Teşekkür ederim canimÇok sevindim tebrik ederim![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Teşekkür ederim canimÇok sevindim tebrik ederim![]()
Tebrik ederim canım sağlıkla kucağına al inşallahErken gebelik testi.aldim canım predictor orda cıktı![]()
Canım zaten kan testi yaptırıcam ya yarın. Bide baktırıcam yumurtlamıs mıyım catlamıs mı ney nedir ben niye 50 günde bi oluyorum falan. Bari düzenli gelse adet olsamda rahatlasam . Üstümde 2kg ödem var resmen. Keşke adet olsam şuanda yani. Beynim kendi kendine hamile diye reglimi erteliyordu muhtemelen.bende artık 28-30 günde bir adet olmak istiyorum...Günaydın canımiinsallah umutların boşa çıkmasın
bi kaç gün sonra bir daha dens
Ben pc takvim uygulaması kullandım ama açıkçası günlere hiç bakmadım dikkat ermedim adet gecikmesinin 3.günü cnmTebrik ederim canım sağlıkla kucağına al inşallahYumurtlama takibi yapmışmışmıydın kaçıncı gün öğrenmiş oldun?
Pede hic gelmiyoe sildikce peceteye geliyor adet kanamasi vibi de degil zaten rengi falan eskimis kan gibi sankiÖncelikle sakin ol bir pedi doldurmayacak kadar akıntı gelmesi yerleşme kanaması diye biliyorum 15 20 damla normal kabul ediliyor
Belki hamilesindir cnmCanım zaten kan testi yaptırıcam ya yarın. Bide baktırıcam yumurtlamıs mıyım catlamıs mı ney nedir ben niye 50 günde bi oluyorum falan. Bari düzenli gelse adet olsamda rahatlasam . Üstümde 2kg ödem var resmen. Keşke adet olsam şuanda yani. Beynim kendi kendine hamile diye reglimi erteliyordu muhtemelen.bende artık 28-30 günde bir adet olmak istiyorum...
Yerleşme kanaması canımPede hic gelmiyoe sildikce peceteye geliyor adet kanamasi vibi de degil zaten rengi falan eskimis kan gibi sanki
Anladım canım, bizim içinde dua et benim de bugün adet günüm hala olmadım bir umut bekliyorumBen pc takvim uygulaması kullandım ama açıkçası günlere hiç bakmadım dikkat ermedim adet gecikmesinin 3.günü cnm
Oh be icimi rahatlattin cok korkuyorumYerleşme kanaması canım
Daha önce forumda okumuştum baya kişinin başına gelmişti ama kötü bir şey değil diye okumuştum ama bir bilgim yok seni çok strese sokuyorsa bir acile gitmende fayda olabilir canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallahPede hic gelmiyoe sildikce peceteye geliyor adet kanamasi vibi de degil zaten rengi falan eskimis kan gibi sanki
Gittim acile ama doktor bir sorun gozukmuyor dediDaha önce forumda okumuştum baya kişinin başına gelmişti ama kötü bir şey değil diye okumuştum ama bir bilgim yok seni çok strese sokuyorsa bir acile gitmende fayda olabilir canım. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip eder inşallah![]()
Hiç sanmıyorum artık canımBelki hamilesindir cnm![]()
Gittim acile ama doktor bir sorun gozukmuyor dedi![]()
Oh iyi O zamanGittim acile ama doktor bir sorun gozukmuyor dedi![]()
Aa ben kac gün once yazmistim.dunde sizi etiketledim filan üzüldüm simdi.2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar buyrun beraber bekleyelim
Minik mucizelerimizi beklerken birbirimize destek olalım
LİSTEYE ALIMLAR BİTMİSTİR TESEKKUR EDERİZ
İSİM B.A.T YAŞ SONUÇ @kizkizakiz 23.05 21 @angelasel 23.05 22 @Bihtercikolata 23.05 34 @rbozaydin 24.05 28 @pembemavianne 24.05 36 @zeynom4435 25.05 29 @Symklc91 26.05 30 @Kadinx 26.05 31 @Birizz 26.05 29
@muhendisannee. 27.05 28 @gzdogrtmn 28.05 27 @aysesma 28.05 36 @SimgeD 28.05 28 T Teletabiiii 30.05 24 @Lavinya58 31.05 25 @meimisaki 31.05 29 Haso18
01.06 19 @tanrisevsinnn 01.06 26 @lylzcn 01.06 27
@Asiprenses33312 01.06 32 @Cerkes1864 01.06 28 @hkorak 02.06 26 @esem-15 02.06 32 @mrym9292 02.06 29 @ladymiracle 02.06 31 @Alina26 03.06 29 @Aponjj 03.06 29 @tugce2110 03.06 21 @Monarosa01 04.06 26
Ekliycem merk etmeyin lisenin tamami yok orda yavas yavas yapsbiliyorumAa ben kac gün once yazmistim.dunde sizi etiketledim filan üzüldüm simdi.
Kız saba stres yasakOh be icimi rahatlattin cok korkuyorum
Inşallah allah hepinizin gönlüne göre versinAnladım canım, bizim içinde dua et benim de bugün adet günüm hala olmadım bir umut bekliyorum![]()