- 25 Ocak 2021
- 791
- 597
- 53
- 33
Bulaşsın bulaşsın yavrum bu ay güzel şeyler olacak yaaa inanıyorumNe güzel hepimize bulaşsın bu pozitiflik
Benimde sizinle herşeyimiz aynı düşüğümüz bileMerhaba anne adayları20 mayıs ovu zamanıydı; 22si çatlama oldu 19u itibariyle de hergün değerlendirdik. Bat 3-4 haziran gibi, mart ayında 6 haftalık düşük yaşamıştım. Umarım herkes için mutluluk dolu bi ay olur Haziran
Amin canım benim inşallah, peki razıyım benNe kusuru cnm aynen önce kanda gör inş sonra senin üstünde herşeyi test ederizrabbim inş güzel sonuçlarla sonuçlandırır
Yarına yumurtlama olur canımKızlar 8.gunum adet bitiminin 2.gunu hatta dünde son biraz lekelendim bu normal mi haftaya yumurtlama olması gerekiyordu buna göre yarın öbür gün yumurtlarim gibi
Dün ve bugün
Ay erken yumurtladim kiz ben de diyorum daha var haftaya olur anca takvime göre test almasam kacirdiydikYarına yumurtlama olur canım
Benim dün akşam çatladı bi bugun de değerlendirlcek o kadar, inşallah bu ay ikimizin de yüzü gülerBenimde sizinle herşeyimiz aynı düşüğümüz bileama daha şansımız devam ediyor birkaç kere daha gün aşırı değerlendirmeliyiz inşallah bu sefer olur
Hastalığın kaçıncı günü olacak peki canım ya ben uygulamaya göre gittim erken yumurtlama ihyimalim çok yüksek suan En erken hastalığın kaçıncı gününden başlar yumurtlamaya peki yaAy erken yumurtladim kiz ben de diyorum daha var haftaya olur anca takvime göre test almasam kacirdiydik
Çokk çok aminnnBulaşsın bulaşsın yavrum bu ay güzel şeyler olacak yaaa inanıyorum
Bat 6 Haziran canım yanlış hesaplamisimOoo masallah benim catladimi oldumu anlamadım ya gecen hafta akıntım falan oldu ama bakalım devam et sonra bırak kuzum bat ne zamandı senin
Ben hep âdetin 11. Günü yumurtlarim masaj yapsan da yapmasam da.. oldum olası böyleErken yumurtlayan kızlar bunun için masaj falan yapıyor musunuz adetliyken acaba
Aynen canım bugünü degerlendir başka gerek yok diye düşünüyorum catladiktan sonra Gerek kalmaz diye düşünüyorumBat 6 Haziran canım yanlış hesaplamisimbugun ovu testi yaptım yine dün çatlamış benim yumurta bugünde silik çıktı ben yarın Çarşamba ve cuma da ilişki olsun diyorum ondan sonra gerek yok
Bat 6 Haziran canım yanlış hesaplamisimbugun ovu testi yaptım yine dün çatlamış benim yumurta bugünde silik çıktı ben yarın Çarşamba ve cuma da ilişki olsun diyorum ondan sonra gerek yok
Çatladıktan sonra 24 saatte değerlendirebilirsiniz, sonraki günlerin döllenme için bir faydası olmaz.. butun enerjiyi bugune verin :)Aynen canım bugünü degerlendir başka gerek yok diye düşünüyorum catladiktan sonra Gerek kalmaz diye düşünüyorum
Maşallah gebelik var gibiMerhaba hanımlar yumurtlamanın 17.Günü bat 1 gün geçti, siz ne görüyorsunuz?
Aynen canım bugünü degerlendir başka gerek yok diye düşünüyorum catladiktan sonra Gerek kalmaz diye düşünüyorum
Ben dün akşam çatladı diye dünü değerlendirdim o zaman bugünde yapayım ve daha sonra ne olur ne olmaz diye gün aşırı bir kaç kez daha devam edeyimÇatladıktan sonra 24 saatte değerlendirebilirsiniz, sonraki günlerin döllenme için bir faydası olmaz.. butun enerjiyi bugune verin :)
Catlaman bugunde bugünü değerlendir daha sonra yatışa geç bekleme moduna geç kuzumDünü değerlendirdim bugün de olsun mu ?
Ooooo bunu ben gormemisim yaaa hayırlı uğurlu olsun canım benim belirtin oldumu saglikla kucağına almayı nasip etsin rabbimMerhaba hanımlar yumurtlamanın 17.Günü bat 1 gün geçti, siz ne görüyorsunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?