Aminn canım inşallahhayirli olsun canimm kucaginada alirsin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Aminn canım inşallahhayirli olsun canimm kucaginada alirsin inşallah
Canım olana kadar sabırla beklicez her yolu deneyeceğiz inşallah ama inanıyorum hepimizin er ya da geç bebişi olucak sende bu ay kavuşursun inşallah bebişineUmarım öyle olur olmadı yine devam edicez ikinciye. Sen de üzme kendini. İnşallah önümüzdeki ay gelir bebişin
Ah canım benim 3 buçuk yılı geçti belki kendiliğinden olur diye bekledim bu yıla kadar ama olmadı doktorlar direk tüp bebek dediler ama Bi umut işte aşılama istedim bu da olmadı. Takdir Rabbimin vardır Bi zamanı. Biraz beklicem yine sonra tüp bebek denicez inşallah.Aynı sıkıntıyı çektiğimiz için birbirimizi anlıyoruz inan sizden hamile haberleri duyunca çok mutlu oluyorum ben
Bizim de sorunumuz aynı eşimin spermlerinde sıkıntı vardı sayı normal ama hareketsizler bize de bi doktor direk tüp bebek dedi yazın sonra 3 ay ilaç kullandı ve sayıda harekette arttı son aylarda ilaçları bıraktık aşılama yapılırken değerleri çok iyi çıktı ve bizim şimdiki doktorumuz normal yolla da olur ama çok beklemişsiniz dedi bizde 2 buçuk yıldır evliyiz 1 buçuk yıldır istiyoruz. Diğer ilaçları bilmem ama e vitamini çok etkili. Bir iki kez daha deneyip olmazsa biz de tüp bebeğe geçicez.Canım ilk aşılamamdı bu benim ama 3 buçuk yıllık evliyim. Eşimin sperm değerleri çok kötü direk tüp bebek dediler ama yine de aşılama denemek istedim ben ama nasip değilmiş senin için hala umut var 10. Günde çıkmayabilir kaset testte gününü bekle canım kan testi ver
Canım benim eşimde ilaç kullandı ama sadece sayıda artma oldu. Morfoloji 1 ve ileri hareket 0 bizim onda hiç artma olmadı. Hangi ilacı kullandı acaba eşiniz bir de e vitamini markası falan var mı hiç bilmiyorum benBizim de sorunumuz aynı eşimin spermlerinde sıkıntı vardı sayı normal ama hareketsizler bize de bi doktor direk tüp bebek dedi yazın sonra 3 ay ilaç kullandı ve sayıda harekette arttı son aylarda ilaçları bıraktık aşılama yapılırken değerleri çok iyi çıktı ve bizim şimdiki doktorumuz normal yolla da olur ama çok beklemişsiniz dedi bizde 2 buçuk yıldır evliyiz 1 buçuk yıldır istiyoruz. Diğer ilaçları bilmem ama e vitamini çok etkili. Bir iki kez daha deneyip olmazsa biz de tüp bebeğe geçicez.
Evicap e vitamini 6 ay kadar kullandı diğerleri qenzim ve proxeed plus onları 3 ay kullandı bizde morfoloji normal hareket yüzde 4 tü yüzde 27ye çıktıCanım benim eşimde ilaç kullandı ama sadece sayıda artma oldu. Morfoloji 1 ve ileri hareket 0 bizim onda hiç artma olmadı. Hangi ilacı kullandı acaba eşiniz bir de e vitamini markası falan var mı hiç bilmiyorum ben
Sana da hayırlı olsun canım darısı başımızaKızlar benim eşimde bi dönem kullanmıştı şunu Buda çok etkiliyor doktorunuza danışıp kullanabilirsiniz
Sağol canım inşallah güzel devam eder isteyen herkese nasip olsun inşallahSana da hayırlı olsun canım darısı başımıza
Ekran görüntüsünü aldım kuzum doktoruma danışıcam belki şifamız buradadırKızlar benim eşimde bi dönem kullanmıştı şunu Buda çok etkiliyor doktorunuza danışıp kullanabilirsiniz
İnsallah dedigin gibidir ya hayirlisi vardir herseyde bir hayir sıkma canınıCanım ilk aşılamamdı bu benim ama 3 buçuk yıllık evliyim. Eşimin sperm değerleri çok kötü direk tüp bebek dediler ama yine de aşılama denemek istedim ben ama nasip değilmiş senin için hala umut var 10. Günde çıkmayabilir kaset testte gününü bekle canım kan testi ver
İyi düşünelim iyi olsun canımmmsadece biraz üzüldüm o da geçti alıştım artık bu süreceİnsallah dedigin gibidir ya hayirlisi vardir herseyde bir hayir sıkma canını
Bu dediginizi nerde bulaniliriz problem yok da kullanmasi belki iyi olur fazlalaşırTatlım benim eşimde de sınırda değerleri ilaç kullandı 3 ay son ayda çakşır suyu içiti yanında baya etkiledi bilmiyorum dener misiniz ama aklıma geldi Bi araştırın isterseniz
Merhaba iki iğne arasında ne gıbı bır fark var acaba ? Bu ay doktorum adet olunca gel iğneye baslayacagız asılama yaparız dedi hıc bır bılgım yok bu konuda. Klomen kullanıyorum 3 aydır gebelık olmadı yumurtaö olusuyor catlıyor o yonden sorunum yokAnladım canım benimde şimdilik sadece femara. Gonal f ye sonraki ay karar vereceğiz dedi doktorum
Teşekkür ederim inşallah hepimiz için hayırlı olurİlk önce hayırlı olsun güzel haberler almanız dileğiyle sonuçta bir işlem yapılıyor doktor demişti hafif kanamalar olabilir endişe etme diye o yüzden şimdiden daha strese girip kendinizi yıpratmayın elinizi karnınıza koyup bol bol dua edin tesbih çekin
Trendyoldan almıştım çakşır suyu diye aratın orada seçenekler çıkıyotBu dediginizi nerde bulaniliriz problem yok da kullanmasi belki iyi olur fazlalaşır
Çok çok erken henüz benim 12 günden sonra çok aşırı görünmeyecek kadar bi çizgi vardı sonrasında koyulaşmaya başlamıştıAşilamadan sonra 8. Gun idrar gebelik testi yaptim tek cizgi cikti. Pozitife doner mi sonradan. Yoksa artik gecti mi
İnşallah canım.hadi insallh canim bnde sali gunu asilamami olucam cift cizgi giruruz insallh
Benimde 8. Günüm canım bi değişiklik hissediyormusn bende herşey normal şuan yaaaa olmadımı acabaTebrik ederim benim de bugün 9. Günüm fakat test yapmaya cekiniyorum negatif görmemek adina acaba sizin bir belirtiniz var miydi biraz surecinizden bahseder misiniz. Bir de kaset testlerden yaptiniz mi kan testi vermeden önce. Rabbim sağlıkla kucaginiza almayi nasip etsin inşallah darisi hepimizin basina
Canım merhaba. Daha çok erken. Erken gebelik testinde bile çıkmaz. 12.gune kadar sabret inşallah asilaman tutmuştur bize de haber ver mutlakaAşilamadan sonra 8. Gun idrar gebelik testi yaptim tek cizgi cikti. Pozitife doner mi sonradan. Yoksa artik gecti mi