• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2021 NİSAN AYINDA AŞILAMA YAPTIRANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Merhaba bende 30 nisanda aşılama oldum belirtileriniz neler bende hiç bi belirti yok ne agrı ne sızı hatta cuma aşılama yapıldı cumartesi salı birliktleik oldu sonrası istemiyorum artık 😕normalde cumartesi pazartesi carsamba cuma birliktelik demisti sizede önerdimi birliktelik
bende 24 nisanda oldum canım ilk 3-4 gün çok hafif ağrım oldu sonra doktor ertesi günü birlikte olun mutlaka dedi ondan sonra gün aşırı denedik 3-4 gün sonra yapmadık bende de hiç belirti yok bugün 12. günüm göğüs hassasiyetim var sadece hafif oda

Merhaba bende 30 nisanda aşılama oldum belirtileriniz neler bende hiç bi belirti yok ne agrı ne sızı hatta cuma aşılama yapıldı cumartesi salı birliktleik oldu sonrası istemiyorum artık 😕normalde cumartesi pazartesi carsamba cuma birliktelik demisti sizede önerdimi birliktelik
Aşılamayı takip eden 3 gün ard arda ilişki önerdi benim doktorum hep. Bence belirti arama insan kendini kötü hissediyor. Unut hatta 😀 ilaç kullanıyorsan bazen onlarda belirtilere neden olabiliyor.

Merhaba ben 1 mayısta oldum aşılamamı ilk Bi kaç gün ağrı olmuştu sonra geçti dün biraz karnım ağrıdı bugün hiçbir belirti yok. Bugün idrar testi yaptım hatta 2 dk önce belli belirsiz Bi çizgi çıktı ama çatlama iğnesinin mi etkisi yoksa gerçekten var mı Bi şeyler bilemedim

Bu arada yazmayı unutmuşum bize birliktelik konusunda hiçbişey söylemediler hoş zaten eşim şehir dışında çalıştığı için 1 gün sonra döndü aşılama dan sonra birliktelik hiç olmadı

Merhaba ben 1 mayısta oldum aşılamamı ilk Bi kaç gün ağrı olmuştu sonra geçti dün biraz karnım ağrıdı bugün hiçbir belirti yok. Bugün idrar testi yaptım hatta 2 dk önce belli belirsiz Bi çizgi çıktı ama çatlama iğnesinin mi etkisi yoksa gerçekten var mı Bi şeyler bilemedim
Ben geçen ay yine çatlama ignesi vuruldum kendimiz denedik sırf takip için idrar testi yaptım evde 10-11 güne kadar gebelik gösterdi 12. Gün kan verdim 0.688 cıktı 15. Gün akdam adet olmustu. Suan erken yani idrarda bakmak için yapacaksanız 12. Gün ve sonrasında yapın

Ben geçen ay yine çatlama ignesi vuruldum kendimiz denedik sırf takip için idrar testi yaptım evde 10-11 güne kadar gebelik gösterdi 12. Gün kan verdim 0.688 cıktı 15. Gün akdam adet olmustu. Suan erken yani idrarda bakmak için yapacaksanız 12. Gün ve sonrasında yapın
ben 12. günümdeyim canım sabah idrar yaptım çıkmadı olumsuzmu düşünmeliyim yani :KK43: birde benim hiç belirtim yok diyebilirim kasık ağrım falan yok sizin olmuşmuydu sadece göğüslerim biraz hassas

Merhabalar. Aşılamanın 12.günü kan verdim 1.20 çıktı sonucum gebelik yok ama erken yaptırdın dedi ordaki doktor..kan vermeden önce ve sonrasında evde kendim test yaptığımda ikinci çizgi çıkıyor ama çok geç ve silik

Merhabalar. Aşılamanın 12.günü kan verdim 1.20 çıktı sonucum gebelik yok ama erken yaptırdın dedi ordaki doktor..kan vermeden önce ve sonrasında evde kendim test yaptığımda ikinci çizgi çıkıyor ama çok geç ve silik
hayırlısı olsun inşallah bende sizin tarihi kendime yakın gördüğüm için yazmak istedim benim cumartesi günü test zamanı bugün sabah idrar testi yaptım hiç birşey çıkmadı bugün 12. günüm

hayırlısı olsun inşallah bende sizin tarihi kendime yakın gördüğüm için yazmak istedim benim cumartesi günü test zamanı bugün sabah idrar testi yaptım hiç birşey çıkmadı bugün 12. günüm
Allah hayırlısıyla isteyen herkese nasip etsin sizede bana da inşAllah 😍 12.gün için erken daha bekleyin derim. Doktorum bana 15.gün yap demişti sizde öyle yapın bence. Evdeki testler yanıltıyor

ben 12. günümdeyim canım sabah idrar yaptım çıkmadı olumsuzmu düşünmeliyim yani :KK43: birde benim hiç belirtim yok diyebilirim kasık ağrım falan yok sizin olmuşmuydu sadece göğüslerim biraz hassas
Canim benim asilamam tutmadı ya.12 gunde hic göğüs hassasiyetim kalmamisti.birde 6 günden sonra tüm agrim hassasiyetim bitmisti.insallah kanda yuksek değerini görürsün ❤🤲🤲

Allah hayırlısıyla isteyen herkese nasip etsin sizede bana da inşAllah 😍 12.gün için erken daha bekleyin derim. Doktorum bana 15.gün yap demişti sizde öyle yapın bence. Evdeki testler yanıltıyor
Aminn inşallah cumartesi doktora gideceğiz sonuç için inşallah olumlu bir sonuçla dönerim 🙏🏻🥰😘

Canim benim asilamam tutmadı ya.12 gunde hic göğüs hassasiyetim kalmamisti.birde 6 günden sonra tüm agrim hassasiyetim bitmisti.insallah kanda yuksek değerini görürsün ❤🤲🤲
Kıyamam inşallah Allah birdahakine nasip eder benim 4-5. Günden itibaren başlamıştı göğüs hassasiyetim ama öyle çok aman aman değil tabi dokunulmucak gibi değil inşallah cumartesi günü olumlu sonuçla dönerim çok teşekkür ederim😇🥰🙏🏻

O konuda hiç stres yapma bence benimde aşılamadan sonra ki akşam oldu başka da hiç olmadı tuttu benim aşılamam iyi düşün olacağı varsa zaten tutmuştur o aşılamayla 🙂

Kizlar dün yazamadim test günümdü malesef olumsuz. Sonuç 1.14 cıktı zaten bir gönlüm umutsuzdu cunki 10.gün kaset test yaptim cıkmadı neyse belki erkendir dedim bir umut. Test günü gecesi yaptim tekrar yine tek cıktı umudum iyice azalmisti ama yinede Allahtan umut kesilmez dedik gittim bir yanim heycanli bir yarim buruk ilk asılamamdı doktorum bayramdan sonra adetinde gel dedide gitmicem aşılama yaptirmicam biraz kendi haline birakicam 2.3 ay ondan sonrasıda Allah kerim 😓🤲🏻
Hakkında hayırlısı kuzum, gönlünden nasıl geçiyorsa öyle yapman en iyisi🥰

Back