Ay inşallah tedaviye başlarlar canim ya vakit kaybetmek istemiyoruz bizCanım olabilir 9 eylülde çünkü tedavi başlayınca bir kağıt imzalattılar bana pandemiden merkezde kapanma olursa veya biz covid veya doktor covid olursa tedavi yarıda kesilir bunu kabul ettiğimizde dahil bir kağıt imzaladık
İcim nasil yatıştı nasıl ferahladim anlatamam canim insallah öyle olur tedaviye başlarlar hic vakit kaybetmek istemiyorum eşimi üzgün gördükçe dayanamıyorum hala daha üzüntüsü gecmedi.tutmadi diye morali çok bozuk kıyamıyorum hiçKuzum sonuçta sağlık bu, tedavi iptali diye birşey söz konusu olmazHatta daha sakin bile oluyor öyle zamanlarda hastane hiç sıra beklemiyorsun
Canım sen test yapmıştın dimi bugün öyle hatırlıyorum 4 de çıkacak demiştin sonuçKuzum sonuçta sağlık bu, tedavi iptali diye birşey söz konusu olmazHatta daha sakin bile oluyor öyle zamanlarda hastane hiç sıra beklemiyorsun
Moralinizi asla bozmayın canım, senin çok temiz bir kalbin var Rabbim kalbinin güzelliğini verecek sana eminim. Sen güçlü ol elinden geleni yap yeterkiİcim nasil yatıştı nasıl ferahladim anlatamam canim insallah öyle olur tedaviye başlarlar hic vakit kaybetmek istemiyorum eşimi üzgün gördükçe dayanamıyorum hala daha üzüntüsü gecmedi.tutmadi diye morali çok bozuk kıyamıyorum hiç
Sorma canım yaaa sağlık ocağında kan verdim, doktora durumumuda anlattım beta hcg istiyorum dedim. 4 de çıkan sonuçlarda hormonlar var beta hcg yok deli oldumCanım sen test yapmıştın dimi bugün öyle hatırlıyorum 4 de çıkacak demiştin sonuç
Instagram da bir gebenin günlüğü diye sayfa var ben hep ordan alıyorum. Ebru hanım takibini de yapıyor aklına bişey takılırsa cevapliyorKizlar bildiğiniz bir site var mı uygun fiyatlı ovulasyon testleri için
Ama az önce hastanenin aciline geldim kan verdim, sonuç 381,66Canım sen test yapmıştın dimi bugün öyle hatırlıyorum 4 de çıkacak demiştin sonuç
Hayırlı olsun ınsAma az önce hastanenin aciline geldim kan verdim, sonuç 381,66
Hayırlı olsun değerlerimiz çok yakın sen de 12sinde mi olmuştun aşılamayı?Ama az önce hastanenin aciline geldim kan verdim, sonuç 381,66
Keseyi görmeye gittin mi merakİkimiz aynı gün almışız haberinigözünüz aydın
Allah gönlüne göre versin canim güzel düşüncelerin beni cok mutlu etti Allah razi olsunMoralinizi asla bozmayın canım, senin çok temiz bir kalbin var Rabbim kalbinin güzelliğini verecek sana eminim. Sen güçlü ol elinden geleni yap yeterki
Yaaa maşallah maşallah çok sevindim gözünüz aydın canımAma az önce hastanenin aciline geldim kan verdim, sonuç 381,66
Sağlık ocağında 2 gunde çıkıyor sonuçlar canimSorma canım yaaa sağlık ocağında kan verdim, doktora durumumuda anlattım beta hcg istiyorum dedim. 4 de çıkan sonuçlarda hormonlar var beta hcg yok deli oldum
Ben kimyasal gebelik yaşıyorum maalesef bana nasip olmadıKeseyi görmeye gittin mi merak
Anam yeni gördüm ya oleyyyy heyt bee biliyodum ben yaşasın bi güzel haber de senden geldi tebrik ederim seni eşini aileni ne mutlu ki sesini duymadan yüzünü görmeden mutlu edebilen insanlar da varAma az önce hastanenin aciline geldim kan verdim, sonuç 381,66
Teşekkür ederim canımHayırlı olsun ınsAllah tamamına erdırsın belırtılerı bızede yazarmısınız
Evet canım 12 nisanda oldum, inşallah değerlerimiz artar, olumsuz birşey olacak diye çok korkuyorumHayırlı olsun değerlerimiz çok yakın sen de 12sinde mi olmuştun aşılamayı?
CanımmmmAnam yeni gördüm ya oleyyyy heyt bee biliyodum ben yaşasın bi güzel haber de senden geldi tebrik ederim seni eşini aileni ne mutlu ki sesini duymadan yüzünü görmeden mutlu edebilen insanlar da varhosgeldin bebiş saglikla gel
Canim maşallah subhanallahEvet canım 12 nisanda oldum, inşallah değerlerimiz artar, olumsuz birşey olacak diye çok korkuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?