- 27 Aralık 2020
- 43
- 30
- 3
- 27
Edelim kabul olsun inşallahKızlar dua edin olur mu benim durumum biraz riskli dualarınıza ihtiyacım var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Edelim kabul olsun inşallahKızlar dua edin olur mu benim durumum biraz riskli dualarınıza ihtiyacım var
İnşallah Allah razı olsunEdelim kabul olsun inşallah
BENDe pazartesi gidicem heyecanla bekliyorumMerhaba tatlis anneler. Saglikla ilerleyen gebeliklerimizi ve yavrularimiza kavusmayi Rabbim nasip etsin insallah. Sat a gore 6 ultrasona gore 5+3 haftaligim ben de pazartesi kalp atisi icin cagirdi doktor bakalim.
Bende hamile kaldım bu ay, sat 8 Ocak, adetime 6 gün kala test yaptım silik çizgi gördüm, adete 3 gün kala beta 351 çıktı, 2 gün sonra da 909 çıktı , Allah hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin sağlıklaherkese merhaba. ben de hamile olduğumu dün öğrendim. sat 2 ocak. beta hcg 46.5 çıktı. pazartesi bir daha kan vermemi istedi dr. sizce nasıl bi değer. sizin kaç çıktı öğrendiğinizde
Meraba canım 4+5 kese için perşembe gidicem bendeMerhaba hamişlerrr. Bende de sat 4 ocak. 4+6yim. Pazartesi InsaAllah kese için gidicez. InsaAllah sorunsuz ilerler. Dunki betam 2610du. Sizler ne durumdasiniz? Beta artiminiz kese fala goren var mi?çok heyecanliyim
InsaAllah . Beta sonucunuz nedir acaba?Meraba canım 4+5 kese için perşembe gidicem bende
Ben adete 1 gun kala yaptım dahada yapma gereğinde bulunmadım o zmanda 220 diInsaAllah . Beta sonucunuz nedir acaba?
Iyi yapmişsin. Ben de lekelenme. Bir gunde hafif kanama olduğu için endişelenip 3 kez tekrarladim. InsaAllah saglikla ilerler canimBen adete 1 gun kala yaptım dahada yapma gereğinde bulunmadım o zmanda 220 di
Inş canım hepimizinki pazartesi ama belki kese görünmeyebilir alttan muane ettirmeIyi yapmişsin. Ben de lekelenme. Bir gunde hafif kanama olduğu için endişelenip 3 kez tekrarladim. InsaAllah saglikla ilerler canim
Doktor betan 4 bin olur dedi. Kese için 1500 ve uzeri gerekli demisdi. Yinede işden pek izin alip çikamiyorum o yuzden gidemezsem hafta sonuna kalicakInş canım hepimizinki pazartesi ama belki kese görünmeyebilir alttan muane ettirme