9.gun bugünKaçıncı gününü canım aşılamadan? Bi de evet sabah yapman lazım. Dur hemen karalar bağlama
Amiiiin her şey yolunda gider inşallah hepimiz burda pozitifleirmizi paylaşalımm ayy çok heycanlıHadi kazasız belasız geçsin de mutlu haberlerle gelin bize
Mutlu git mutlu gel, sonra hep beraber heyecanla bekleyelimKızlarrr yarın 11 de benimde aşılamam heycandan duramıyorum
Canım daha çok erken sanki ? 9. Gün çıkacağını hiç sanmıyorum en erken 12. Gün diyorlar9.gun bugün
Amiiiin inşallah senin aşılama oldu mu tarihin ne zamanMutlu git mutlu gel, sonra hep beraber heyecanla bekleyelim
'' Rabbi hebli min ledünke zürriyeten tayyibeten inneke semi'ud Dua'' bunu da bol bol oku canım. Meali' 'Rabbim! Bana tarafından hayırlı bir nesil bağışla. Şüphesiz sen duayı hakkıyla işitensin' 'Amiiiin her şey yolunda gider inşallah hepimiz burda pozitifleirmizi paylaşalımm ayy çok heycanlı. Bugun hacet namazı kılacağım Allah kabul etsin
Canım aşılamamızın 9uncu günündeyiz biz. Sabah yapsan da çıkmaz. 10 günde de belli olmuyor. Boşuna canını sıkma nolur.biliyorum aynı şeyi bende yaşıyorum sabırsızlanıyorum ama çıkmaz. Ben izmir de özelde oldum İrenbe Tüp Bebek MerkezindeEvet 3 Nisan'da oldum.insallah öyledir sabah yine yapayım.
Bu arada siz hangi hastanede yaptırdınız
İnşallah öyledir ya. Bazı kişilerin erkenden belli oluyor bende olmayınca.birde sanki hafiften regl ağrım başladıAa ama erken dahaa. Kanda bile 10.günde yükseliyor. Kaldı ki idrara kandan sonra geçer. Bekle canım birkaç gün daha. Anlıyorum seni ama sabırla beklemeliyiz
Çarşamba sabah 8.30'da olacağım, test yapmak için 12.güne kadar sabrederim ancakAmiiiin inşallah senin aşılama oldu mu tarihin ne zaman
Olabilir hiç olumsuzu getirme aklına. Ayırt edilmiyor belirtileri. Sen sabırla bekle canımİnşallah öyledir ya. Bazı kişilerin erkenden belli oluyor bende olmayınca.birde sanki hafiften regl ağrım başladı
Cuma günü ozman test yapmam gerekir. Hayırlısı ile inşallah güzel sonuçlar alırız.Canım aşılamamızın 9uncu günündeyiz biz. Sabah yapsan da çıkmaz. 10 günde de belli olmuyor. Boşuna canını sıkma nolur.biliyorum aynı şeyi bende yaşıyorum sabırsızlanıyorum ama çıkmaz. Ben izmir de özelde oldum İrenbe Tüp Bebek Merkezinde
33 yaş bat 22 Mart ilk aşılamaSeni de tabloya ekleyelim canım hep beraber heyecanla bekleyelim :) yaş, bat ve kaçıncı aşılaman
Keşke benim de 175 olsaydı.biz doktora asilama için 3000 verdik. Merkeze de 750 Fiyatları digerlerine göre pahalı. Birde özel labaratuvarda sürekli gün aşırı testler var. Eşimin testleri de olunca 10bini buldu ilaçlarla.hatta geçtiOff( benim muayene 175 TL (adetin 3.günü gidiyorum 12.gün yumurta takibi de kontrol günü içinde oluyor para vermiyorum). Zaten 14.gün ovulasyonum Olduğu için direk aşılamaya gel diyor. Aşılama için ise yıkama 475 TL inseminasyon işlemi 1200 TL. Ekstra işlem olsa o da ek veriyorsun. İşte progestandı klomendi derken her aşılama düz 2000 TL gidiyor bizim.
Hadi hayırlısı olsun , benimde yarın saat 11.00 daÇarşamba sabah 8.30'da olacağım, test yapmak için 12.güne kadar sabrederim ancak
Canım benide ekleyebilirsin, 27 yaşındayım ilk aşılamam bat 28 nisanSeni de tabloya ekleyelim canım hep beraber heyecanla bekleyelim :) yaş, bat ve kaçıncı aşılaman
Bana regl 2. Günü gittiğimde aşılama provası yapıldı doktor önden her hangi bir aksilik çıkmasın işlem günü diye prova yaptıklarını söyledi çok az bir acım oldu saniyelikCuma günü ozman test yapmam gerekir. Hayırlısı ile inşallah güzel sonuçlar alırız.
Bu arada çok merak ediyorum alisalama yaparken ağrınız oldu mu yapım aşamasında. Benim çok oldu ama acaba ben mi abarttim dye merak etmiyor değilim
Doktor bana sordugumda 1 saat sonra hayatınıza dönebilirsiniz demişti ama ben de yatsam mı hep diye düşündüm, sonrasında tüp bebek yaptıran bir arkadaşımın duyduguna göre doktor yürüyüşün iyi geleceğini oranın kan dolaşımının artmasına ihtiyaç olduğunu bebeğin tutunması için öyle söylemiş.Kızlar bişey soracağım, ben çalışıyorum, çarşamba günü aşılamadan sonra işe gitsem mi gitmesem mi kararsız kaldım, sizin de fikrinizi almak istedim
Bu fiyat sadece 1 aşılama için miKeşke benim de 175 olsaydı.biz doktora asilama için 3000 verdik. Merkeze de 750 Fiyatları digerlerine göre pahalı. Birde özel labaratuvarda sürekli gün aşırı testler var. Eşimin testleri de olunca 10bini buldu ilaçlarla.hatta geçti
İşiniz ağır değilse gidin bence. Sosyal olarak daha iyi olursunuz. Hem hemen yerleşmiyor biliyorsunuz tüplerde döllendikten sonra 5 güne kadar rahme gelip yerleşiyor. O yüzden ferah olunKızlar bişey soracağım, ben çalışıyorum, çarşamba günü aşılamadan sonra işe gitsem mi gitmesem mi kararsız kaldım, sizin de fikrinizi almak istedim
Cok sevindim canım bu aşamalara bile gelebilmek bir mucize yerimizde olmak isteyenler var inan. Allah herkese evlat nasip etsin. Hayirli olsun inşallah kucağın dolsun. Sevinçli haberlerini bekliyor olacağız hepimizKızlarrr yarın 11 de benimde aşılamam heycandan duramıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?