Valla yaa 4+3 dahaDoğuma kadar zaman nasıl geçicek
Benim daha 3 buçuk haftalık sayılıyor şimdiden bi panik ne yapsak ne alsak zaman nasıl geçecekValla yaa 4+3 daha
Beta hcg baktırdın mı canmBenim daha 3 buçuk haftalık sayılıyor şimdiden bi panik ne yapsak ne alsak zaman nasıl geçecek
Şu kalp atışı duymayı iple çekiyorumDoğuma kadar zaman nasıl geçicek
Zaten ilk gebeliğim inanırmısınız 3 hafta önce yani daha karnıma düştüğü günlerde benim midem uyku düzenim alt üst oldu hemen anladım hamile olduğumu bekliyim biraz dedim adetim 1 hafta gecikti ve bugün testlerimiz pozitif çıktıBeta hcg baktırdın mı canm
Ya bende bendeŞu kalp atışı duymayı iple çekiyorum
Adetin 1 hafta geçiktiyse 3 haftalık olmaz kuzu 5 hafta felan ama beta baktır yaniiZaten ilk gebeliğim inanırmısınız 3 hafta önce yani daha karnıma düştüğü günlerde benim midem uyku düzenim alt üst oldu hemen anladım hamile olduğumu bekliyim biraz dedim adetim 1 hafta gecikti ve bugün testlerimiz pozitif çıktı
İnşAllah canım hakkımızda hayırlısı olsun iniAllahYa bende bendeHele cinsiyet hele sağlıklı olduğunu elinin ayağının düzgün olduğunu duymak öğrenmek hep bunları düşünüyorum
Doktor 3 buçuk 4 dedi son adet tarihine göre hesaplanıyormuş benim 24 - 25 günde bir oluyorAdetin 1 hafta geçiktiyse 3 haftalık olmaz kuzu 5 hafta felan ama beta baktır yanii
İsteyen herkese rabbim versin diye çok dua ediyorummOcak geboşları hepinizi tebrik ederimmSağlıcakla kucağınıza alın inşallah bakalım bizlere de dua edinn .Şubata nasipse
Son adetin neDoktor 3 buçuk 4 dedi son adet tarihine göre hesaplanıyormuş benim 24 - 25 günde bir oluyor
31 aralıkSon adetin ne
Hmm tamam doğru o zaman canm31 aralık
Sizede hayırlı evlatlar diliyorumHmm tamam doğru o zaman canm
Sanada canmSizede hayırlı evlatlar diliyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?