Aşılama 2021 NİSAN AYINDA AŞILAMA YAPTIRANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Kızlar bugün aşılamanın 7. Günü göğüslerim acıyor ama ilaçtanmı diye düşünmüyor değilim umutlanmak istemiyorum vajinamda çok ıslaklık var birde kasıklarımda bir ağırlık bilmiyorum böyle durum yaşayan varmı aranızda üzülmek istemiyorum ya bu arada progestan fitil coraspin ve folactive kullanıyorum

Keseyi gördük şükür bu Pazartesi gideceğim tekrar 6+3 haftalık olmuş olacak pazartesi günü insAllah kalp atışı falan duyarım bazıları duymuş ama bilemiyorun

Keseyi gördük şükür bu Pazartesi gideceğim tekrar 6+3 haftalık olmuş olacak pazartesi günü insAllah kalp atışı falan duyarım bazıları duymuş ama bilemiyorun
I Love You keseyi kaçıncı günde gördünüz. Benim aşılamamın 15. Günü kan testinde netleşti, doktorum 10 gün sonra göreyim seni dedi. Acaba gittiğimizde kese görünürmüki yoksa daha erken mi

Ya hadi gözün aydın canım darısı kalp atışınıda duymaya çok sevindim

I Love You keseyi kaçıncı günde gördünüz. Benim aşılamamın 15. Günü kan testinde netleşti, doktorum 10 gün sonra göreyim seni dedi. Acaba gittiğimizde kese görünürmüki yoksa daha erken mi
Sana da hayırlı olsun canım çok sevindim

Hakkınızda hayırlısı olsun inşaAllah Rabbim mucizenizi tekrar size nasip eder sağlık diliyorum

İyi bari çok şükür rabbim hayırla kucagınıza aldırsın inşallah kese ile kalp atışı arası ne kadar sonra gelin dedi doktorunuz acaba ?

Benimde 3 mayıs kuzum ya inşallah güzel haberler alırız
Merhaba benim de 3 Mayıs test günüm 19 u aşılama yapıldı dün akşam dayanamayıp evde olan kaset testlerden yaptım. Maalesef negatif bugün de gün boyu kafam kalkmadı regl olacak gibi ağrım var

Kızlar benim aşılamam tuttu aşılamanın 9. Günü 68 11. Günü 216 çıktı değerlerim dualarınıza talibim Allahım isteyen herkese de nasip etsin inşallah
İlk aşılama mıydı? Hayırlı olsun, sağlıkla kucağına alırsın umarım. Ben de dün aşılama oldum. İlk aşılama, çok heyecanlıyım. Aklıma hiç olumsuz birşey gelmiyor. Genelde negatif olurdum ama aşılama yapıldığından beri içim huzurlu. Umarım olur. 5 yıldan sonra

Evet canım ilk aşılama hayırlısı olsun hakkında umarım güzel sonuçlanır

Ayyy ya şimdi daha çok umutlandım. Nasıl geçecek 10 gün bilmiyorum siz de bir sıkıntı var mıydı peki. Biz de eşimde de bende de hiçbir sorun yok. Tüpler de açık. Değerlerimiz çok normal. Ama olmadı işte. Ben 32 yaşıma girdim. Artık tedaviye başlayalım dedik, öyle girdik bir yola. Rabbim hayırlısını versin.

Benim tek tüpüm tıkalıydı ve alındı canım, tek tüp olmam dışında bir sorun yok

Kızlar benim aşılamam tuttu aşılamanın 9. Günü 68 11. Günü 216 çıktı değerlerim dualarınıza talibim Allahım isteyen herkese de nasip etsin inşallah
Tebrik ederim benim de bugün 9. Günüm fakat test yapmaya cekiniyorum negatif görmemek adina acaba sizin bir belirtiniz var miydi biraz surecinizden bahseder misiniz. Bir de kaset testlerden yaptiniz mi kan testi vermeden önce. Rabbim sağlıkla kucaginiza almayi nasip etsin inşallah darisi hepimizin basina

Hayırlı uğurlu olsun bu arada sağlıkla ilerler insAlalh sağlıkla kucağına alırsınBende 10 gün sonra görmüştüm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…