2021 Haziran ayı tüp bebek yaptıracaklar toplanalım 🤗

Benim transferinin 3. Günü bugün ama sürekli uykum geliyor yaa ilaçlardan mı acaba akşam 9.30-10.00 gibi kanepede uzanırken sızıyorum resmen ve sabaha kadar deliksiz bir uyku anlamadım gitti 🤦 ya ilaçlardan ya da bana aşırı bir rahatlık geldi herhalde 😂

Merhaba ben de 27 yaşındayım bizim sorunumuz da erkek kaynaklı eşimin hız sorunu var ve morfoloji %4 .. dün yumurta toplama işlemim oldu 8 yumurta toplandı bugün de embriyolog aradı 5 i olgun dedi 4 ü döllendi dedi... biraz moralim bozuldu yani gergin ve tedirginim şuan çünkü sayı çok az .. yarın tekrar arayacaklar ... transferim haziranda olucak inşallah
arkadaslar. instagramda .. var. aklinizdaki pek cok soruya cevap bulabileceginiz payladimlar yapiyor. arada sorucevap da yapiyor. bilgi almak isterseniz bi bakin isterseniz

Son düzenleyen: Moderatör:
Benim transferinin 3. Günü bugün ama sürekli uykum geliyor yaa ilaçlardan mı acaba akşam 9.30-10.00 gibi kanepede uzanırken sızıyorum resmen ve sabaha kadar deliksiz bir uyku anlamadım gitti 🤦 ya ilaçlardan ya da bana aşırı bir rahatlık geldi herhalde 😂
Aynı durum bende de var 10.30-11.00 yokum resmen 😁 nedendir bilmem

Evet ama sussuz kaldığım için diye düşünüyordum o da etkili mi 😁
Evet ama şu var tabi mesela ben cok susuyorum asiei derece ve su tuketiyorum buna ragman sabahlari arrik ilk uyandigimda hem idrarim koyulasmaya basladi ya nblm benim.ilk hamilelik belirtisi olaraktan gecen sefer oyledi heegun dahada artti gun icinde normal surekli su ictigim icinde ama ay nblm insallah oyledir 😁😁

Ayy ben hiç dikkat etmedim ona yarın bir bakayım 😅
Bak bakim bi ama su icmene asiri ozen goster gun icinde iyicene bol sivi tuket bu onemli bo detay
Ya valla nblm artik gceen sefer benim oyleydi valla bakalim aerik bugun 7. Gun aslinda tam kilit gün he kimi insan bu gunde ogreniyor ama asla cesaretim yok gununu bekliycemm😁😁

Evet ama şu var tabi mesela ben cok susuyorum asiei derece ve su tuketiyorum buna ragman sabahlari arrik ilk uyandigimda hem idrarim koyulasmaya basladi ya nblm benim.ilk hamilelik belirtisi olaraktan gecen sefer oyledi heegun dahada artti gun icinde normal surekli su ictigim icinde ama ay nblm insallah oyledir 😁😁
Yani gün içinde benimkinin bi rengi yok su gibi bende çok su içerim bu arada ama sabahları koyuluk oluyor susuz kaldım gece ondan diye düşünüyosum ben. Herşeyi yormak istemiyorum ama yormadan da yapamıyorum aslında 😁😁 sizin kaçıncı gün bugün

Bak bakim bi ama su icmene asiri ozen goster gun icinde iyicene bol sivi tuket bu onemli bo detay
Ya valla nblm artik gceen sefer benim oyleydi valla bakalim aerik bugun 7. Gun aslinda tam kilit gün he kimi insan bu gunde ogreniyor ama asla cesaretim yok gununu bekliycemm😁😁
Mesajı okumadan yazmıştım 😁 siz öndesiniz bende benim 4.gün transfer günü de dahil tabi 😁 bende tam gününü beklicem bekleyebilirsem 😁

Mesajı okumadan yazmıştım 😁 siz öndesiniz bende benim 4.gün transfer günü de dahil tabi 😁 bende tam gününü beklicem bekleyebilirsem 😁
Ayy günü beklemek de çok zor valla yaa benim daha çok erken ama duramam erkenden bakarım diyorum. Sonra da yok ya bakmıyım şimdi negatif çıkarsa üzülürüm acele etmeyin diyorum 🙈

Yani gün içinde benimkinin bi rengi yok su gibi bende çok su içerim bu arada ama sabahları koyuluk oluyor susuz kaldım gece ondan diye düşünüyosum ben. Herşeyi yormak istemiyorum ama yormadan da yapamıyorum aslında 😁😁 sizin kaçıncı gün bugün
Valla 7. Gunum bugun
Ya bende oyleyim herseyi yormak istemiyorum ama bi farklilik oluncaa yani napimm takiliyorumm😁😁 yok gun icinde iciyorsan susuz kalmazsin canim zaten mesela ben canim su istiyor bildigin ya doymuyorum o derece😁

Valla 7. Gunum bugun
Ya bende oyleyim herseyi yormak istemiyorum ama bi farklilik oluncaa yani napimm takiliyorumm😁😁 yok gun icinde iciyorsan susuz kalmazsin canim zaten mesela ben canim su istiyor bildigin ya doymuyorum o derece😁
Bende yemek yemeğe doymuyorum ama şu ilaçlara başladığımdan beri de öyle sürekli bişeyler yemek istiyorum 😁
Ya en kotu bi 10. Gun gecsinde ben geceen sefrr 10. Gunde ogranmiatim kan tahlilinde mesela ama bu sefer birazdaha bekliycem😁😁
İnşallah alıcaz güzel haberleri ben hiç bişey hissetmiyorum yaa belirti falan yok 🥴

Bende yemek yemeğe doymuyorum ama şu ilaçlara başladığımdan beri de öyle sürekli bişeyler yemek istiyorum 😁

İnşallah alıcaz güzel haberleri ben hiç bişey hissetmiyorum yaa belirti falan yok 🥴
Ya bende doymuyorum asla xoymuyorum hep acimm hep hahhaha esim dalga geciyo benle ki zaten ben ekim ayinda basladim tüp bebek muhabbetine ekimden bu zamana kadar 12 kilo aldim😁😁😁

Ya o bazen banada oluyo mesela bu sabah uyandim hic birsey yok hatta dun cok uzuldum ay hic birswyim yom diye sonra aksam 4 gibi bi basladi bel agrim sabaha kadar oyle oluyor suanda sanki regli olucam gibi kasiklarim dolgun ve agri var rahatsoz ediyor

Bizimkiler de belirti mi yoksa kendimizi çok dinlemekten mi bir şeyleri belirti olarak algılıyoruz Allah bilir 😅 sayılı gün çabuk geçer derlerdi geçmiyormuş yalanmış 😂😂
Bencede külliyen yalan şu tedaviye başlayalı 1 ay olmadı daha ama çoook uzunmuş gibi 😁 nasipse güzel haberi iğnelere başlamanın tam 1.ayında alıcam ama vakit gelmiyo 🥴😁

Back
X