Ozele gidince aliyolarda devlet hastaneelri almiyorEvet özelle gidince suan Benim arkadasimdan almislardi çok çok acil olması gerekiyormuş öyle demişti bana çok saçma ama öyleymiş yanı yerden yerede değişir se bilemem ama canım
Doğrudur yanlış hatırlıyor da olabilirim canımOzele gidince aliyolarda devlet hastaneelri almiyor
Bence sende hamilesin Bak gör bir hafta sonraBendede kronik kabizlik var maalesef hep karnim sis olur normalde
Hayyy agzin bal yesin insalalh benm yunurtlamam 3 gun surdu ilk gunundenmi saycaz yokss catlamadsn sonramıBence sende hamilesin Bak gör bir hafta sonra
Bizede haber et kuzumTamam gidiyorum valla araba hazır bende
Ben yumurtlama gününden sayıyorum ama çatlamadan itibaren say kuzum senHayyy agzin bal yesin insalalh benm yunurtlamam 3 gun surdu ilk gunundenmi saycaz yokss catlamadsn sonramı
Tamamdir sagolBen yumurtlama gününden sayıyorum ama çatlamadan itibaren say kuzum sen
Ahshshshshsh Tamamdir yazarimBaşka belirtin olursa yaz
Benimde ishali vardı canlısı hamileymiş bilmiyordum. Umarım sende öylesin ir hayırlısı olsunAhshshshshsh Tamamdir yazarim
Ayyy umut oldunuz bana hadi insallah oyledir Allah razı olsunBenimde ishali vardı canlısı hamileymiş bilmiyordum. Umarım sende öylesin ir hayırlısı olsun
Benm bu gun basladi daha baklm ne kadar surcekAa kızlar 2 gün önce bende ishal oldum ama suan düzeldi. Ne kadar sürdü sizde ishal
Benım sadece 1 kere ishal geldi o da 2 gün önce falandı sonra kendiliginden düzeldiBenm bu gun basladi daha baklm ne kadar surcek
Aa kızlar 2 gün önce bende ishal oldum ama suan düzeldi. Ne kadar sürdü sizde ishal
Benmde bu gün ilk di karin agrisi falan olmadan gelen bir ishaldiBenım sadece 1 kere ishal geldi o da 2 gün önce falandı sonra kendiliginden düzeldi
Ayneeen benımde öyle geldi hatta dedm ne garip hiç kendini belli bile etmedi gelirken. Belirtilerimiz cok benziyor seninle. Nasıl gececek bu günler çatlayacsgım meraktan:)Benmde bu gün ilk di karin agrisi falan olmadan gelen bir ishaldi
Yumurtlama sonrası kaçıncı gününüz? Bende de agrı var, yumurtlama sonrası 14.günümKarnım ağrıyor biraz kasıklarım kuzum bu kadar agrı normal mi bilemedim hiç iştahım yok pazartesi olsada kandan baktırsam
Al bendende o kadar hayirlisi ile hamile olalim insallahAyneeen benımde öyle geldi hatta dedm ne garip hiç kendini belli bile etmedi gelirken. Belirtilerimiz cok benziyor seninle. Nasıl gececek bu günler çatlayacsgım meraktan:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?