İyi akşamlar canımiyi akşamlar kızlar bugün aşılamanın 9.günü erken gebelik testii yaptım yani çok çok silik bi çizgi gibi bişey gördüm ama eminde değilim testin kendi içindeki çizginn izi varsa o olabilir yani çok zor görünüyor erken gebelik testi olmasına rağmen hala erken mi sizce yoksa tutmuş olsa çıkarmıydı
Canım bence çok erken benim 12. Günüm sabah yaptın ama erken gebelik olanlardan değildi ve testte bişey çıkmadı fakat şuan aşırı derecede gaz sorunum başladı cumartesi kan testine gideceğiz bakalım neler olacak ağrımda yok hiçiyi akşamlar kızlar bugün aşılamanın 9.günü erken gebelik testii yaptım yani çok çok silik bi çizgi gibi bişey gördüm ama eminde değilim testin kendi içindeki çizginn izi varsa o olabilir yani çok zor görünüyor erken gebelik testi olmasına rağmen hala erken mi sizce yoksa tutmuş olsa çıkarmıydı
Kuzum atmıştım testi çöpe hiç aklıma gelmedi buraya yükleyebilceğim bir iki güne yine yaparım dayanamayıpİyi akşamlar canımtestin resmini atabilirmisin bakalım
Doktor banada 12. Gün kan ver dedi aslında gaz sorunu bendede çok fazla var adet dönemlerinden önce oluyor hep kasık ağrılarımda var batmalar kramp oluyor adet olmaktan korkuyorum inşallah olmam kan testinin sonucu inşallah pozitif gelir bizede haber ver güzel haberler inşallahCanım bence çok erken benim 12. Günüm sabah yaptın ama erken gebelik olanlardan değildi ve testte bişey çıkmadı fakat şuan aşırı derecede gaz sorunum başladı cumartesi kan testine gideceğiz bakalım neler olacak ağrımda yok hiç
İnşallah canım evet en kesin sonuç kan aslında hakkımızda hayırlısı inşallahDoktor banada 12. Gün kan ver dedi aslında gaz sorunu bendede çok fazla var adet dönemlerinden önce oluyor hep kasık ağrılarımda var batmalar kramp oluyor adet olmaktan korkuyorum inşallah olmam kan testinin sonucu inşallah pozitif gelir bizede haber ver güzel haberler inşallah
2 yumurta aslında aşılama için gayet yeterli bir sayı bu işteki amaç çok yumurta oluşturmak olmamalı.Kızlar benim yaklaşık dört aydır klomen ile mutlaka 2 yumurta oluşuyor. Bu ay doktor daha etkili diye femara verdi. Hem femara kullandım hemde C life macun bugün yumurta takibim vardı ama yumurtam gelişmemiş biraz şaşırdım biraz üzüldüm doğrusu bir sonraki ay kesin Gonal f ile aşılama denemesini isteyeceğim.
Yaaa inşallah bebiş seninledir dört gözle bekliyorum güzel haberini canim inşallah tutmuştur inşallahKuzum atmıştım testi çöpe hiç aklıma gelmedi buraya yükleyebilceğim bir iki güne yine yaparım dayanamayıp
evet canım benimde 2 tane oldu 3 olursa aşılamamı yapmayacaktı2 yumurta aslında aşılama için gayet yeterli bir sayı bu işteki amaç çok yumurta oluşturmak olmamalı.
Az ama kaliteli yumurta oluşması önemli
Benim 5-6 yumurtam oluştuğu ay çatlama iğnesi yaptırmamıştı doktorum çoğul gebelik riski nedeniyle
Bugün yine yaptım ben dikkatlice bakınca orda çizgimsi bişey görüyorum ama o testin içindeki çizginin yansımasıda olabilir beynim bana oyunda oynuyor olabilirYaaa inşallah bebiş seninledir dört gözle bekliyorum güzel haberini canim inşallah tutmuştur inşallah
ben göremedim canımBugün yine yaptım ben dikkatlice bakınca orda çizgimsi bişey görüyorum ama o testin içindeki çizginin yansımasıda olabilir beynim bana oyunda oynuyor olabilir
dur daha kuzum erken benim bugün 13. gün idrarda 14. günden çıkmama ihtimali çok yüksek üzülme kaçıncı günün bugünbanada olmadı gibi geliyor adet olmazsam kan veriyim bari zaten hep kan vercem diyip dayanamıyorum
10.gün bugün kuzumdur daha kuzum erken benim bugün 13. gün idrarda 14. günden çıkmama ihtimali çok yüksek üzülme kaçıncı günün bugün
10.günü aşılamanınKaçıncı gün bugun
Kaçıncı gün bugunbanada olmadı gibi geliyor adet olmazsam kan veriyim bari zaten hep kan vercem diyip dayanamıyorum
O zaman ignenin 12. Günü yani10.günü aşılamanın
Bi kaç gün sonra tekrar yapın varsa koyulasır10.günü aşılamanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?