ayy sanki var gibi yaaaa inşallah iğne etkisi değildir maşallah güzelce ilerlesin inşallah
daha çok erkeeenn umudunuzu yitirmeyinnnn22 Nisan'da aşılama oldum
Allah büyüktür bekliyeceğim artık. Yalnız ben testi yaptığım gibi tek çizgi çıkınca bi kaç dakika içinde attım. Az önce gidip baktığımda yok denecek kadar varla yok arası ikinci bir çizgi görünüyor kafam karıştıdaha çok erkeeenn umudunuzu yitirmeyinnnn
Çok sevindim canım inşallah günden güne artar değerin tebrik ederim10.gün yaptırdığım kan testi 5.15
12.gün yaptırdığım 23.6
Sanırım pozitif
Valla bende ondan korkuyorum o yüzden cesaret edemedim kan vermeyeayy sanki var gibi yaaaa inşallah iğne etkisi değildir maşallah güzelce ilerlesin inşallah
Senin adına sevindim canım normalde hamile kalmak için tek yumurta yeterli, ne güzel senin iki yumurtan büyümüş. İkiside çatlar ve ikiside kaliteliyse ikiz bile olabilir çok güzelkizlar simdi dr dan ciktim iki guzel yumurtam oluşmuş sağ tarafta sol taraftakiler küçük kalmis pazar aksam 10 buçukta catlatma ignesi olucam sali sabah ta asilamam olucak.. simdi heycan yaptimnormalde kac yumurta olusuyor iyi mi kotu mu dr iyi iyi dedi ama cok da sey yapamadim kac yumurta olusmali
Hayırlı olsun inşAllah10.gün yaptırdığım kan testi 5.15
12.gün yaptırdığım 23.6
Sanırım pozitif
Bi sonraki ay gonal f kullanacağız dedi doktorumBen kullandım canım 5 gün kullanılıyor. Ama ben gonal-f iğne ile birlikte kullanmıştım
Anladım canım benimde şimdilik sadece femara. Gonal f ye sonraki ay karar vereceğiz dedi doktorumBende kullandım femara ekstra 4 günde gonalf vurundum aynı anda
Daha çok erken canım, 13. Gün daha uygun olurKizlar aşılamanin 10.günündyim testi bugün mu yapsam yarinmi cok heycanliyim
Çok heycanliyim ya 2 tane aldım da test napsam bilemiyorum evde dört dönüyroum yapmamak içinDaha çok erken canım, 13. Gün daha uygun olur
Tutup tutmaması için belirti olması önemli değil canım, bu belirti olayı tamamen psikolojik benceHanımlar bir sorum olacakaşılama olalı 5 gün oldu cogu kiside kasık ve bel agrisi oluyo ama bende hic yok yani bazen belime giriyo ama fazla degil normal mi yoksa tutmadiginin belirtisi mi aşılamadan beri beyaz akıntım var sadece
Sabırlı ol ve bekle canım, erken olduğu için yanıltıcı sonuçlar çıkabiliyor ve daha çok üzülüyor insanÇok heycanliyim ya 2 tane aldım da test napsam bilemiyorum evde dört dönüyroum yapmamak için
Yanıldim zaten tek çizgiiSabırlı ol ve bekle canım, erken olduğu için yanıltıcı sonuçlar çıkabiliyor ve daha çok üzülüyor insan
Yaptın mııı, seni anlayabiliyorum insan dayanamıyor ama üzülme biraz daha bekle bence bu kadar erken idrarda çıkmayabilirTek çizgi
Umarim öyledir yaa modumu düşürmemeye çalısıyorum hayirlisi insallah erken yapmişımdir vardir birseylerYaptın mııı, seni anlayabiliyorum insan dayanamıyor ama üzülme biraz daha bekle bence bu kadar erken idrarda çıkmayabilir
üzerinden çok geçtiyse kuruma çizgisi diyorlar ama yinede umudunuzu yitirmeyin Allah büyükAllah büyüktür bekliyeceğim artık. Yalnız ben testi yaptığım gibi tek çizgi çıkınca bi kaç dakika içinde attım. Az önce gidip baktığımda yok denecek kadar varla yok arası ikinci bir çizgi görünüyor kafam karıştı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?