Benide ultrasonla falan kontrol etmemişti doktorum çataldayken akıntının durumuna bakarak yumurtaların çatlamış demişti merak etme çatlamıştır bende hiçbişey hissetmemiştim çatladığına dairkizlar bisi sorucam sizi moralim bozuldu ister istemez yarim saat oldu asilamam yapilali sabh 9da esim numune verdi snrasinda asilamam yapildi ama sunu sorcam 2 mayista ovitrella vuruldum hicbir etkisi hissetmedim onu gectim catlama belirtiside gormedim dr geldi hic bakmadan asilamayi yapti gtti 2dk bile surmedi dr gormedim neredeyse yumyrta catlamismi ne olmus ne durumda bakmasi gerekmez miydi? size bakmislar miydi ltf cvp verin vallahi aglicam simdi bide ozel hastane yani
Zaten 2ainde vurmuşsun çatlatma iğnesini yeterince zaman geçmiş en uygun zamanda yapılmış aşılamanBenide ultrasonla falan kontrol etmemişti doktorum çataldayken akıntının durumuna bakarak yumurtaların çatlamış demişti merak etme çatlamıştır bende hiçbişey hissetmemiştim çatladığına dair
akintim filana yokki catlatma ignesini yaptiktan birgun snra kremsibi akinti geldi başkada bisey yok yani ins oledir gercekten cok moralim bozukBenide ultrasonla falan kontrol etmemişti doktorum çataldayken akıntının durumuna bakarak yumurtaların çatlamış demişti merak etme çatlamıştır bende hiçbişey hissetmemiştim çatladığına dair
bilemiyrm canim cok birden gardim dustuZaten 2ainde vurmuşsun çatlatma iğnesini yeterince zaman geçmiş en uygun zamanda yapılmış aşılaman
Bende hiç akıntı farketmemiştim kendimde doktor gördü valla benim işlemden sonra 15dakika kadar baya adet sancısı gibi sancım oldu yanma oldu yarım saat yattım olduğum yerde sana tavsiyem bugünden itibaren avakado yemeye başla iyi geliyor diyorlar tutma konusunda ben 3.gün öğrenip yemeğe başladım ne kadar erken yersen o kadar iyisag ve sol tarafimda da ciddi yanma oldu asilamayi yapınca
11 gun testim iki çizgi ikinci cizgi silikCanım merhaba. Daha çok erken. Erken gebelik testinde bile çıkmaz. 12.gune kadar sabret inşallah asilaman tutmuştur bize de haber ver mutlaka
burda okudum canim 5 tane avakoda aldim yemeye baskicam canim teşekkür ederimBende hiç akıntı farketmemiştim kendimde doktor gördü valla benim işlemden sonra 15dakika kadar baya adet sancısı gibi sancım oldu yanma oldu yarım saat yattım olduğum yerde sana tavsiyem bugünden itibaren avakado yemeye başla iyi geliyor diyorlar tutma konusunda ben 3.gün öğrenip yemeğe başladım ne kadar erken yersen o kadar iyi
Yaaa yaşasın kutlarımMerhaba
11 gun testim iki çizgi ikinci cizgi silik
Yaaa yaşasın kutlarıminsallah inşallah kanda da sevinçli haberi alırsın canım çok çok çok sevindim
kizlar bisi sorucam sizi moralim bozuldu ister istemez yarim saat oldu asilamam yapilali sabh 9da esim numune verdi snrasinda asilamam yapildi ama sunu sorcam 2 mayista ovitrella vuruldum hicbir etkisi hissetmedim onu gectim catlama belirtiside gormedim dr geldi hic bakmadan asilamayi yapti gtti 2dk bile surmedi dr gormedim neredeyse yumyrta catlamismi ne olmus ne durumda bakmasi gerekmez miydi? size bakmislar miydi ltf cvp verin vallahi aglicam simdi bide ozel hastane yani
Tesekkur insallah bende size cok dua edecegim ins hemen mutlu haberinizi aliriz hayirli zamanda sağlıklaYaaa yaşasın kutlarıminsallah inşallah kanda da sevinçli haberi alırsın canım çok çok çok sevindim
Canım 12gün yanılma payı olmaz diye düşünüyorum.benim tutmadı aşılamam ve net tek çizdim vardı 12gunde.kan ver inşallah sevinip bizi se sevindirirsinInsallah dogrudur test, hani yalanci pozitiflik oluyormuş ya. O nedenle bir tek size yazdim evden bile kimse bilmiyor. Saglik ocagindaki test dogru olur degil mi
Kolay değil ki canım.spekulum takılıyor.eskiler derdi alttan hava almayin karnınız sancı olur diye haklılarmış.sonucta içimize hava giriyor birde onun da etkisi var. Kullandığımız ilaçlar falan.bizler harika dayanıklı dirayetli insanlarızsag ve sol tarafimda da ciddi yanma oldu asilamayi yapınca
Hiç bilmiyorum ki 2 yumurtam vardı ama kese görünmeden belli olur mu?İkiz mi acaba??
Canım benim de 11. Günü çıktı kan ver netleştirir benceInsallah dogrudur test, hani yalanci pozitiflik oluyormuş ya. O nedenle bir tek size yazdim evden bile kimse bilmiyor. Saglik ocagindaki test dogru olur degil mi
Benim de çok bozuktu hatta buraya kaç kere kesin tutmadı dedim sıkıntı yapma olacağı varsa oluyor kabak çekirdeği ananas ye ben çok yedimcanjm yaa cok sevin bnde simdi geldim asilamadan moralim bozuktu sevindim simdi
Çok sevindim harika bir haber bu gözün aydın inşallah kan testinden sonrada senin için böyle seviniriz istersen hemen kan ver zaten pozitif çıktıysa silikte olsa kandada çıkar benceArkadaslar 8. Günde test negatifti, 11 gunde iki cizgi cikti. Epey silik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?