Aşılama 2021 NİSAN AYINDA AŞILAMA YAPTIRANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
kizlar bisi sorucam sizi moralim bozuldu ister istemez yarim saat oldu asilamam yapilali sabh 9da esim numune verdi snrasinda asilamam yapildi ama sunu sorcam 2 mayista ovitrella vuruldum hicbir etkisi hissetmedim onu gectim catlama belirtiside gormedim dr geldi hic bakmadan asilamayi yapti gtti 2dk bile surmedi dr gormedim neredeyse yumyrta catlamismi ne olmus ne durumda bakmasi gerekmez miydi? size bakmislar miydi ltf cvp verin vallahi aglicam simdi bide ozel hastane yani

Benide ultrasonla falan kontrol etmemişti doktorum çataldayken akıntının durumuna bakarak yumurtaların çatlamış demişti merak etme çatlamıştır bende hiçbişey hissetmemiştim çatladığına dair

Zaten 2ainde vurmuşsun çatlatma iğnesini yeterince zaman geçmiş en uygun zamanda yapılmış aşılaman

akintim filana yokki catlatma ignesini yaptiktan birgun snra kremsibi akinti geldi başkada bisey yok yani ins oledir gercekten cok moralim bozuk

sag ve sol tarafimda da ciddi yanma oldu asilamayi yapınca
Bende hiç akıntı farketmemiştim kendimde doktor gördü valla benim işlemden sonra 15dakika kadar baya adet sancısı gibi sancım oldu yanma oldu yarım saat yattım olduğum yerde sana tavsiyem bugünden itibaren avakado yemeye başla iyi geliyor diyorlar tutma konusunda ben 3.gün öğrenip yemeğe başladım ne kadar erken yersen o kadar iyi

burda okudum canim 5 tane avakoda aldim yemeye baskicam canim teşekkür ederim

Insallah dogrudur test, hani yalanci pozitiflik oluyormuş ya. O nedenle bir tek size yazdim evden bile kimse bilmiyor. Saglik ocagindaki test dogru olur degil mi
Yaaa yaşasın kutlarım insallah inşallah kanda da sevinçli haberi alırsın canım çok çok çok sevindim

Bana da bakmadı canım özelde yaptırdım sadece asilama günü doktorun eline 3000 aylarca haftanin en az 3 günü gidip 500er lira verdim tenezzül edip yumurtama bakmadı bile. Ama sen hiç güzel canını sıkma. Olacak oldumu tek yumurtayla okadar az sperm sayisiyla oluyor asilaman bugün yapılmış sakın stres yok. Ben bütün kalbimle inanıyorum inşallah tutucak

Insallah dogrudur test, hani yalanci pozitiflik oluyormuş ya. O nedenle bir tek size yazdim evden bile kimse bilmiyor. Saglik ocagindaki test dogru olur degil mi
Canım 12gün yanılma payı olmaz diye düşünüyorum.benim tutmadı aşılamam ve net tek çizdim vardı 12gunde.kan ver inşallah sevinip bizi se sevindirirsin

sag ve sol tarafimda da ciddi yanma oldu asilamayi yapınca
Kolay değil ki canım.spekulum takılıyor.eskiler derdi alttan hava almayin karnınız sancı olur diye haklılarmış.sonucta içimize hava giriyor birde onun da etkisi var. Kullandığımız ilaçlar falan.bizler harika dayanıklı dirayetli insanlarız

Arkadaslar 8. Günde test negatifti, 11 gunde iki cizgi cikti. Epey silik.
Çok sevindim harika bir haber bu gözün aydın inşallah kan testinden sonrada senin için böyle seviniriz istersen hemen kan ver zaten pozitif çıktıysa silikte olsa kandada çıkar bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…