Aşılama 2021 NİSAN AYINDA AŞILAMA YAPTIRANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
daha çok erkeeenn umudunuzu yitirmeyinnnn
Allah büyüktür bekliyeceğim artık. Yalnız ben testi yaptığım gibi tek çizgi çıkınca bi kaç dakika içinde attım. Az önce gidip baktığımda yok denecek kadar varla yok arası ikinci bir çizgi görünüyor kafam karıştı

Senin adına sevindim canım normalde hamile kalmak için tek yumurta yeterli, ne güzel senin iki yumurtan büyümüş. İkiside çatlar ve ikiside kaliteliyse ikiz bile olabilir çok güzel

Hanımlar bir sorum olacak aşılama olalı 5 gün oldu cogu kiside kasık ve bel agrisi oluyo ama bende hic yok yani bazen belime giriyo ama fazla degil normal mi yoksa tutmadiginin belirtisi mi aşılamadan beri beyaz akıntım var sadece

Tutup tutmaması için belirti olması önemli değil canım, bu belirti olayı tamamen psikolojik bence İlk aşılamamda hamileliğin tüm belirtilerini yaşadım, kesin hamileyim diyordum test yapıp negatifi görünce bütün belirtiler gitti birden ama 2. Aşılamamda hiç belirtim olmadı ilk zamanlar hatta çokta üzerinde durmadım bile, çok fazla dinlenemedim bile ama tuttu ve hamileyim çok şükür Belirtilere çok kafanı takma, düşünmemeye çalış ama olumsuz da olma moralini yüksek tutmaya çalış canım, hakkında hayırlısı olsun

üzerinden çok geçtiyse kuruma çizgisi diyorlar ama yinede umudunuzu yitirmeyin Allah büyük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…