Kalmamıştır kuzum hayırlı olsunNe zaman vurmuştun canım
Keseyi gördük şükür bu Pazartesi gideceğim tekrar 6+3 haftalık olmuş olacak pazartesi günü insAllah kalp atışı falan duyarım bazıları duymuş ama bilemiyorunMerhaba bende yeni hamile olduğumu öğrendim. Haftaya keseyi görmeye gideceğim. Yorumunuzu görünce yazmak istedim. Sizinde gebeliğiniz hayırlı olsun. Keseyi kalp atışını falan duydunuz mu acaba ? Çok endişelerim var biraz içimi rahatlatmak için yazmak istedim.
Tebrik ederim canımmmKızlar benim aşılamam tuttuaşılamanın 9. Günü 68 11. Günü 216 çıktı değerlerim dualarınıza talibim Allahım isteyen herkese de nasip etsin inşallah
İnşallah canım çok teşekkür ederimTebrik ederim canımmminşallah sağlıklı bir şekilde artar değerin
I Love You keseyi kaçıncı günde gördünüz. Benim aşılamamın 15. Günü kan testinde netleşti, doktorum 10 gün sonra göreyim seni dedi. Acaba gittiğimizde kese görünürmüki yoksa daha erken miKeseyi gördük şükür bu Pazartesi gideceğim tekrar 6+3 haftalık olmuş olacak pazartesi günü insAllah kalp atışı falan duyarım bazıları duymuş ama bilemiyorun
Ya hadi gözün aydın canım darısı kalp atışınıda duymaya çok sevindimKeseyi gördük şükür bu Pazartesi gideceğim tekrar 6+3 haftalık olmuş olacak pazartesi günü insAllah kalp atışı falan duyarım bazıları duymuş ama bilemiyorun
Sana da hayırlı olsun canım çok sevindimI Love You keseyi kaçıncı günde gördünüz. Benim aşılamamın 15. Günü kan testinde netleşti, doktorum 10 gün sonra göreyim seni dedi. Acaba gittiğimizde kese görünürmüki yoksa daha erken mi
Teşekkür ederim canımSana da hayırlı olsun canım çok sevindim
Hakkınızda hayırlısı olsun inşaAllah Rabbim mucizenizi tekrar size nasip eder sağlık diliyorumYok üzülerek sormanıza gerek yok hemen ben anlatayım. 2ci aşılamamı olmuştum mikro çip yöntemi ile hamile kaldım ama 2 gün sonra düşme ihtimalinin olduğunu öğrendim. Ve daha sonra da düşmeye başladığını öğrendim kimyasal gebelikmiş betamın sıfırlanması lazım onu bekliyorum bu ay ara verdik. Cylo verdi rahim için dedi asrin inofolic ve glifora devam belki kendiliğinden olur diye
İyi bari çok şükür rabbim hayırla kucagınıza aldırsın inşallahKeseyi gördük şükür bu Pazartesi gideceğim tekrar 6+3 haftalık olmuş olacak pazartesi günü insAllah kalp atışı falan duyarım bazıları duymuş ama bilemiyorun
Merhaba benim de 3 Mayıs test günüm 19 u aşılama yapıldı dün akşam dayanamayıp evde olan kaset testlerden yaptım. Maalesef negatif bugün de gün boyu kafam kalkmadı regl olacak gibi ağrım varBenimde 3 mayıs kuzum ya inşallah güzel haberler alırız
İlk aşılama mıydı? Hayırlı olsun, sağlıkla kucağına alırsın umarım. Ben de dün aşılama oldum. İlk aşılama, çok heyecanlıyım. Aklıma hiç olumsuz birşey gelmiyor. Genelde negatif olurdum ama aşılama yapıldığından beri içim huzurlu. Umarım olur. 5 yıldan sonraKızlar benim aşılamam tuttuaşılamanın 9. Günü 68 11. Günü 216 çıktı değerlerim dualarınıza talibim Allahım isteyen herkese de nasip etsin inşallah
Evet canım ilk aşılamaİlk aşılama mıydı? Hayırlı olsun, sağlıkla kucağına alırsın umarım. Ben de dün aşılama oldum. İlk aşılama, çok heyecanlıyım. Aklıma hiç olumsuz birşey gelmiyor. Genelde negatif olurdum ama aşılama yapıldığından beri içim huzurlu. Umarım olur. 5 yıldan sonra
Benim tek tüpüm tıkalıydı ve alındı canım, tek tüp olmam dışında bir sorun yokAyyy ya şimdi daha çok umutlandım. Nasıl geçecek 10 gün bilmiyorumsiz de bir sıkıntı var mıydı peki. Biz de eşimde de bende de hiçbir sorun yok. Tüpler de açık. Değerlerimiz çok normal. Ama olmadı işte. Ben 32 yaşıma girdim. Artık tedaviye başlayalım dedik, öyle girdik bir yola. Rabbim hayırlısını versin.
Tebrik ederim benim de bugün 9. Günüm fakat test yapmaya cekiniyorum negatif görmemek adinaKızlar benim aşılamam tuttuaşılamanın 9. Günü 68 11. Günü 216 çıktı değerlerim dualarınıza talibim Allahım isteyen herkese de nasip etsin inşallah
Hayırlı uğurlu olsun bu arada sağlıkla ilerler insAlalh sağlıkla kucağına alırsınBende 10 gün sonra görmüştümI Love You keseyi kaçıncı günde gördünüz. Benim aşılamamın 15. Günü kan testinde netleşti, doktorum 10 gün sonra göreyim seni dedi. Acaba gittiğimizde kese görünürmüki yoksa daha erken mi
Allah razı olsun inşaallah duyarız yaYa hadi gözün aydın canım darısı kalp atışınıda duymaya çok sevindim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?