- 7 Mayıs 2021
- 841
- 847
- 33
Benimde lekelenmem vardı negatif diye yaptım zaten en azından adet olacağımı bileyim diye ama sonuç silik çizgi oldu inşallah bi gebelik testi yap seninde vardırKızlar günaydın..
Bugün adetim in 6. Günü hala lekeleniyorum..
Elimde fazla test var diye ne olur ne olmaz yapayım dedim sonuç pik
Eki Görüntüle 2855279
Aslında adet belirtilerim oldu ama göğüs hassasiyetim yumurtlama dönemi başlar, adet olmadan 3 gün önce sönerdi bu sefer farklı oldu halen göğüs hassasiyetim var 3 gündür de rahimden ufak bi sızı ile vajinaya inen bi zonklama tarzı ağrı mevcuttu, ben evlenmeden önce de adet öncesi böyle ağrılar yaşadığım için sanırım adet olacağım dedim, dün de hafif pembe si akıntı lekelenmem oldu başka bi belirtim yoktu canımBelirtilerin nelerdi anlat baklm
Ovulasyon testi kullandinmi pekiAslında adet belirtilerim oldu ama göğüs hassasiyetim yumurtlama dönemi başlar, adet olmadan 3 gün önce sönerdi bu sefer farklı oldu halen göğüs hassasiyetim var 3 gündür de rahimden ufak bi sızı ile vajinaya inen bi zonklama tarzı ağrı mevcuttu, ben evlenmeden önce de adet öncesi böyle ağrılar yaşadığım için sanırım adet olacağım dedim, dün de hafif pembe si akıntı lekelenmem oldu başka bi belirtim yoktu canım
Ovulasyon testi kullandinmi peki
Hadi baklm hamilesij bence baska aciklamasi olamaz mukdeni beklyrm topigimin ilk gebelerindenKesinlikle kullandım 6 aydır deniyordum olmamıştı ovulasyon testini ilk bu ay kullanmıştım
K kizkizakizHamile olabilirmisin acaba ustune mi gordun
Derlendir oyleyse hadi hayrlisi valla benmde oyle oldu adet beklerken hic takip etmiyordum akinti gelince bir ovulasyon testi yapayim dedim bi baktim yumurtlamaK kizkizakizDulciana
Siz böyle diyince bir heyecanlandım
Hemen hcg yaptım ama negatif..
Gerçekten yumurtlama bu..
Demek işi şansa bırakmamak lazımmış talimatlara uyup bekleseydim kaçıracaktım yumurtlamayı
İnşallah canım, inşallah rabbim sizinde gönlünüze göre verir, valla stres yapınca olmuyor diyorlar ama ben gün saydım adet gününe kadar stres yapınca da olabiliyormuş demek isterim hcg de pozitif çıkarsa eğer, elbette stres çok önemli ama stresle baş etmek çook zor bu konuda, bide ovulasyon testi kullanmadığım aylara yanarım, resmen zaman kaybıymış.Hadi baklm hamilesij bence baska aciklamasi olamaz mukdeni beklyrm topigimin ilk gebelerinden
Bende 2. Kez denedim baklm umarım ise yararİnşallah canım, inşallah rabbim sizinde gönlünüze göre verir, valla stres yapınca olmuyor diyorlar ama ben gün saydım adet gününe kadar stres yapınca da olabiliyormuş demek isterim hcg de pozitif çıkarsa eğer, elbette stres çok önemli ama stresle baş etmek çook zor bu konuda, bide ovulasyon testi kullanmadığım aylara yanarım, resmen zaman kaybıymış.
O değilde dünya para verip yumurta geliştirici vitamin aldım.. Daha dün geldiDerlendir oyleyse hadi hayrlisi valla benmde oyle oldu adet beklerken hic takip etmiyordum akinti gelince bir ovulasyon testi yapayim dedim bi baktim yumurtlama. Nasip gerçekten
Bende 2. Kez denedim baklm umarım ise yarar
İnşallah sende gebesindir canım.. Ama lh testleri gerçekten çok değerli..İnşallah canım, inşallah rabbim sizinde gönlünüze göre verir, valla stres yapınca olmuyor diyorlar ama ben gün saydım adet gününe kadar stres yapınca da olabiliyormuş demek isterim hcg de pozitif çıkarsa eğer, elbette stres çok önemli ama stresle baş etmek çook zor bu konuda, bide ovulasyon testi kullanmadığım aylara yanarım, resmen zaman kaybıymış.
İnsallah insallahİnşallah duama her zaman sizleri de kattım yani anne olmak isteyen herkesi. Müjdeli haberini alalım herkesiiiin
Canım hcg gebelik testi mi buYaa canım benim inşallah, ilk 5 dakika da çıktı akşam kan vereceğim
İnşallah sende gebesindir canım.. Ama lh testleri gerçekten çok değerli..
Kuzenim de uygulamaya göre yumurtlama gününe bakıyordu bu ay lh testi yaptı uygulamanın gösterdiğinden 2gün önce yumurtladı.
Evet canım.Canım hcg gebelik testi mi bu
Benimde sol kasığıma oluyordu olabilir yeni bat ne zamandı senin kaçırdım canımİnsallah insallahsag kasigima bastirinca cok aciyo kist mi var acaba kadinlar klubunde okudumda kadin bu sikayetle gitmis 4 haftalik hamile çıkmış
6 gun varEvet canım.
Benimde sol kasığıma oluyordu olabilir yeni bat ne zamandı senin kaçırdım canım
Fazla varsa basla benceBende bu ay ovulasyon kullanicam bakalım adet bitince hemen başlasam mi acaba baksanıza hiç belli olmuyor
Sabırla bekliyoruz oh hadi bakalım inşallah en güzelll haberleri alırsın6 gun var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?