Bir de bugün kaçıncı gününüz aşılamadan sonra, kaç gün geçti adet gününüzdenTestlerde hem negatıve gormekten sıkılmıstım yapmamıstım leke gelınce adet oldum sandım bı kac gun bekledım hala hep leke ama koyu kahve leke.Snra test yapmaya karar verdım bırde goguslerın cok hassaslasmıstı.Darısı hepınıxın basına arkadaslar cok dua edıyorum sızlerede
Lekelenme kaçıncı günde başladıTestlerde hem negatıve gormekten sıkılmıstım yapmamıstım leke gelınce adet oldum sandım bı kac gun bekledım hala hep leke ama koyu kahve leke.Snra test yapmaya karar verdım bırde goguslerın cok hassaslasmıstı.Darısı hepınıxın basına arkadaslar cok dua edıyorum sızlerede
Amın cmm yok oyle agrım olmadı suanda da yok oyle pek agrı belırtı cok aramayın sadece gogus hassasıyetı varCanım benim İnş kanda da görürsün ve sağlıklı artarpeki leke geldiği zamanlar adet sancıların oluyor muydu
2 gun gecıktı adetımden 13 nısandı asılama tarıhımBir de bugün kaçıncı gününüz aşılamadan sonra, kaç gün geçti adet gününüzden
Adetten 3 gun once falandı cmmLekelenme kaçıncı günde başladı
Merhaba 22 yasindayim rapor çıkmazmıTüp bebek tedavilerinde SGK dan yararlanabilmek için;
Tüp Bebek tedavisi için gereken Heyet Raporu’nu Nereden alabilirim?
- Evli olmak,
- Bayanın yaşının 23 den büyük, 40 yaşından küçük olmak (41 den gün almamak),
- Mevcut evliliklerinden çocuk sahibi olmamak,
- Her iki eşten birinin En az 5 yıllık SGK’lı olmak ve en az 900 gün prim gün sayısına sahip olmak,
- Gebe kalmaya engel herhangi bir hastalığa sahip olmamak,
- Heyet Raporu almak gereklidir.
Üçüncü basamak (Üniversite Hastaneleri, Eğitim ve Araştırma Hastaneleri) sağlık kurumlarından alabilirsiniz.
Heyet Raporu için gerekli Tıbbi şartlar nelerdir?
- Erkekte sperm testinde toplam ileri hareketli sperm sayısının 5 milyondan az olması (en az 15 gün arayla yapılmış üç kez sperm testi gereklidir)
- Sperm testinde sperm sayısı sıfır olması (Azoospermi)
- Kadında tüplerin her ikisinin birden tıkalı olduğunun ameliyat (açık yada kapalı) ile saptanmış olması
- Standart tedaviye cevap vermeyen hormonal ve yumurtlama sorunun olması
- Yumurtalıkları zayıflamış ve az çalıştığı düşük yumurtalık rezervinin olması
- Yukarıdaki hiçbir şarta uymayan nedeni belirsiz kısırlık sorunu olan hastaların, SGK ile anlaşmalı kurumlarda son üç yıl içinde en az 2 kez iğne tedavisi (klomifen gibi haplarla değil) ile birlikte yapılan aşılama tedavisinde gebelik elde edilememiş olması ve bunun belgelenmiş olması (Bu şarta bağlı heyet raporu çıkabilmesi için en az 3 yıllık evlilik şartı aranmaktadır)
- şartlarından en az biri gerekmektedir.
Avakadoyu ne kadar ve nasıl tükettiniz acaba benm aşılama dün oldu bu sabah yedim avakado limon sarımsak tuz karabiber ekledim siz nasıl tüketiyorsunuzKızlar merhaba ben mıkrocıp yaptırmıstım ya regl oldum sanmıstım megersem yerını temızlıyormus ve test yaptım pozıtıf cıktı sunu soylıyım avakado yıyın gercekten cok faydası oldugunu dusunuyorum.Dualarım sızınle ıns sızlerınde tutarsızde bana dua edın daha dr a gıtmedım
Ben her gun 1 adet bıraz tuz ve lımon sıkıp yedım cnm bırde ara ara ananas tukettımAvakadoyu ne kadar ve nasıl tükettiniz acaba benm aşılama dün oldu bu sabah yedim avakado limon sarımsak tuz karabiber ekledim siz nasıl tüketiyorsunuz
Ya cok sağol canim unutmamışsın
Bizim 5 milyondu canim esim iki kere sperm verdi öylesi 5milyonu tamamlayabildikSizin kaçtı acaba sperm sayısı bizim yıkamadan sonra 8 milyon dediler
Peki kan testi verdiğiniz 12 ve 14.günlerde idrar testi de yaptınız mı evde?Kızlar merhaba aşılamanın 14 günü bugün ve sonucum 100 çıktı
Hatırlarsanız
10.gün 5
12.gün 23 çıkmıştı.
Test yapmadan önce sabırla bekleyin lütfen idrar testlerinde ikinci çizgiyi görebilmek için Betahcg değeri25 üzeri olması gerekiyor.
Bende Kasık ağrısı ve göğüslerde dolgunluk oldu bir de yerleşmenin tahmini olacağı günler bel ağrısı yaşadım .
Yapmadım çünkü kafa karışıklığı yaşattı şimdiye kadar bana.Peki kan testi verdiğiniz 12 ve 14.günlerde idrar testi de yaptınız mı evde?
HarikaYapmadım çünkü kafa karışıklığı yaşattı şimdiye kadar bana.
Belirsiz silik çizgi mi ?kuruma çizgisi mi ? Diye sürekli kendimi yıpratıyorum .hemşire olduğum için kan verme sürecimde kolay oldu
Sonuçta 1 tane lazım Allah hepimizin kucağını doldursunBizim 5 milyondu canim esim iki kere sperm verdi öylesi 5milyonu tamamlayabildikhareketli sayısı da %87'ydi
Amin canim amin Allahim gönlümüzün muradını versin en tez zamandaSonuçta 1 tane lazım Allah hepimizin kucağını doldursun
Dün bitti sandım mesala bugün tekrar başladı. Doktor bana hiç bir bilgi vermedi ya benim küçük olduğu için 2 3 hafta lık oluyor artık yumurtalamayı saymazsak korunmana gerek yok dedi hamile kalma ihtimalimin var dedi. Beta da diğer adete düşer dedi ama ben içim rahat etmicek çarşamba aile sağlığında yaptırıcam tekrar o yaptır hiç demedi. Başka doktordan randevu aldım bakalık o ne diyecek. Buradaki arkadaşların ne güzel kat kat atıyor değrleri maşallah çok güzel bende düşsün diye bekliyorum kader işteCanım bende yaşadım aynı şeyleri, 6 haftalıkmış benim bebeğim düştüğündedüşükte kanama baya bi sürüyor, pıhtı şeklinde gelmişti benim hep ve kanda sıfırı görünceye kadar belirli arkalıklarla kan testi yaptırmıştım. Ama benim doktorum tekrar hamile kalmam için en az 2/3 ay beklememi söylemişti. Sen doktorunla görüştün mü canım
İnşallah canım benim sende tedaviye gerek kalmadan güzel haberleri alırsın inşallah tes zamandaCanım benim İnş sağlıkla atsın vücudun ve sağlıklı bir gebeliğe tez vakit hazırlansın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?