Aşılama 2021 NİSAN AYINDA AŞILAMA YAPTIRANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Benim de kendisi düşmüştü ama yine de parça kalıp enfeksiyon yapmasın diye temizleyip antibiyotik vermişti düşükten sonra düşükte 10 gün sürdü benim kanamam bende biraz direttim kendi düşmeden almayın diye

Aşılama için kullanılan tek iğne gonal f diye biliyorum 450-900 şeklinde çeşidi oluyor. Doktorunuzda size gereken ölçüden iğneye başlayacaktır. Aşılama ile de güzel sonuç alırsınız inşallah

Ben iğneler hakkında bilgili degılım acıkcası bu ay test yaptım negatıf yanı adet olunca iğne için doktoruma gıdecegım insallah guzel sonuclar elde ederım olumlu yorumunuz ıcın tesekkur ederım

Yumurta geliştirici ilaçlar konusunda bilgili değilim bende, yorumları okudukça ilaç isimlerini öğreniyorum ama ben fosimon 75 lik iğnelerden kullandım tozu ve suyu şeklinde iki şişeydi kutunun içinde, yumurta sayım yaşıma göre çok azdı 3 yumurtam oldu ancak ilave olarak sabahları arısütü tükettim. Birazdan kan vereceğim ve sonuç negatif diye düşünüyorum.

İğnenin adını hatalı yazmışım fostimon olacak canım

Harika tebrik ediyorum sizi hayırlı uğurlu olsun. Allah tamamına erdirsin sağlıkla kucağınıza alasınız bizler için de dualarınızı bekleriz
Dualarım hep umudunu burda arayanlarla
Çünkü bu süreçlerde bizi tek anlayan aynı şeyleri yaşayan kişileriz
İl kızımda 4 tüp bebek denemesi yaşadım ve bu süreçlerde kadınlar kulübü olmasaydı ne yapardım bilemiyorum
O yüzden bu platformda kimseyi yargılamadan anlamaya çalışarak geçireceğimiz nice güzel sohbetlerimiz olsun

Evet kızlar sonucum negatif okadar düşük ki kandaki değer 0.100 den bile kücük, ve aynı zamanda eşimin şirketten en yakın arkadaşının 5,5 haftalık hamile oldugunu öğrendik. En garip yanıda şubat ayında görüştüğümüzde bebek düşünmediklerini söylemişlerdi. İnsanlar neden saklar ki anlam veremiyorum..
Ailem ve arkadaşımın olmadıgı şu koca şehirde birtek onlarla görüşüyordum onların adına sevinirken bile içim buruldu biraz..

Hayırlısı olsun isyan etmeyin inşallah birgün olacak bu üzülmelerimize değecek moralinizi bozmayın yola devam

Allah'ım kalp atışını duydum çok şükür Allah'ım çok şükür onun kalbi attıkça benim kalbim duracaktı
Anom benim canıma ❤ çok sevindim ablacım Sağlıkla gelsin minik kuş ❤ ömrü boyunca hep annesini babasını böyle sevindirsin inşallah

Boşverdim işe kaptırdım kendimi canım, tek stresim tansiyon hastası olmam ve yaşım ilerlemeden olsun istiyorum. Ama nasip artık stres yaptıkça olmuyor bu da kesin
Aynen canım benim benim yaşımda 30 aşılama oldum bugün 9. Günüm ama içim tuhaf stressiz malesef hiç olmuyor ama Allah büyük birgün olacak

Benim bu yalanlar konusunda afedersin canim seni tenzih ederek söylüyorum insani saf yerine koyanlarla asla birdaha selamim dahi olmaz.Biliyorum konuşmazsan da kiskandi derler.sanki bizim gözümüz kalacak sanki biz bilirsek olmayacak nazarımız değecek Allah Allah ya. Bi dürüst bizler kalmışız yemin ederim. Sen takma canim. Ben olsam tek başıma kalırım yaban memlekette ama asla konuşmam. Düşünmüyoruz diye yalan söyleyenler hamile haberi vermek için sabırsızlanıyo hep bunlar hep kötü niyetten

Anom benim canıma ❤ çok sevindim ablacım Sağlıkla gelsin minik kuş ❤ ömrü boyunca hep annesini babasını böyle sevindirsin inşallah
Amin amin insAllah çok şükür kan falan verdim onları bekliyorum şimdi insAllah güzel çıkar sonuclar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…