- 25 Ocak 2021
- 791
- 597
- 53
- 33
Geçmiş olsun kuzu uyuya kalmışım neler olmuş böyle yaaa ;(Agrim siddetlendi belime ve bacagimada vuruyor umarim kist falan degildir
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Geçmiş olsun kuzu uyuya kalmışım neler olmuş böyle yaaa ;(Agrim siddetlendi belime ve bacagimada vuruyor umarim kist falan degildir
Gecen ay bendede bu şekilde oldu ama kist yok dedi doktor belkide lekelenmedir gebelik vardır inş iyi haberler verirsin cnmOglen cok az silince peceteye gelen acik pembe kanama vardi onun disinda acik kahve koyu sari arasi akintim var
Gittim canım yukarda anlattım beta bakmak yasaklanmış acilde, size bakmaktan normal hasta bakamıyoruz dedi sevgili doktorcum yarın sağlık ocağına gideceğimGitmeidm daha sen naptin gittinmi
Bende kist oldugunu sanmiyorum ama agri belimi ve vajinami zonklatiyo resmen enfeksiyon olabilir diye dusunuyorum ben umarim gebeliktirGecen ay bendede bu şekilde oldu ama kist yok dedi doktor belkide lekelenmedir gebelik vardır inş iyi haberler verirsin cnm
Evet rahat oluyor ama sonuçlar geç çıkıyor orada da o yüzden kafam karıştı keşke özel hastane olsaydı burada
Salak salak is yapıyorlar düşünsene acillksin serum vermek zorundalar ama hamilelik şüphen var bakmak zorundalar yaaaa nasıl serumu takacaklar vay arkadaş yaaaGittim canım yukarda anlattım beta bakmak yasaklanmış acilde, size bakmaktan normal hasta bakamıyoruz dedi sevgili doktorcum yarın sağlık ocağına gideceğim
Aaaaaa salak doktor ben hep gidip yaptiiryorum ilk defa duydum boyle birsey saglik olsun ne diyelimGittim canım yukarda anlattım beta bakmak yasaklanmış acilde, size bakmaktan normal hasta bakamıyoruz dedi sevgili doktorcum yarın sağlık ocağına gideceğim
Umarım cnmBende kist oldugunu sanmiyorum ama agri belimi ve vajinami zonklatiyo resmen enfeksiyon olabilir diye dusunuyorum ben umarim gebeliktir
Aaaaaa salak doktor ben hep gidip yaptiiryorum ilk defa duydum boyle birsey saglik olsun ne diyelim
Kızlar bende ilk defa duyuyorum bundan bir ay öncede baktırdım kalabalık olsa anlayacaktım ama ben kaydımı oluşturduktan 3 sn sonra muayne oldun arkamda da hiç kimse yoktu yani üzüldüm gerçektenSalak salak is yapıyorlar düşünsene acillksin serum vermek zorundalar ama hamilelik şüphen var bakmak zorundalar yaaaa nasıl serumu takacaklar vay arkadaş yaaa![]()
Direk beta baktirmak istiyorummu dedinKızlar bende ilk defa duyuyorum bundan bir ay öncede baktırdım kalabalık olsa anlayacaktım ama ben kaydımı oluşturduktan 3 sn sonra muayne oldun arkamda da hiç kimse yoktu yani üzüldüm gerçekten
Bende kist oldugunu sanmiyorum ama agri belimi ve vajinami zonklatiyo resmen enfeksiyon olabilir diye dusunuyorum ben umarim gebeliktir
Hayır kasık ağrım ve mide bulantılarım var dedim, gebelik şüphen mi var dedi evet diyince de bu şekilde açıklama yaptıDirek beta baktirmak istiyorummu dedin![]()
Hadi insallah baklm bu gece belli olur Allahin izniyle acaba kanda cikarmi gebeysemdeBen sende kötü bişey olduğunu düşünmüyorum, aksine gebe olduğuna inanmak istiyorum, inşallah da öylesindir.
Sasirdim gercekten enteresanHayır kasık ağrım ve mide bulantılarım var dedim, gebelik şüphen mi var dedi evet diyince de bu şekilde açıklama yaptı
Bence çıkarHadi insallah baklm bu gece belli olur Allahin izniyle acaba kanda cikarmi gebeysemdeyumurtlamadan 9 gun catlamadan 8 gun gecti
Sasirdim gercekten enteresan![]()
Haber et bizide kuzum da evde yaptığın test atsana kaç gün var bata peki ?Hayırlısı kuzum yarın sağlık ocağına giderim artık
Ne kadar anlayışsızlar, üslup ne çok önemli, İlk defa duyuyorum bende böyle bir şey, neyse sıkma canını sabah sağlık ocağına gidersin canımVallahi bende eşime süpriz yapacaktım sözde bide o kadar itici bi tavırla söylüyor ki eşim kendini zor tuttu, yani biz binbir umutla gitmişiz oraya yoksa bile söyle kibarca yarın sağlık ocağına gideceğim canım aynen.
Kanda çıkar canım gebeysenHadi insallah baklm bu gece belli olur Allahin izniyle acaba kanda cikarmi gebeysemdeyumurtlamadan 9 gun catlamadan 8 gun gecti
Hadi insallahKanda çıkar canım gebeysen