- 20 Aralık 2019
- 3.333
- 1
- 2.547
- 83
- 24
Bir hafta gecen hafta pazartesi kese gördüm bu hafta insAllah kalp atışı duyarımİyi bari çok şükür rabbim hayırla kucagınıza aldırsın inşallahkese ile kalp atışı arası ne kadar sonra gelin dedi doktorunuz acaba ?
Inşallah sen dikkat et kendine Allahın izniyle duyucaksin canımAllah razı olsun inşaallah duyarız ya
Canım benimde dün akşam başladı ağrılarım ve daha adet günüme 2 gün varken bugün adet oldum maleseffMerhaba benim de 3 Mayıs test günüm 19 u aşılama yapıldı dün akşam dayanamayıp evde olan kaset testlerden yaptım. Maalesef negatif bugün de gün boyu kafam kalkmadı regl olacak gibi ağrım var
hayirli olsun canimm kucaginada alirsin inşallahI Love You keseyi kaçıncı günde gördünüz. Benim aşılamamın 15. Günü kan testinde netleşti, doktorum 10 gün sonra göreyim seni dedi. Acaba gittiğimizde kese görünürmüki yoksa daha erken mi
Sen kac defa aşılama yaptirdin kac yillik evlisin canim bende 10.gün test yaptim tek çıktı umarım erken yapmişimdir hala umudumu yitirmiyorum ama bakalim nasipKızlar aşılamadan sonra 3 mayıs hem test hem adet günümdü ama çok üzgünüm ne test yapabildim ne de günümü bekleyebildim bugün adet olduminşallah sizlerden güzel haberler alırım Bi umut olur bana da bize tüp bebek yolu göründü galiba
Kuzumm hayırlı olsun bence hamilesin çatlatma etkisi değildir onun etkisi geçmiştir diye düşünüyorumKızlar 79 çıktı beta hcg bugün çatlatma etkisi kaşı mı sizce ??
hadi insallh canim bnde sali gunu asilamami olucam cift cizgi giruruz insallhİlk aşılama mıydı? Hayırlı olsun, sağlıkla kucağına alırsın umarım. Ben de dün aşılama oldum. İlk aşılama, çok heyecanlıyım. Aklıma hiç olumsuz birşey gelmiyor. Genelde negatif olurdum ama aşılama yapıldığından beri içim huzurlu. Umarım olur. 5 yıldan sonra
Canım ilk aşılamamdı bu benim ama 3 buçuk yıllık evliyim. Eşimin sperm değerleri çok kötü direk tüp bebek dediler ama yine de aşılama denemek istedim ben ama nasip değilmişSen kac defa aşılama yaptirdin kac yillik evlisin canim bende 10.gün test yaptim tek çıktı umarım erken yapmişimdir hala umudumu yitirmiyorum ama bakalim nasip
Tabiki canım kasık ağrım hep vardı böyle regl ağrısı ile gaz ağrısı karışımı bir şey 6. Gün kabızlık oldu çok karnım ağrıdı 7. Gün sarımsı ve yoğun bir akıntım oldu, kokusuzdu sonra zaten dayanamadım 9. Gün test yaptım 2. Çizgi belirgindi iğne etkisi gibi değildi yani akşamına da kan verdim ve 68 çıktıTebrik ederim benim de bugün 9. Günüm fakat test yapmaya cekiniyorum negatif görmemek adinaacaba sizin bir belirtiniz var miydi biraz surecinizden bahseder misiniz. Bir de kaset testlerden yaptiniz mi kan testi vermeden önce. Rabbim sağlıkla kucaginiza almayi nasip etsin inşallah darisi hepimizin basina
Tatlım benim eşimde de sınırda değerleri ilaç kullandı 3 ay son ayda çakşır suyu içiti yanında baya etkiledi bilmiyorum dener misiniz ama aklıma geldi Bi araştırın istersenizCanım ilk aşılamamdı bu benim ama 3 buçuk yıllık evliyim. Eşimin sperm değerleri çok kötü direk tüp bebek dediler ama yine de aşılama denemek istedim ben ama nasip değilmişsenin için hala umut var 10. Günde çıkmayabilir kaset testte gününü bekle canım kan testi ver
Merhaba canımm. Benimde dün akşam başladı ağrılarım bugün adet oldum ama hiç test yapmamıştım yarın sabah yaparım diye düşünüyodum ama nasip işte. Kuzum idrarda çıkmayabilir umudunu kaybetme inşallah tutmuşturMerhaba benim de 3 Mayıs test günüm 19 u aşılama yapıldı dün akşam dayanamayıp evde olan kaset testlerden yaptım. Maalesef negatif bugün de gün boyu kafam kalkmadı regl olacak gibi ağrım var
Kuzum benim eşimde proxeed plus kullandı ama değerler yükselmiyo. Bu ay birde çakşır ve keçiboynuzu kürü yapmayı düşünüyorum. Sizin sayıda mı problem var ne kadar yükseldiTatlım benim eşimde de sınırda değerleri ilaç kullandı 3 ay son ayda çakşır suyu içiti yanında baya etkiledi bilmiyorum dener misiniz ama aklıma geldi Bi araştırın isterseniz
Etmez olur muyum ya şu sıkıntıyı çeken bilir kalbim hep sizlerle inşallah bir an evvel hepimiz bebeğimizi kucağımıza alırız ben çok ağladım çok dua ettim 2 senedir Rabbim inşallah bu mübarek ayda nasip etmiştir inşallah en yakım zamanda isteyen herkesin de olur akışına bırakın ben hiç olmayacak diye düşünüyordum bu ay tüp bebeğe alıştırmıştım kendimiKuzumm hayırlı olsun bence hamilesin çatlatma etkisi değildir onun etkisi geçmiştir diye düşünüyorumben adet oldum biliyo musun Bi kaset test bile yapmadan günümden önce bize dua et kuzum hamilelerin duası kabul olurmuş
Ah canım benim 3 buçuk yılı geçti belki kendiliğinden olur diye bekledim bu yıla kadar ama olmadı doktorlar direk tüp bebek dediler ama Bi umut işte aşılama istedim bu da olmadı. Takdir Rabbimin vardır Bi zamanı. Biraz beklicem yine sonra tüp bebek denicez inşallah.Aynı sıkıntıyı çektiğimiz için birbirimizi anlıyoruz inan sizden hamile haberleri duyunca çok mutlu oluyorum ben inşallah sağlıkla kavuş bebişineEtmez olur muyum ya şu sıkıntıyı çeken bilir kalbim hep sizlerle inşallah bir an evvel hepimiz bebeğimizi kucağımıza alırız ben çok ağladım çok dua ettim 2 senedir Rabbim inşallah bu mübarek ayda nasip etmiştir inşallah en yakım zamanda isteyen herkesin de olur akışına bırakın ben hiç olmayacak diye düşünüyordum bu ay tüp bebeğe alıştırmıştım kendimi
İnşallah hayırlısı olsun hakkınızda. Sağlıkla kavuşun bebişinize.Bir hafta gecen hafta pazartesi kese gördüm bu hafta insAllah kalp atışı duyarım
Amin canım benim çok teşekkür ederimAh canım benim 3 buçuk yılı geçti belki kendiliğinden olur diye bekledim bu yıla kadar ama olmadı doktorlar direk tüp bebek dediler ama Bi umut işte aşılama istedim bu da olmadı. Takdir Rabbimin vardır Bi zamanı. Biraz beklicem yine sonra tüp bebek denicez inşallah.Aynı sıkıntıyı çektiğimiz için birbirimizi anlıyoruz inan sizden hamile haberleri duyunca çok mutlu oluyorum ben inşallah sağlıkla kavuş bebişine
Her ay yeni Bi umut kuzummm hiç yitirmek yok olana kadarAmin canım benim çok teşekkür ederimhiç merak etme Rabbim vaktini saatini yazmıştır emin herşey çok güzel olacak
Umarım öyle olur olmadı yine devam edicez ikinciye. Sen de üzme kendini. İnşallah önümüzdeki ay gelir bebişinMerhaba canımm. Benimde dün akşam başladı ağrılarım bugün adet oldum ama hiç test yapmamıştım yarın sabah yaparım diye düşünüyodum ama nasip işte. Kuzum idrarda çıkmayabilir umudunu kaybetme inşallah tutmuştur
Teşekkür ederim canımHayırlı uğurlu olsun bu arada sağlıkla ilerler insAlalh sağlıkla kucağına alırsınBende 10 gün sonra görmüştüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?