Yolk kesesi varsa bebek oluşur kesinlikle beklemelisin 10.haftada bile gören var kalp atışını acele etme canmBenim 6 hafta 2 günlük şuan. Yolk saç var. Kalp atışı yok
Ben de pztesi gidicem. Insallah hepimiz için herswy yolunda ilerlerYolk kesesi varsa bebek oluşur kesinlikle beklemelisin 10.haftada bile gören var kalp atışını acele etme canmbn daha yolk bile göremedim yarın bi umut yine gidicem ama sonuna kadar direncem bekliycem sende bekle duyulur o allahın izniyle
Inşallah cnmBen de pztesi gidicem. Insallah hepimiz için herswy yolunda ilerler
Yani doktor kalp atışı yok dediğini göre belki başka bir olumsuzluk görmüştür diye düşündüm. Aynı zaman da kanamam varda.Yolk kesesi varsa bebek oluşur kesinlikle beklemelisin 10.haftada bile gören var kalp atışını acele etme canmbn daha yolk bile göremedim yarın bi umut yine gidicem ama sonuna kadar direncem bekliycem sende bekle duyulur o allahın izniyle
Yok maalesefKaç mm kese şuan hatirliomusun
Uzan dinlen doktorunu ara o daha iyi yonlendirir.aklina kötü seyler getirme ins birsey olmaz Allahin izniyleKizlar sanki regl olacakmışım gibi karnim agriyor. Damla şeklinde akinti geldi. Bu normal mi yoksa dusuk mu yaşıyorum
Kizlar sanki regl olacakmışım gibi karnim agriyor. Damla şeklinde akinti geldi. Bu normal mi yoksa dusuk mu yaşıyorum
Benim kanama geldi canim damlama seklinde. Kasjk ağzımda var. Tam da adet döneminden 1 hafta sonrasına denk geliyor. Dusuk yapiyorum diye korkuyorum su an.Akıntının rengi beyazsa sorun yoktur cnm benimde akıntım oluyor arada birde hala adet olacakmışım gibi bel ve kaşık ağrım oluyor oğlumdada oluyordu vücut regli olmadığı için gayet normal ve oğlum doğana kadar ayın belli zamanı rengli ağrısı çekiyordum anlıyordum regli zamanım geldiğini
Sürekli değilse kanaman korkma bol bol dinlen dr ara ilaç verebilirBenim kanama geldi canim damlama seklinde. Kasjk ağzımda var. Tam da adet döneminden 1 hafta sonrasına denk geliyor. Dusuk yapiyorum diye korkuyorum su an.
Acile geldim. Ikizlerden bir tanesi gitmis. Kanama o yuzdenmis.Sürekli değilse kanaman korkma bol bol dinlen dr ara ilaç verebilir
Allah diğerini size bağışlasınAcile geldim. Ikizlerden bir tanesi gitmis. Kanama o yuzdenmis.
Merhabalar. Yolk u bile görmemisken 3 gun sonra gittiginizde bebegi mi gordunuz yani? 3 gunde olusmus mu? Bide kac haftalikti gormediginizde ve gordugunuzde?Bence kesin bekle canm benm bugün kontrolüm vardi yolk bile yoktu 3 gün önce yazmıştım bgun 4 mm embriyo kalp arısında var dediler çok şükür farklı doktora gittim sende farklı bi yere git mutlaka
Evet cnm yolk dahi yok boş muhtemelen dedi 3 gün sonra kalp atışı gördük yarın randevum var yine bakalm.ne dicek hiç ağlayıp kendini perişan etme yolk varsa zaten bebek oluşur yolk olmaması skinti 5+5te görünmedi 6+1de gördük yarın 6+5 olcakMerhabalar. Yolk u bile görmemisken 3 gun sonra gittiginizde bebegi mi gordunuz yani? 3 gunde olusmus mu? Bide kac haftalikti gormediginizde ve gordugunuzde?
Bende 6+2 gozukuyo olcume gore yolk var ama bebek yok. 4 gun sonra tekrar gel bakalim dedi ama ben cok umutsuzum surekli agliyorum..
Evet cnm yolk dahi yok boş muhtemelen dedi 3 gün sonra kalp atışı gördük yarın randevum var yine bakalm.ne dicek hiç ağlayıp kendini perişan etme yolk varsa zaten bebek oluşur yolk olmaması skinti 5+5te görünmedi 6+1de gördük yarın 6+5 olcak
Bana direk kürtaj önerdi 2 hafta bekleyelim ama hic sanmam umutlanma flan filanYaaa hadi insallah umut oldunuz bana yarin baska bi dra daha gidecegim ben. Bu dr cok umutsuz konustu moralimi bozdu.