2021 in anne adayları ocakta gebe kalanlar toplaşalımm 🤰🏻 👶🧿💙🙏🏻

Merhaba tatlis anneler. Saglikla ilerleyen gebeliklerimizi ve yavrularimiza kavusmayi Rabbim nasip etsin insallah. Sat a gore 6 ultrasona gore 5+3 haftaligim ben de pazartesi kalp atisi icin cagirdi doktor bakalim.

herkese merhaba. ben de hamile olduğumu dün öğrendim. sat 2 ocak. beta hcg 46.5 çıktı. pazartesi bir daha kan vermemi istedi dr. sizce nasıl bi değer. sizin kaç çıktı öğrendiğinizde

herkese merhaba. ben de hamile olduğumu dün öğrendim. sat 2 ocak. beta hcg 46.5 çıktı. pazartesi bir daha kan vermemi istedi dr. sizce nasıl bi değer. sizin kaç çıktı öğrendiğinizde
Bende hamile kaldım bu ay, sat 8 Ocak, adetime 6 gün kala test yaptım silik çizgi gördüm, adete 3 gün kala beta 351 çıktı, 2 gün sonra da 909 çıktı , Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin sağlıkla

Merhaba hamişlerrr. Bende de sat 4 ocak. 4+6yim. Pazartesi InsaAllah kese için gidicez. InsaAllah sorunsuz ilerler. Dunki betam 2610du. Sizler ne durumdasiniz? Beta artiminiz kese fala goren var mi?çok heyecanliyim

Merhaba hamişlerrr. Bende de sat 4 ocak. 4+6yim. Pazartesi InsaAllah kese için gidicez. InsaAllah sorunsuz ilerler. Dunki betam 2610du. Sizler ne durumdasiniz? Beta artiminiz kese fala goren var mi?çok heyecanliyim
Meraba canım 4+5 kese için perşembe gidicem bende

Iyi yapmişsin. Ben de lekelenme. Bir gunde hafif kanama olduğu için endişelenip 3 kez tekrarladim. InsaAllah saglikla ilerler canim
Inş canım hepimizinki pazartesi ama belki kese görünmeyebilir alttan muane ettirme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…