hayırlısı inşallah Rabbim ayarlamıştırValla bende ondan korkuyorum o yüzden cesaret edemedim kan vermeye
Rabbim saglikla kucaginiza almayi nasip etsinTutup tutmaması için belirti olması önemli değil canım, bu belirti olayı tamamen psikolojik benceİlk aşılamamda hamileliğin tüm belirtilerini yaşadım, kesin hamileyim diyordum test yapıp negatifi görünce bütün belirtiler gitti birden ama 2. Aşılamamda hiç belirtim olmadı ilk zamanlar hatta çokta üzerinde durmadım bile, çok fazla dinlenemedim bile ama tuttu ve hamileyim çok şükür Belirtilere çok kafanı takma, düşünmemeye çalış ama olumsuz da olma moralini yüksek tutmaya çalış canım, hakkında hayırlısı olsun
Benim maalesef negatif canım. Spekulum takıldığı için akinti kan vs olabiliyor hic güzel canını sıkma sen arkadaşımMerhabalar Allah hayırlı etsin inşallah sonucunun ne oldu .Ben de ilk defa. Dün yaptırdım ama eve geldiğimde akıntıyla kan pirti bulaşmış bir şey geldi normal midir sizde de böyle şeyler yaşandı mı
Canım bence sali gününü beklemeden yaptır bi an önceKızlarrrr..... Biliyorsunuz ben salı günü kan testi verdim negatif çıktı dün ve bugün yerleşme kanamasına benzeyen lekelenme yaşıyorum peçeteye sildiğimde geliyor sadece sizce şüpheli bir gebelik yaşıyor olabilir miyim ? Geç döllenme olabilir mi ? Normalde adet olmam lazım ama kanamam gelmiyor lekelenmeleri görünce şüpheye düştüm ve kan testini salı günü tekrarlamayı düşünüyorum adet kanaması yaşamazsam eğer
ahh keske olsa ikiz hayallerim gercek olur herhaldeSenin adına sevindim canım normalde hamile kalmak için tek yumurta yeterli, ne güzel senin iki yumurtan büyümüş. İkiside çatlar ve ikiside kaliteliyse ikiz bile olabilir çok güzel
Canım eğer progestron kullandıysan ben kullandım ondan olabilir benimde 2 gün gecikti sonra ilk gün pembe akıntı olarak geldi çok az ben de umutlandım ama sonra 2 gün içinde tam sökülme oldu. İnşallah senin geç döllenmedir ve yerleşmedirKızlarrrr..... Biliyorsunuz ben salı günü kan testi verdim negatif çıktı dün ve bugün yerleşme kanamasına benzeyen lekelenme yaşıyorum peçeteye sildiğimde geliyor sadece sizce şüpheli bir gebelik yaşıyor olabilir miyim ? Geç döllenme olabilir mi ? Normalde adet olmam lazım ama kanamam gelmiyor lekelenmeleri görünce şüpheye düştüm ve kan testini salı günü tekrarlamayı düşünüyorum adet kanaması yaşamazsam eğer
İki kere aşılama olmuş biri olarak kesinlikle hiç bir belirti hamilesiniz yada değilsiniz demiyor. Sabırla test gününüzü bekleyin benden size tavsiyeBugün aşılama olalı 10, günüm adet sancısı gibi sancım oldu hastamı olacağım diye üzülüyorum normal mi acaba
İlk önce hayırlı olsun güzel haberler almanız dileğiyleSelam aranıza hem yeni katıldım hem de nişanın son günlerine doğru 29 nisanda ilk aşılamamı yaptırdım.Ama içimde bir korku var eve geldiğimde bulanık kanlı leke ve pirti parçası vardı ne anlama geliyor en ufak bilgim yok umarım güzel haberler alırız...
Canımm tebrik ediyorum çok sevindim hayırlı uğurlu olsun inş sağlıcakla artsın değerlerinKızlar benim aşılamam tuttuaşılamanın 9. Günü 68 11. Günü 216 çıktı değerlerim dualarınıza talibim Allahım isteyen herkese de nasip etsin inşallah
Canim adet sancısı yaşayıp asilamasi tutan arkadaşlarimiz var. Mesela benim hiç öyle bir sancim olmadi. Halbuki adeti sancısını cok çeken biri olarak söylüyorum. İnsallah tutunduğuna işarettir senindeBugün aşılama olalı 10, günüm adet sancısı gibi sancım oldu hastamı olacağım diye üzülüyorum normal mi acaba
Teşekkür ederimCanımm tebrik ediyorum çok sevindim hayırlı uğurlu olsun inş sağlıcakla artsın değerlerin
Ne zaman vurmuştun canımKızlar 79 çıktı beta hcg bugün çatlatma etkisi kaşı mı sizce ??
Merhaba bende yeni hamile olduğumu öğrendim. Haftaya keseyi görmeye gideceğim. Yorumunuzu görünce yazmak istedim. Sizinde gebeliğiniz hayırlı olsun. Keseyi kalp atışını falan duydunuz mu acaba ? Çok endişelerim var biraz içimi rahatlatmak için yazmak istedim.Evet aşılamadan 6 gün sonra sağ kadigimda 3 dk süren ve canımı baya acıtan bi kasık batması oldu 10. Gün göğüs ucumda sizi 11. Gün göğsümde de ağrı oldu birde hafif sarıya dönük akıntım vardi
18 nisanda vurdum canımNe zaman vurmuştun canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?