Ne güzel ya. Güvende hissetmek en güzeli. Ben de doktorumdan memnunum ama egepol tüp bebek yapmıyor sadece aşılama. Peki canım sorması ayıp olurum bilmem ama muayeneye ücreti ne kadar ve kontrol tarihi 9 gün durumu varmı (yumurta takibi için filan)Ben bu doktoru tanıdığım kişilerin bebegi ikiz bebeklerine vesile oldu diye seçtim. Hele ki bir asistani var bal seker. Asilamayi yapabiliriz dediğinde doktorum odadan fırladi.annemin yanına gitmiş. Birgün kontrole gittim gözleri dolu dolu.heyecanli.yerinde duramıyor dedim ki serap hanım bugün farklısıniz birşey mi oldu. Bana dedi ki bugün işlemlerin hepsinden pozitif sonuç aldık cok mutluyum. Verdiğim paralar yerden göğe kadar helali hoş olsun tutsa da tutmasa. Dünyanın en iyi insanları benim gözümde
Kız ben nasıl atlamışım seni hemen ekliyom. İnş en güzel haberi ilk sen verecen aramızda
Heyecanlı bekleyişin sonunda güzel haberler alacağımıza inanıyorumHoşbuldummmanne adayı demeniz çok hoşuma gitti teşekkür ederim aşılamadan sonrası beklemek çok aşırı heyacanlı benim aşılamaya kadar olan süreç çok hızlı geçti ama şimdi geçmiyor
Birkaç tane yumurta gelişmiş çok şükürHadi bakalim yazın burdan bizde merak ediyoruz
Doktora sordum, göğüslerim çok acıyor neden olabilir diye, gonal f kullandığın için normal dediBöyle olan yok mu başka çok acıyor çünkü. Bende öyle düşündüm size de sorayim dedim
Estağfirullah canım tabiiki soracaksın muayene ücreti 500 lira. Yumurta takibinde de ücret ödeniyor maaalesefNe güzel ya. Güvende hissetmek en güzeli. Ben de doktorumdan memnunum ama egepol tüp bebek yapmıyor sadece aşılama. Peki canım sorması ayıp olurum bilmem ama muayeneye ücreti ne kadar ve kontrol tarihi 9 gün durumu varmı (yumurta takibi için filan)
bende sımdı yaptım test ama malesef tek cızgı cıktı. sanırım tutmadıBen altıncı günden beri her gün test yapıyorumbi altıncı gün gordum çift çizgiyi. Kendimi tutamıyorum. Nekadar belli etmesem de psikolojim bozuldu. Doktor tutmaması için hiç bir sebep yok deyince cok umutlandim sanirim. Keşke demeseydi. Büyük hayal kırıklığı olacak benim için
Çok çok sevindim. O çatlama iğnesini yapınca heyecanli bekleyiş başlıyor canım saat sayıyorsun. Bende eşimin yanından ayrılıp odaya girdiğimde aşırı heyecanlandım. Işlemim bitince doktor eşimi çağırdı. Kısacık sürdü. Çok güzel duygular.insallah pozitifi göreceksin kalpten inanıyorumBirkaç tane yumurta gelişmiş çok şükürbu gece çatlatma iğnesi Çarşamba sabah da aşılama olacağım, şimdiden olumlu düşünmek istiyorum, olacak Allah'ın izniyle
Canım sabah ilk idrarla yapılınca daha kesin sonuç alırsın bide ilk 20 günde kaset testlerde çıkmayan var. Kanda baktır birde canını sıkmabende sımdı yaptım test ama malesef tek cızgı cıktı. sanırım tutmadı((((
Çok teşekkür ederim canım, inşallah hepimiz görelim çift çizgileri, öncelikle hiç çocuğu olmayanlara sonra kendime dua ediyorum, Allah'ım isteyen herkese tattırsın sonra da bana ikinci evladı nasip etsinÇok çok sevindim. O çatlama iğnesini yapınca heyecanli bekleyiş başlıyor canım saat sayıyorsun. Bende eşimin yanından ayrılıp odaya girdiğimde aşırı heyecanlandım. Işlemim bitince doktor eşimi çağırdı. Kısacık sürdü. Çok güzel duygular.insallah pozitifi göreceksin kalpten inanıyorum
Bu arada canım yanlış hatırlamıyorsam 3 nisan da asilama olmuştun sende.bende aynı gün. Bana doktor 16nisanda test yapmamı söylemişti. Erken canımbende sımdı yaptım test ama malesef tek cızgı cıktı. sanırım tutmadı((((
OffEstağfirullah canım tabiiki soracaksın muayene ücreti 500 lira. Yumurta takibinde de ücret ödeniyor maaalesefama inşallah sen doğumunu kontrollerini yaptırmak için ina danışırsın. Sen ne kadar ödedin
Oy e hadi gözün aydın yumurta gelişmişliği öncelikli büyük adım sırada büyük finalin haberi gelsin İnşBirkaç tane yumurta gelişmiş çok şükürbu gece çatlatma iğnesi Çarşamba sabah da aşılama olacağım, şimdiden olumlu düşünmek istiyorum, olacak Allah'ın izniyle
Evet 3 Nisan'da oldum.insallah öyledir sabah yine yapayım.Bu arada canım yanlış hatırlamıyorsam 3 nisan da asilama olmuştun sende.bende aynı gün. Bana doktor 16nisanda test yapmamı söylemişti. Erken canım
Canım bana da sıkışık olmam gerektiği söylendi , işlem 11 de olacak allahım iznyile 9 da merkezde olacağız doktor dedi mutlaka sıkışık ol o saate kadar . Sıkışıkken rahim aşağı iniyor ve kanallar açılıyormuş anladığım kadarıylaYok bana hiç sıkışık gel demedi. Kontrole giderken soracağım onu da bu hafta
Hadi kazasız belasız geçsin de mutlu haberlerle gelin bizeCanım bana da sıkışık olmam gerektiği söylendi , işlem 11 de olacak allahım iznyile 9 da merkezde olacağız doktor dedi mutlaka sıkışık ol o saate kadar . Sıkışıkken rahim aşağı iniyor ve kanallar açılıyormuş anladığım kadarıyla
İnşallah canım, hepimiz güzel haberlerimizi burdan paylaşır, hiç tanımadığımız ama aynı duyguları hissettiğimiz insanlar adına mutlu oluruz inşallahOy e hadi gözün aydın yumurta gelişmişliği öncelikli büyük adım sırada büyük finalin haberi gelsin İnşçarşamba da mis gibi aşılamanın olursun gelirsin evine test gününü hayırlısı ile beklersin İnş canım
Sizin ilk aşılama değil mi?Kızlarrr yarın 11 de benimde aşılamam heycandan duramıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?