Aşılama 2021 NİSAN AYINDA AŞILAMA YAPTIRANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
iyi akşamlar kızlar bugün aşılamanın 9.günü erken gebelik testii yaptım yani çok çok silik bi çizgi gibi bişey gördüm ama eminde değilim testin kendi içindeki çizginn izi varsa o olabilir yani çok zor görünüyor erken gebelik testi olmasına rağmen hala erken mi sizce yoksa tutmuş olsa çıkarmıydı

İyi akşamlar canım testin resmini atabilirmisin bakalım

Canım bence çok erken benim 12. Günüm sabah yaptın ama erken gebelik olanlardan değildi ve testte bişey çıkmadı fakat şuan aşırı derecede gaz sorunum başladı cumartesi kan testine gideceğiz bakalım neler olacak ağrımda yok hiç

Doktor banada 12. Gün kan ver dedi aslında gaz sorunu bendede çok fazla var adet dönemlerinden önce oluyor hep kasık ağrılarımda var batmalar kramp oluyor adet olmaktan korkuyorum inşallah olmam kan testinin sonucu inşallah pozitif gelir bizede haber ver güzel haberler inşallah

İnşallah canım evet en kesin sonuç kan aslında hakkımızda hayırlısı inşallah

Kızlar benim yaklaşık dört aydır klomen ile mutlaka 2 yumurta oluşuyor. Bu ay doktor daha etkili diye femara verdi. Hem femara kullandım hemde C life macun bugün yumurta takibim vardı ama yumurtam gelişmemiş biraz şaşırdım biraz üzüldüm doğrusu bir sonraki ay kesin Gonal f ile aşılama denemesini isteyeceğim.

2 yumurta aslında aşılama için gayet yeterli bir sayı bu işteki amaç çok yumurta oluşturmak olmamalı.
Az ama kaliteli yumurta oluşması önemli
Benim 5-6 yumurtam oluştuğu ay çatlama iğnesi yaptırmamıştı doktorum çoğul gebelik riski nedeniyle

Kuzum atmıştım testi çöpe hiç aklıma gelmedi buraya yükleyebilceğim bir iki güne yine yaparım dayanamayıp
Yaaa inşallah bebiş seninledir dört gözle bekliyorum güzel haberini canim inşallah tutmuştur inşallah

evet canım benimde 2 tane oldu 3 olursa aşılamamı yapmayacaktı

Yaaa inşallah bebiş seninledir dört gözle bekliyorum güzel haberini canim inşallah tutmuştur inşallah
Bugün yine yaptım ben dikkatlice bakınca orda çizgimsi bişey görüyorum ama o testin içindeki çizginin yansımasıda olabilir beynim bana oyunda oynuyor olabilir

Eklentiler

• 2C6E0DA7-A14C-4FEC-80A2-D33F6D751449.jpeg
    66,7 KB · Görüntüleme: 70
  • 9BD60DFF-0262-43BE-9C4D-271C879CFD27.jpeg
    52,9 KB · Görüntüleme: 64
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…