• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Aşılama 2021 NİSAN AYINDA AŞILAMA YAPTIRANLAR

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Yaa kıyamam sürekli tek çizgide travma yaratıyor çift çizgiyi görsem inanmam bende gözlerim bozulmuş kesin derim 😂 Gece gece hiç uğraşma bence bu kadar beklemişsin sabahın hayrıyla kalk erkenden kan vermeye git tıpış tıpış 😊 ben yarını iple çekiyorum yaa 😂 senin göğüs ağrım devam ediyor mu ? Benim geçti iğnenin etkisiydi heralde uçları hafif sızlıyor elleyince
Canim aynen öyle cift çizgiyi görsem inanmam artik o kadar hayal kurdum ve bozuldu ki artık hayalen bile göremiyorum hattaaa dun gece rüyamda gördüm test yapmışım cifr cizgi gene olmadı diye ağlıyorum sonra içimden diyorum ama cift cizgi iste hahahha 😂😂.. canim aslinda benim göğüs agrim 11. Gun başladı daha önce yoktu oyuzden tam gaz devam fakat buna umutlanmiyorum çünkü benim zaten her regl öncesi göğsüm şiddetli ağrır. Belkide onun belirtisi :(

Canım benim yap kurtul en iyisi☺️ Test günün yarın bugün kaset test al yap içinde kalmasın kan testinide yarın yaptırırsın artık😅 er ya da geç yüzleşiyoruz elimizden birşey gelmiyor
Canim hic çıkamadım dışarı ve test alamadım ayy cok korkuyorum biri bana bisey desin 😂 evde 4 dönüyorum her an suan çıkıp kan testinde gidebilirim eşimde hic demez bu saatte olur mu diye sever bu heyecanları hahahha 😂

Kızlar Ramazan ayında 70kişi Enbiya Suresinin son sayfasını 1kez okursa Rabbim evlat nasip edermiş.Kuran okuyabilenler okuyabilirmi acaba? Bu süreçleri sizler dışında kimseyle paylaşmadığım için kimseden isteyemedim yardımcı olabilir misiniz? 🙏🙏

Aşılamanın 12.gunu kaset test yaptım tek çizgi. Adet belirtilerim var zaten. Bu ay da olmadı.☹️ Pozitif sonuç alanları tebrik ediyorum.🥰 Negatifler inşallah bizde en kısa zamanda güzel haberler alırız. Bugün biraz umutsuzum ama yarına geri umut dolmaya başlarım yeni aylar için her zaman olduğu gibi bizim de sınavımız bu demek ki..

Canım selamm eşim vitamin olarak ne kullandı acaba ve nasıl bir etkisi oldu? 2.aşılamamızda eşimin değeri %40 düşmüş 1.aşılamaya göre. Bu ay dinlenme modunda iken ne kullanabilir önerin nedir?
Selam canm Eşime doktor evicap ve pharmaton verdı bız ayrı yeten arı sütü keci boynuzu özü aldık ama doktora gıttıgımde soyledım boş ıslerle uğraşmışsın demıstı spermler yıkandıktan sonra ılerı hızı 97 olmustu ama gerçek degerı yıne 15 di artış olmadı suan hıc bısey kullanmıyor

Selam canm Eşime doktor evicap ve pharmaton verdı bız ayrı yeten arı sütü keci boynuzu özü aldık ama doktora gıttıgımde soyledım boş ıslerle uğraşmışsın demıstı spermler yıkandıktan sonra ılerı hızı 97 olmustu ama gerçek degerı yıne 15 di artış olmadı suan hıc bısey kullanmıyor
doktorlar hep öyle diyor zaten canım ama ben inanıyorum.bende doktora sorduğumda ne yiyeyim ne içeyim diye sorduğumda; yapabileceğin hiç bir şey yok dedi. benim 1 tane yumurtam oluyordu her ay ve kalitesi düşük olduğu için hamile kalamıyordum. bende kendime 2 aylık bir kür uyguladım kendimce tabiki çok kilo aldım bu arada ama işe yaradı bence hem yumurta sayım arttı, hem kalitesi iyileşti ki hamile kaldım. bende arı sütü yedim, keçi boynuzu özü içtim, hayıt otu çayı yaptım, bolca incir havuç tükettim. d vitamini folik asit omega 3 içtim.badem ceviz fındık tükettim düzenli olarak. ve her gün taze süt aldım içine bal/arı poleni koyup içtim. bence etkili oldu.

Kızlar bende regl oldum mıkrocıpde bence aynı dıger asılamalar gıbı fark yokmus gercı hersey nasıp kısmet🤲Herseyın hayırlısı
Allah büyük canim. Vakti zamanı değilmiş
Bizim bebişlerimizin gelmesine daha vakit var demekki. Nolursun cok üzülme seni anlıyorum bende ayni şeyi yaşadım ama pes etmek yok Allahin izniyle inşallah bizler de anne olacagiz🤲🤲

IMG-20210423-WA0021.jpg
okuyabilicek arkadaşlar var mı ? Sırayla okuyalım birbirimize

Kızlar Ramazan ayında 70kişi Enbiya Suresinin son sayfasını 1kez okursa Rabbim evlat nasip edermiş.Kuran okuyabilenler okuyabilirmi acaba? Bu süreçleri sizler dışında kimseyle paylaşmadığım için kimseden isteyemedim yardımcı olabilir misiniz? 🙏🙏
Regl bitsin senin için okuyacağım 🙏 sen 1 say

Okurum ben canım ama şuan adetim bitsin okur haber ederim

Back