Aşılama 2021 NİSAN AYINDA AŞILAMA YAPTIRANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Evet ovitrellenin 12.günü oluyor 2ay önce bende sadece onu yapmıştım aşılama olmamıştı 12.günü adet olmuştum sen şimdi aşılama yaptırdın mı düşünüyormusun

Kızlar çok kafanızı şilirdim bugün hakkınızı helal edin ama bi resim daha atıcam bakarmısınız kendi başıma çıldırcam yoksa bekledi biraz değişiklik var mı sizce yarım saat oldu yapalı şimdi

Eklentiler

• image.jpg
    58,3 KB · Görüntüleme: 54
Bunda cıkmıs belli ama bu sonuc ne zaman çıktı ilk 5-10 dakka cıktıysa olabilir ama geçtiyse kuruma cizgiside olabilir siz 13-14 güne kadar evde yapın ilk idrarla sabah varsa koyulasır

Bende aşılama yaptırdım canım ayın 30 unda suna daha 7-8. Gün hiç bi belirtim biseyim yok biraz umutsuzum belirtilerin varmı

Bunda cıkmıs belli ama bu sonuc ne zaman çıktı ilk 5-10 dakka cıktıysa olabilir ama geçtiyse kuruma cizgiside olabilir siz 13-14 güne kadar evde yapın ilk idrarla sabah varsa koyulasır
Yarım saatte böyle oldu testin üzerinde 5-20dk arası sonucu alırsınız yazıyor sonradan azcık koyulaştı evet sabah tekrar yaparım pazar günü kan vermem lazım doktor öyle dedi ama devlet hastanesi var tek seçeneğim orayada gitmeye korkuyorum virüsten dolayo

Bende aşılama yaptırdım canım ayın 30 unda suna daha 7-8. Gün hiç bi belirtim biseyim yok biraz umutsuzum belirtilerin varmı
Adet olacakmış gibi hissim var çok fazla gaz var mide kazınmam çok oluyor ama düşük önleyici hap kullanıyorum o yapabilir göğüslerimdede elleyince sızı var ama dediğim gibi kullandığımız ilaçlarda adet belirtileride böyle yapıyor hiç ayırtedemiyorum Allah yüzüne baksın tutmuştur inşallah dua etmekten başka elden bişey gelmiyor

Yok canım bende tedaviden once yaptım dedigin gibi yarım saat sonra böyle cıkınca sevindim malesef adet oldum sonra hele polikistik over varsa genelde böyle cıkıyo
Uzun bi zaman 20 dakka
İnsallah vardırda
İlk 10 dakka onemli heveslenip üzülme diye diyorum
Ayrıca negatif cıkar adet olmazsan yine güvenme gidip kan ver
Ayrıca devletin acili gebelige bakmıyo oyüzden geçen ay özele gidip yaptırdım 85₺ ye

Progestan mı kullanıyorsun geçen ay catlama ignesinin ardından bana da kullan demisti
İçiyodum cok bas donmesi uyku bel bacak agrısı gögüslerim sismisti patlıcak gibiydi

Aaa şok oldum bilmiyordum
Progestan mı kullanıyorsun geçen ay catlama ignesinin ardından bana da kullan demisti
İçiyodum cok bas donmesi uyku bel bacak agrısı gögüslerim sismisti patlıcak gibiydi
Duphaston kullanıyorum ben bilmiyodum ben acilin yapmadığını çok şaşırdım pazartesi yaptırıırm o zaman kendi doktoruma gidip

Aaa şok oldum bilmiyordum

Duphaston kullanıyorum ben bilmiyodum ben acilin yapmadığını çok şaşırdım pazartesi yaptırıırm o zaman kendi doktoruma gidip
Aynen pazartesiye randevu alıp gidin işinizi garantiye alın
zaten yasak var randevu msjı olmazsa ceza yazabilirler

Bizim burda devlettenç hasta kayıttan ücretli 10 TL'ye yapıyorlar sorun siz de vardır belki

inşallah vardır canım bu sefer gördüm ama uzun beklediyse ondan da olmuş olabilir umudunu yitirme dur bakalım inşallah hayırlısı olsun

Kuzum sen daha hiç test yapmadın mı bugüne kadar kız
dün yaptım canım sabah çıkmadı bende hiç bişey 12. günümdü akşam çok ağladım olmadı diye düşünüyorum hep ama Allahtan ümit kesilmez bebeğim yarın ne olacak çok stresliyim

Belirtileriniz varmı acaba bende 30 nisanda yaptırdım aşılamayı ignede 28i aksam vuruldum
hiç bi belirti yok
hiç belirtim yok diyebilirim akşam sadece gaz durumu sözkonusu birde göğüslerim çok az hassas onun dışında kasıklarım falan hiç ağrımıyor olmadımı diyorum ya

Belirtileriniz varmı acaba bende 30 nisanda yaptırdım aşılamayı ignede 28i aksam vuruldum
hiç bi belirti yok
Merhaba bende aynı günlerde iğne vurup aşılama oldum. Arada karnımda çok küçük sancı oluyor kısa sürüyor ve çok akıntı oluyor. Bir de ateş basması hala devam ediyor. İlaçlardan mıdır nedir bilmiyorum ama çok uykum oluyor bıraksalar sürekli uyurum. İşe giderken çok zorlanıyorum o yüzden. Bu ne anlama gelir onu da bilmiyorum. Bekliyorum günün gelmesini. Hakkımızda hayırlısı inşallah sende de akıntı oluyor mu ?

Yaaaa insallah koyulaşarak devam eder canimmmmm valla ben gördüm. Bence sen beklemeden kan vermelisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…