Aşılama 2021 NİSAN AYINDA AŞILAMA YAPTIRANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benimde 9. Günüm canım bende hiç test yapmadım ilk 3-4 gün ağrı oldu kasıkta sonra geçti 4. Güne kadar afedersin kabızlık vardı 5. Gün oda geçti bugün belli belirsiz kasığım ağrıdı ama rahatsız edecek cinste değil 8 mayısta teste gideceğim inşallah bebeğim benimledir kaç yumurtan vardı canım ?

Bende hic yapmadım canım. Benimde 9. Gün başlamıştı kramplar varla yok arası saniyelik ama bugün artmaya başladı. Ağrı gbi değilde bıçak sapliyolar sanki öyle Hakkimizda hayırlısı kuzum

Merak ettiğin şey benim karnında ki bu şişlik gerginlik hareket ettikçe ve idrara sıkışınca oluşan bu karın altı ağrısı sizlerde oldu mu acaba ve de göğüslerdeki şişme ve ağrı
Benim arada oluyor canım göğüsler acıyor ama çok değil aynı adette olan şeyler çok merak ediyorum bende inşallah meleklerimiz bizimledir benim 9.gün

Aaa bende izmirdeyim siz nerede yaptırdınız

Bende hic yapmadım canım. Benimde 9. Gün başlamıştı kramplar varla yok arası saniyelik ama bugün artmaya başladı. Ağrı gbi değilde bıçak sapliyolar sanki öyle Hakkimizda hayırlısı kuzum
Amin inşallah doktor tam sayı söylemedi baya var yine yumurtan dedi ama açıkcası benim için pek birşey ifade etmiyor yumurta sayısı çünkü 2ay önce çatlatma iğnesi vurulduğumda 9 yumurtam vardı çok ümitlenmiştim olmamıştı

Umutsuzluğa kapılmayın inşallah sizinledir bebeğiniz doktorunuza danıştınızmı leke konusunda benim 9. Günüm ama kasığımdaki arada olan hafif ağrılarım dışında ve göğüs acıması dışında bir durumum yok hiç test yapmadım

En büyüğünü goz onunde bulunduruyolar zaten canim benimde bir yumurtam vardı büyük aşılama gunu kontrol etti doktor gözükmüyor çatlamış dedi. Daha yumurtalar var ama bizim için önemli olan oydu dedi.

Danışmadim canim yarina randevu aldım artik yarin belli olur kan tahlili vs yapmam gerekirse doktor söyler. Allah razi olsun insallah öyledir benim gaz sancisi gibi sancim oldu 9.gun sag kasigima girdi cikti saniyelik olarak gun boyu. O yüzden dayanamayip 10.gun sabahi kaset test yaptim ama maalesef negatif cikti. Umudu yitirmiştim ki lekelenmem oldu yine de umutlanmamaya calisiyorum cunku regl olabilir.

Hayırlısı canım Allahtan ümit kesilmez

Hayırlısı canım benimmm Allahtan ümidimizi kesmeyelim inşallah bizde anne olacağız beklemek zor ama elden gelen bişey yok Rabbim ayarlamıştır inşallah

Zamanla insan negatif sonuçlara o kadar alışıyor ki artık pozitif ummaktan vazgeçiyor. 3 yumurta takibi, 2 aşılama, 2 tüp bebek yaptırdık olmadı. Ama Allahım hazinesinde çoktur diyip çabalamaya devam başka çaremiz yok. Allah hepimizin gönlünün muradın versin

Kızlar olmadı diye ümidinizi kaybetmeyin. Üzülmeniz, üzülmemiz çok doğal.. Hepimiz ne umutlarla başlıyoruz muaynesi, hapı, iğnesi vs hemen olcakmış gibi geliyor. Her şeyin bir zamanı var. Hayırlısı ile birbirimize vereceğimiz müjdeli haber zamanlarımızda gelicek inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…