Aşılama 2021 NİSAN AYINDA AŞILAMA YAPTIRANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım bişey sorucam, bu 6+3 dediğin son adet tarihine göre hesaplanan tarih mi yoksa aşılama tarihine göremi, aklıma takıldı da kusura bakma
Son adet tarihine göre zaten aşılamada normal gebelik gibi oluyor doktorlar da son adet tarihine göre hesaplıyor

Demetim yumurtlama olabilir mi? Ovulasyon testi yaptın mı

Merhaba aşılama günü lekelenmeniz oldu mu bugün ikinci gün hala devam ediyor lekelenme ve hatta pıhtı şeklinde bu normal mi sizce. Bir de ilk gün lekelenme az da değildi iki günlük ped doldu. Bugün daha az ama bugün de pıhtı geldi. Korkmaya başladım.

Merhaba benimde 2 gün sürdü endişelenmeyin doktorum çok normal olduğunu söyledi rahim ağzı zorlandığı için lekelenme oluyor 2-3gün sürebilir demişti bana

Merhaba benimde 2 gün sürdü endişelenmeyin doktorum çok normal olduğunu söyledi rahim ağzı zorlandığı için lekelenme oluyor 2-3gün sürebilir demişti bana
Çok teşekkür ederim. Internette araştırdım çok nadiren lekelenme olur diyor. Bi anormallik olduğunu düşünmeye başlamıştım.

Kızlar ben siteye yeni yeni alışmaya çalışıyorum yanlış kişilere cevap yazıyor gibiyim sanki kusurA bakmayın idare edin
canım hoş geldin öncelikle bu dediğin hepimizin başına gelen şeyler, bende çok yaptım hala daha yapıyorum yanlış yerlere yanlış cevaplar

Demetim yumurtlama olabilir mi? Ovulasyon testi yaptın mı
Canim ben hiç övülasyon kullanmadim.ilk defa böyle bir şey yani lekelenme yaşıyorum.hemen alıp bakayim.cok da sancim var kasıklarımda.

Arkadaslar dr estrofem vermisti yarin bitiyor ne yapayim, gidip tekrar yazdirmak mi gerekiyor. Kullanilmasa ne olur

canım hoş geldin öncelikle bu dediğin hepimizin başına gelen şeyler, bende çok yaptım hala daha yapıyorum yanlış yerlere yanlış cevaplar
Ben ilk geldiğimde topik açmışım kendi kendime soru sorup merhaba canim diye cevaplamışım. En çok adepte sorunu yaşayan benim

Canım bende 2 defa aşılama yaptırdım, üniversite hastanesinde, çatlatma iğnesinden sonra bende pek bi belirti hissetmedim. Ve her iki aşılamamda da aşılama öncesi kontrol etmedi doktor ilki tutmadı, ikincisi tuttu

Banada bakmadı canım bakmıyorlar sanırım

Amin inşallah hepimiz için dualarımız hayalkerimiz gerçek olur .sonraki günlerde yanma icten ateş kaşık bel ağrısı karında gerginlik oluyor bekliyorum bakalım yedi gün sonra arife günü test vereceğim inşallah bayram hediyemiz Mevladan gelir ne diyim

Benim maalesef negatif canım. Spekulum takıldığı için akinti kan vs olabiliyor hic güzel canını sıkma sen arkadaşım inşallah pozitif sonucu alip cok güzel bir anne olursun
Allah tez zamanda bizleri sevindirsin inşallah sonraki süreçleri kolay etsin.

Bana daha evvel hiç söylenmedi bu bilgi bakıyorlar aslında ultrasonla ama görebilirler mi ultrasonla çatladğını onu da bilmiyorum

bn bugun yaptirdim gunluk ped doldurcak gibi degil gercekten ic camasirima leke yapti cok da bilmiyorum ama bna gore sizin biraz fazla olmus muhtemelen biraz fazla zorladi alet sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…