Eminim niyeti iyidir ondan şüphem yok. Ancak niyetten bağımsız bir şekilde ifade edilen cümleler sözler bazen yerinde olmayabiliyor, kalp kırabiliyor. İki kardeş bile kavga ederken karışmayın halletsinler diyorlar(birbirlerine zarar vermedikleri sürece). O yüzden tartışmalara siz istemediğiniz sürece bir başkasının karışmasını doğru bulmuyorum. Çünkü karışsalar dahi tarafsız olamıyorlar. Bir de bazen denge önemlidir. Örneğin annem gelininin yanında oğlu birşey söylerse abim haklı olsa dahi abime çıkılır. Burası yeri değil hoş değil yaptığın der. Çıt kırıldım demek yerine bu aralar biraz hassas olabilirsin bu çok normal birbirinizi idare etmeye çalışın konuşun anlaşın derse yine sorun olmayacak. İşin özü karışmayacsk, karışsa da daha özenli seçilmesi gerek kelimeler. Ayrıca covit olmuş kendisi ve sen endişe ediyorsun bu çoook normal. Bugün ben bile arkadaşımın 'kendimi iyi hissetmiyorum' istersen birkaç gün görüşmeyelim sen tedavi görüyorsun ne olur ne olmaz demesine çok mutlu oluyorum. Yoksa düşünsene eve alıp hoş beş konuşup aman birşey olmaz zaten sende geçirmiştin dediğini. Apayrı şeyler. Hele ki sen düşük yapmışsın bununla ilgili fiziksel ve psikolojik altyapın var. Hastayken görüşmemek seni ömür boyu reddediyorum demek değil ki. Seni ve kendimi düşündüğüm için gelmeyin demek daha doğru olur diye düşünüyorum. Biz mi çok ince düşünüyoruz yoksa insanlar mı umursamaz bilemedim ki
Sen yine de sıkma canını