişiklik var mı sizce yarım saat oldu yapalı şimdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?