İşte bundan korkuyorum hani bir sorunum olsa derim şu hastaligim var tüp bebek olmali derim ama hicbir sorun yokkende yaptirmaya olumsuzum bilmiyorum o yüzden kafam çok karişık3. Aşılamadan sonra diyecekleri tek şey tüp bebekÇünkü sebepsiz infertilite oluyor. Benim doktorum 3 ten sonrasında şans nerdeyse sıfıra düşüyor 4. 5. 6. Aşılama önermem, tüp bebeğe geçelim dedi.
Kuzum şansa bağlı olduğu için net bir açıklama olması zor sanırım. O yüzden sebepsiz infertilite deniliyor. Mesela net olmasa da doktorum bunca zaman kendiliğinden olmamasının sebebi olarak farklı zamanlarda yumurta çatlıyor ya da 2 ayda 1 çatlıyor olabilir dedi.İşte bizde bunu konuştuk eşimle. Bunun da olumsuz olduğunu hissediyorum. Eşimde de bende de sorun yok. Hani tüpler kapalı olsa güle oynaya gider tüp bebek yaparım çünkü bilirim ki tüp kapalıyken başka seçeneğim yok. Ama biri bana neden olmadığını somut olacak açıklamadıkça tüpe hazır olmadığımızı düşünüyorumdevlette 3.aşılamaya geçeceğiz muhtemelen
Çok teşekkür ederim canım. En iyisini yaparsın test felan yapma gününe kadar Allah'ım sana sabrının mükafatını versinAy InshAllah hamilesiniz şu an cok sevindim sanki kendim test yapmış gibi oldum benim de adet gunum bu cuma o gune kadar da ne test ne de kan tahlili yapmayacağım
Test yapmayı düşünüyor musun ?Valla galiba oluyordu ara ara net hatırlamıyorum önemsememiştim daha önce doktora da gitmedim intetnet adet önceki akıntı diye yazdim ayni bendeki gibi belirtiler yazıyordu benim de sıvı bir şut gibi bazen de yumurta akı gibi sanki ovulasyon oluyormuşum gibi halbuki ovulasyon zamanım geçti adette de 3-4 gün kaldı
Hair 3-4gun daha beklicegim adetime kadar eger onshAllah gecikme olursa oyle test yaparımTest yapmayı düşünüyor musun ?
Çok teşekkür ederim canım. En iyisini yaparsın test felan yapma gününe kadar Allah'ım sana sabrının mükafatını versin
Aynısını bana da dediKesinlikle ayni fikirdeyim HSG de çekildi tüpler açık hiçbir problem yok ben doktoruma sordum hocam egerki tutmazsa ne uygulayacaksiniz felan diye onu ozamn düsünelim negatif düsünme dedi
Hay gözünü seveyim arkadaşım yaa. 6 yıl bizden daha uzun. Hiç tüp bebek denediniz mi. Yoksa akışına mı bıraktınız bunca zaman? Bir de hiç gebelik elde ettiniz mi düşük de olsaBiz de de hic bir sıkıntı yok sperm sayısı cok iyi tüpler gayet açık ama 6yıldır deniyoruz olmuyor kafayı yemediğim kaldı baari bilsem ki bir sıkıntı var bu yüzden olmuyor diyim
O ne işe yariyor tüplere mi bakacak içerden. Allah yardimcin olsun tam kapanma da geldi artik herşey bide öyle aksilik gibi uzar giderAynısını bana da dedisonra ısrar edince laparoskopi bakarız dedi. Bugün gittik fiyat sorduk 3500 lira. O da sadece ihtimal üzerine bakmak istediği birşey. Zor inan ki çok zor. Allah hepimizin yardımcısı olsun
E peki kontrol altında çatlatma yapanlar? Yani herşeyi kontrol edebiliyor hekimler. Tam büyüklükte mi çatladı mı atıldımı vs vs. Ne bileyim bahtsız bedevi gibi hissediyorum bazen kendimiziKuzum şansa bağlı olduğu için net bir açıklama olması zor sanırım. O yüzden sebepsiz infertilite deniliyor. Mesela net olmasa da doktorum bunca zaman kendiliğinden olmamasının sebebi olarak farklı zamanlarda yumurta çatlıyor ya da 2 ayda 1 çatlıyor olabilir dedi.
Var kuzum n11 de laboquik adına bak. Gayet mumnunum. Ama her satıcının hesabını yap uyguna satan da var aynı ürünü pahalıyada. Ben toplam parayı test sayısına bölüp en uygunu hangisi ise onu alıyorumKizlar bildiğiniz bir site var mı uygun fiyatlı ovulasyon testleri için
Görüyon mu şansımızıO ne işe yariyor tüplere mi bakacak içerden. Allah yardimcin olsun tam kapanma da geldi artik herşey bide öyle aksilik gibi uzar gider
Hakkimizda hayirlisi olsun inşallah var herşeyde bir hayır ,Görüyon mu şansımızıaynen canım tüplere bakacak detaylı. Hsg de de birşey yoktu
Amh ve fsh değerlerine bakıldımı canım.Biz de de hic bir sıkıntı yok sperm sayısı cok iyi tüpler gayet açık ama 6yıldır deniyoruz olmuyor kafayı yemediğim kaldı baari bilsem ki bir sıkıntı var bu yüzden olmuyor diyim
Tedaviler iptal olmaz canım, bende aşılamamı Üniversite hastanesinde yaptırdım, yumurta takibi için doktorum pazar günü çağırmıştı ve bana bi kağıt yazdı imzaladı, yolda durduran polislere o kağıdı gösterdim hiç bir sorun olmadıKızlar tam kapanma geldi. Devlete başlayacaktım bu sefer. Bilgisi olan var mi. İptal olur mu tedaviler
İşllah adet olmazsın ve pozitifi görürsünHair 3-4gun daha beklicegim adetime kadar eger onshAllah gecikme olursa oyle test yaparım
Ayyy cok sağol canim icimi ferahlattin inşallah yeni tedaviye başlayacak olanlar için de geçerlidir tekrar teşekkür ediyorum ❤❤Tedaviler iptal olmaz canım, bende aşılamamı Üniversite hastanesinde yaptırdım, yumurta takibi için doktorum pazar günü çağırmıştı ve bana bi kağıt yazdı imzaladı, yolda durduran polislere o kağıdı gösterdim hiç bir sorun olmadı
Canım olabilir 9 eylülde çünkü tedavi başlayınca bir kağıt imzalattılar bana pandemiden merkezde kapanma olursa veya biz covid veya doktor covid olursa tedavi yarıda kesilir bunu kabul ettiğimizde dahil bir kağıt imzaladıkKızlar tam kapanma geldi. Devlete başlayacaktım bu sefer. Bilgisi olan var mi. İptal olur mu tedaviler
Kuzum sonuçta sağlık bu, tedavi iptali diye birşey söz konusu olmazAyyy cok sağol canim icimi ferahlattin inşallah yeni tedaviye başlayacak olanlar için de geçerlidir tekrar teşekkür ediyorum ❤❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?