Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Silik de olsa 2.de çizgi olması iyi, çünkü 5 dk içinde benimki bomboş oluyor, çok silik bile olmuyor. Yoksa da üzülme canım. Mühim olan var mı yok mu netleştirmek bu aşamada. Varsa birkaç gün sonra idrar testi de net gösterecektir.

At fotografini bizde baklm

Arkadaslar cok usuyorum bu gun sizdede varmi

Kızlar size bir soru. Erken gebelik testinde en erken ne zaman yapsak doğru sonuç veriyor
Döllenme zamanına göre değişiyor 5 gün kala da öğrenen var 1 gün kala da, ama bence adet tarihini beklemek en garantisi, ben her ay test yapıp hüsran oldu, bu ay dayanabilirsem tarih geçince yapcam

Arkadaslar cok usuyorum bu gun sizdede varmi
Alla alla sen baya belirti gösteriyorsun kuzum, vücut değişimi Vs, hadi inşallah hayırlı haberlere hepimizin, bende tık yok hatta aşırı normal herşey, bir tek arada kasık ağrısı oluyor batma şeklinde o kadar

Benm ki kasik agriis degilmis bu gun annem geldi senin agriyan yerin kasik degil rahim dedi ben kasik saniyormusum rahmime dokununce disardan birazck bastirinca agriyo en buyuk korkum bu baklm

2. İnşallah ilki düşükle sonuçlanmıştı erken haftalarda inşallah sağlıkla hayırlısıyla nasip olur
çok geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda tekrar nasip olur. Kaçıncı haftaydı daha sonrasında her hangi bir sebep söylediler mi?

Benm ki kasik agriis degilmis bu gun annem geldi senin agriyan yerin kasik degil rahim dedi ben kasik saniyormusum rahmime dokununce disardan birazck bastirinca agriyo en buyuk korkum bu baklm
Bence hiç dinleme kendini bekle bat tarihini, stres yapmamaya çalış sakin ol canım

çok geçmiş olsun. İnşallah en kısa zamanda tekrar nasip olur. Kaçıncı haftaydı daha sonrasında her hangi bir sebep söylediler mi?
Sağol canım benim bulunduğum yerde iyi bi doktor yok diyebilirim ultrason cihazları da pek iyi değil kalp atışı duyamadık cihazdan diye düşünüyorum çünkü ultrasonda pıt pıt atan kalbi görmüştük canım ara ara hafif adet olacam gibi ağrılarım oluyordu 6 hafta da temizlik sonrası arttı dinlendim sonra baktım az bi kanamam oldu doktorum Progestan iğne yaptı o yüzden kanamam durdu ama 7 hafta şiddetli karın ağrım oldu bebeğin gelişim durdu sonrada kalp atışı durdu 8 haftada kürtaj olmuştum nedeni araştırılmadı kürtajı iyi bir doktora oldum baya morel verdi çoğu kişi ilk gebeliğinde düşük yaşıyor tekrar yaşama olasığın %1 dedi inşallah tekrar yaşamam Baya uzun anlattım seninde mi düşük oldu

Selam kızlar, bende acil servisten geliyorum, beta hcg bakmadılar son aldıkları karara göre beta bakmıyorlamış, beta bakmaktan normal hastaya bakamıyorlarmış aşırı sinirlerim bozuldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…