Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ve yerlesme kanamasıyla birlikte bel ağrısı,kasık ağrısı,ishal,karın ağrısı falan diye devam ediyormus. Zaten testlerde bile yerlesme kanamasından 6-12 gün sonra cıkar yazıyor.

çatlama gününü 0 kabul edersek ilk 5 6 gün herhangi bir şey hissetmeniz imkansız, hissediyosanız psikolojiktir diyo doktorlar. 7 - 14 arası günlerde de kimisi hisseder kimisi hissetmezmiş. daha belirgin şeyler sonrasında başlıyormuş, o da zaten regl geçip test yapma zamanına denk geliyo:)
Benim belirtilerim baya erken zamana denk gelmiş o zaman🙈 Bata 5 gün kaldı ama belirtilerim azaldı😬 Bakalım hayırlısı Allahtan hepimiz için 🙏🏼🥰
Araştırmalarıma göre olası ilk belirti yerleşme kanamasıymıs
O da olmadı henüz 🥺🥺

Ve yerlesme kanamasıyla birlikte bel ağrısı,kasık ağrısı,ishal,karın ağrısı falan diye devam ediyormus. Zaten testlerde bile yerlesme kanamasından 6-12 gün sonra cıkar yazıyor.
Ama herkesde yerleşme kanamasi olmuyormus bitanem vücuttan vücuda fark olur benim arkadasim hiç hissetmeden kaldı hastaligi gecikince test yaptı öyle öğrendi 🙏🤗🤗

çatlama gününü 0 kabul edersek ilk 5 6 gün herhangi bir şey hissetmeniz imkansız, hissediyosanız psikolojiktir diyo doktorlar. 7 - 14 arası günlerde de kimisi hisseder kimisi hissetmezmiş. daha belirgin şeyler sonrasında başlıyormuş, o da zaten regl geçip test yapma zamanına denk geliyo:)
Buna katılıyorum. Çoğu şeyi psikolojik yaşıyoruz. En garantisi o c ve t çizgisi gebelik testinde bir arada çıkacak. C hep yapayalnız benim😂 yine de inatla yüz milyon test yapmak istiyor insan😃

Buna katılıyorum. Çoğu şeyi psikolojik yaşıyoruz. En garantisi o c ve t çizgisi gebelik testinde bir arada çıkacak. C hep yapayalnız benim😂 yine de inatla yüz milyon test yapmak istiyor insan😃
Vallahi öyle ben de son bir tane vardı şimdi yaptım silik çizgi var ama buraya attığım kadar belirgin değil onu öğlen uykudan kalkınca yapmıştım bunu şimdi yaptım, acaba o mu etkili ya da gebe değil miyim bilmiyorum 😦

Artk her ay negatif gormekten cok yoruldum 😔😔 korkuyorum
Temsili suan ben ben de öyleydim ama sal kendini düşünme serbest bırak canı veren rabbim o ol derse oluyor her şeyin vakti saati vardır elbette bende çok yakınıyordum ama yakinmayla olmuyor her şeyin hayırlısı vakti saati vardır kuzum sadece çok düşünme 🙏🤗🤗🌸

Back