Canim çoğumuz yaşadık aynı duyguyu.ben de cok ümitliyim ama nasip isteİyi akşamlar herkese ben dayanamadım kan testi verdim silik çizgiyi görünce ama maalesef negatif çıktı çok üzgünüm.
Ben bugün düşünmeye başladım. Bahceciyi çok övüyorlar ama bilmiyorumKızlar tutmazsa yada aşılaması tutmayanlar tüp bebek düşünen var mı ve nerde düşünüyorsunuz ?
İyi akşamlar herkese ben dayanamadım kan testi verdim silik çizgiyi görünce ama maalesef negatif çıktı çok üzgünüm.
Canim benim asilamam tutmadı bu ay.özelde olmuştum. Ve çılgın param gitti.devleti düşünüyorum ama eşim de ailem de pandemiden dolayı yine ayni yerde olmamı istiyorlar. Yanlis anlaşılmasın annem böbrek hastası ve birçok hastalığı daha var eşim tansiyon hastası babam yaşlı.sadece o sebepten.sadece doktor tedavisi için evden cikiyorduk.zaten hepimiz aynı evde kalıyoruz gidip gelmek de olmasın diyeKızlar tutmazsa yada aşılaması tutmayanlar tüp bebek düşünen var mı ve nerde düşünüyorsunuz ?
Kuzum irenbe de tüp bebek fiyatlarını ne biliyor musunCanim benim asilamam tutmadı bu ay.özelde olmuştum. Ve çılgın param gitti.devleti düşünüyorum ama eşim de ailem de pandemiden dolayı yine ayni yerde olmamı istiyorlar. Yanlis anlaşılmasın annem böbrek hastası ve birçok hastalığı daha var eşim tansiyon hastası babam yaşlı.sadece o sebepten.sadece doktor tedavisi için evden cikiyorduk.zaten hepimiz aynı evde kalıyoruz gidip gelmek de olmasın diye
Sen ciddi misinİyi akşamlar herkese ben dayanamadım kan testi verdim silik çizgiyi görünce ama maalesef negatif çıktı çok üzgünüm.
Bende aşılamamı Ankara bahçeci de oldum tutmazs aynı klinikte tüp bebek istiyorum zaten Yarım tüp bebek parasına mal oldu il dışından git gel covit dönemi benim de gözüm devleti kesmiyorCanim benim asilamam tutmadı bu ay.özelde olmuştum. Ve çılgın param gitti.devleti düşünüyorum ama eşim de ailem de pandemiden dolayı yine ayni yerde olmamı istiyorlar. Yanlis anlaşılmasın annem böbrek hastası ve birçok hastalığı daha var eşim tansiyon hastası babam yaşlı.sadece o sebepten.sadece doktor tedavisi için evden cikiyorduk.zaten hepimiz aynı evde kalıyoruz gidip gelmek de olmasın diye
Bugün ki Google aramam: İzmir tüp bebek merkezleriKızlar tutmazsa yada aşılaması tutmayanlar tüp bebek düşünen var mı ve nerde düşünüyorsunuz ?
İnan benim de gözüm kesmiyorBende aşılamamı Ankara bahçeci de oldum tutmazs aynı klinikte tüp bebek istiyorum zaten Yarım tüp bebek parasına mal oldu il dışından git gel covit dönemi benim de gözüm devleti kesmiyor
İnan benim de gözüm kesmiyor
İnsan değil ya bence çok afedersinn kuzum da ben böyle birine insan diyemem Allah merhamet versin o kadının gönlüneBugün de kayinvalideme gitmisti eşim ihtiyaçları için.bundan sonra bizimle yasamaya karar vermiş artık bizle kalacakmış oyle soylemis beni sizin eve taşıyacaksin demiş.esim geldi soyledi hemen ara dedim gidelim alalım.esim telefon etti anne geliyoruz senı toplayalım gidelim bize diye. Bu arada eşim asla annemle yaşamam memleketi terkederim diyomikrofon açık kayinvalidem karin kabul ettimi dedi.evet dedi eşim.ben az sizi birbirinize karıştırayım diye dedim gelmeyin dedi kapatti 3 4 defa aradık telefonu açmıyo. Ben nelerle uğraşıyorum millet neler düşünüyo el insaf ya
Bende de öyle fiziksel veya ruhsal hiçbirşey hissetmiyorumBen direk tüp niyetine girmiştim doğal gebeliğim olduğu için tek aşılama denemek mantıklı geldiği için denedim ama hiç bişey hissetmiyorum sanki tutmayacak gibi
Kız allah aşkına kaynananın canı sıkılıyor herhalde. Durmuş durmuş tuz kavurmuş yani o da. Te allaam yaBugün de kayinvalideme gitmisti eşim ihtiyaçları için.bundan sonra bizimle yasamaya karar vermiş artık bizle kalacakmış oyle soylemis beni sizin eve taşıyacaksin demiş.esim geldi soyledi hemen ara dedim gidelim alalım.esim telefon etti anne geliyoruz senı toplayalım gidelim bize diye. Bu arada eşim asla annemle yaşamam memleketi terkederim diyomikrofon açık kayinvalidem karin kabul ettimi dedi.evet dedi eşim.ben az sizi birbirinize karıştırayım diye dedim gelmeyin dedi kapatti 3 4 defa aradık telefonu açmıyo. Ben nelerle uğraşıyorum millet neler düşünüyo el insaf ya
Valla canim biz çocukken sır kapısı vardı anneannemle bakardık o günleri anımsıyorum gercekten.ben evlat derdindeyim oglu benden beter yanıp tutuşuyo.ilk evlendiğimizde de torununa aratip ninem öldü deditmişti eşim o panikle kaza yapmıştı. Allah ömür versin yaşasın ama eger ölürse günaha girip hiç üzülmeyecegimİnsan değil ya bence çok afedersinn kuzum da ben böyle birine insan diyemem Allah merhamet versin o kadının gönlüne
İlaçlar hariç 9000 TL dediler bize 400 TL de muayene ücreti. İlaçlara da 3000-4000 gider dedi doktorKuzum irenbe de tüp bebek fiyatlarını ne biliyor musun
Valla oyle canim bende anlamadımKız allah aşkına kaynananın canı sıkılıyor herhalde. Durmuş durmuş tuz kavurmuş yani o da. Te allaam ya
Düşükten sonra ilk defa ciddi anlamda bi tedaviye Giriştim hap tedavilerini saymıyorum çünkü hiç büyüme yumurtalarım onlarla onda da defalarca deneyip yıpranmak istemiyordum zaten doktorum da sağolsun çok tatlı kadın başka denemeyeceğiz aşılama böyle umutsuz konuşuyorum da aşılama da tutarsa çok sevinirimBende de öyle fiziksel veya ruhsal hiçbirşey hissetmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?