Ben smyrna tüp bebek merkezine gidiyorum kuzum ilk çatlatma denedik bu ayda aşılama sonucumu cumartesi öğreneceğiz nasipseBen özelde yaptırmıştım canim Cemal Posacı da. Sen nerede yaptırdın
Yaaa cok sevindimBen smyrna tüp bebek merkezine gidiyorum kuzum ilk çatlatma denedik bu ayda aşılama sonucumu cumartesi öğreneceğiz nasipse
İnşallah canım benim Allah razı olsunYaaa cok sevindimorası da cok güzel bir merkezmis oyle duydum heyecanla insallah güzel haberini bekliyorum canim
Vardı canım aşılamanın 4.ve 5 .günü kasık ağrım vardı.sonra geçti o 10. gün adet ağrkm vardı ona rağmen test yaptım poztf çıktı ama ilaç etksiidir diye konuştuk burda çünkü 4 5 gün öncesinde ben yine çatlatma iğnesi olmuştum ..kan testini yapmadan 2 gün önce 2 gün süren adet ağrım oldu her zmanki bildiğim ağrı moral gitti benim sökülme ağrısı gibi aynı ama testler yine pozitif çıkıyor ama ağrım aynı ağrı testkere bile inanmadım ağrıdan.. gögüs hassasiyeti hiç olmadı hala daha yok yanlız sağ kasığımda bacağımada vuran bi ağrı oluyodu diğer hamileliklerimdede vardı bu belirti ordan bi acaba diyordum benim adet belirtilerinden tek farkli belirtim buydu diğer belirtilerim adet belirtisi gibiyidi canımNe mutlu canım sağlıkla ilerlesin inşallah bizede aşılamanın ertesi günü mutlaka birlikte olun dedi bizde o denedik sonrasında da gün aşırı denedik çok merak ediyorum bakalım ne olacak varmıydı belirtin ağrın sancın kasıklarında falan
Canım bişey sorucam, bu 6+3 dediğin son adet tarihine göre hesaplanan tarih mi yoksa aşılama tarihine göremi, aklıma takıldı da kusura bakmaKatından 6+3 de duyduk çok şükür
Yaaaa yaşasınKızlar günaydın bugün test günümde 441 çıktı sonucum
Ayy çok sevindim canım benim Allah içine sindirsin güzel haberler almaya çok ihtiyacım var çok sevindim kaçıncı gününde yaptın testiniKızlar günaydın bugün test günümde 441 çıktı sonucum
İnşallah bir daha ki sefere olur gönlünü ferah tutmaya çalış biliyorum zor ama insanın elinden birşey gelmiyor sen bilirsin ama hangi seçeneğin başarı oranı yüksekse ona göre tercih yapmanı öneririmKizlar selam 11.gun lekelenme olmustu 12. Gun yani bugün adete döndü. Doktora gittim hemen, muayene etti bu ay ara verelim dedi. Birdahaki aya adet olunca gidicem büyük ihtimal tüp bebege baslayacagim. Doktorum asilama icin 2. Denemede de ayni basari orani dedi. Tup bebek tavsiye etti. Yalniz kızlar ben ozel hastaneye gidiyorum sizce tup bebek icin tup bebek merkezine mi gitmeliyim bu doktorumu da cok seviyorum yine burada devam etsem mi?
İnşallah Allah bizlere de nasip etsin bu sevinci günler geçmek bilmiyor dün gece çok değişik bir ağrı yaşadım iki saat uyuyamadım resmen yani sağ tarafımda bel kemiğimin hemen üstünde inanılmaz bir ağrı oldu ama bunun kasığımla alakası yoktu sanki böbrek ağrısı falan gibi bir ağrıydı böyle birşey yaşadınız mı hiç yaBu topik cok uğurlu cok güzel ya arka arkaya bebek haberleri aldık. Cok seviyorum burayı
Canım bişey sorucam, bu 6+3 dediğin son adet tarihine göre hesaplanan tarih mi yoksa aşılama tarihine göremi, aklıma takıldı da kusura bakmsın
Canım çok sevindim gözün aydın olsunKızlar günaydın bugün test günümde 441 çıktı sonucum
Ben yaşamadım canim. Ayaklarını üşütmemeye dikkat etİnşallah Allah bizlere de nasip etsin bu sevinci günler geçmek bilmiyor dün gece çok değişik bir ağrı yaşadım iki saat uyuyamadım resmen yani sağ tarafımda bel kemiğimin hemen üstünde inanılmaz bir ağrı oldu ama bunun kasığımla alakası yoktu sanki böbrek ağrısı falan gibi bir ağrıydı böyle birşey yaşadınız mı hiç ya
Canım benim çok teşekkür ederim açık kalsın sayfamız hepimiZin güzel haberlerini burda alalım inşallahYaaaa yaşasıncok cok sevindim canımmmm hayırlı olsun nasil sevindim anlatamam.hop oturup hop kalkıyorum her bebek haberinde heyecanlanıyorum. Iyiki varsiniz umutlarımız yeşeriyor güzel haberi aldığımızda Allahım insallah gün gün güzel haberini saglik haberlerini almayı nasip etsin. Saglikla büyüyün sihhatle gelsin minik kuş minik kelebek
Normalde aşılamanın 11. Günü 79 çıktı 14. 441 canımAyy çok sevindim canım benim Allah içine sindirsin güzel haberler almaya çok ihtiyacım var çok sevindim kaçıncı gününde yaptın testini
Teşekkür ederim canımCanım çok sevindim gözün aydın olsun
İkiz mi acaba??Normalde aşılamanın 11. Günü 79 çıktı 14. 441 canımikiz
canjm yaa cok sevin bnde simdi geldim asilamadan moralim bozuktu sevindim simdiKızlar günaydın bugün test günümde 441 çıktı sonucum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?