- Emoji Skoru
- 4.651
- Puanlar
- 53
Merhaba beni de ekler misiniz yaş 31 bat 08 HaziranHaziran ayı gebelik planlayan tatlis anne adaylari topigime buyrun birlikte minnaklarimizi bekleyelim
Bazen oyle oluyor canim hormanlar stress hava degisimi Normal bunye zorlaniyor. Benimde bugun ilk regl gunum dongulerim 25-26 gunde bire dustu. Pek cok etken sebep oluyor. Insallah haziranda mujdeli haberleri alirizBen Mayıs da 2 gün gecikmeli regl oldum ve çok yoğun oldum şuan kasıklarima bıçak saplamasi gibi birşey oluyor bazende başım dönüyor bana ne oluyor anlamıyorum
Beklenen adet tarihi bat =)Bat nedir bilmiyorum ama beni de ekler misiniz yas 24 haxiran için düşünüyorum.
Pof gene mi =^Gunaydin kizlar bugun kirmizilari gordum. Benide listeye eklermisiniz? 7 haziran bat. 31 yasindayim. 4 cu deneme olucak
Bekledigin adet tarihin canm haziranin kacinda adet olucaksin tahminiBat nedir bilmiyorum ama beni de ekler misiniz yas 24 haxiran için düşünüyorum.
İnsallah canm benmde esimin dogum gunu 6 si bende ona supriz yapmak istiyorumYaş 26 bat 4 Haziran :))) doğum günümde 7 Haziran . O ay hamile kalırım inşallah
Gecikmeler baslayinca hamilelik yakin drler insallah benm topigim.ugur getururBen Mayıs da 2 gün gecikmeli regl oldum ve çok yoğun oldum şuan kasıklarima bıçak saplamasi gibi birşey oluyor bazende başım dönüyor bana ne oluyor anlamıyorum
İnsalllahhhhhhhhİnsallah canm benmde esimin dogum gunu 6 si bende ona supriz yapmak istiyorum
İnşaallah kuzumBazen oyle oluyor canim hormanlar stress hava degisimi Normal bunye zorlaniyor. Benimde bugun ilk regl gunum dongulerim 25-26 gunde bire dustu. Pek cok etken sebep oluyor. Insallah haziranda mujdeli haberleri aliriz
Çatlamış. Hemen yatak odasınaKizlar ovulasyon testinden anlayan varmi ?
Ben catlama oldugunu dusunmuyorum kuzum adet gormedim yumurtlama oldugunuda dusunmuyorum aslindaÇatlamış. Hemen yatak odasına
Yumurtlama görmüş müydünüz, ya çatlama yada gelecek yumurtlama çok yakında hadi inşallahKizlar ovulasyon testinden anlayan varmi ?
Goedum yumurtlama ama adet gecikmemin 20. GunuYumurtlama görmüş müydünüz, ya çatlama yada gelecek yumurtlama çok yakında hadi inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?