Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Benim 7 aramızda bikaç gün varmış hadi inşallah güzel haber alırız da sonra da babalar günü güzel bi hediye olur
Siz gebelik testi yaptınız mı? Benim de net olmamakla birlikte düzensiz çünkü pcos var, tahmini 9 haziran. Bugün test yaptım dayanamayıp yine negatif

İdrar yolu enfeksiyonu değilde mantar falan olabilir mi canım süt kesiği gibi akıntı kaşıntı koku var mo canım
Yok hayir sut gibi ama kreme benzeyen beyaz kivamli akintim var kokusuz kasinti yok

Geçmiş olsun çok, sağlıklı gebelik olsun inşallah bu sefer
Amin insallah canim
Canım ovulasyon takibi ben yapmadım sadece uygulamadan bakıyorum uygulamaya göre dündü yumurtlama günüm ama belirti falan yoktu bakalım oncede olmuş olabilir sonrada olabilir sen ovu ile ki takib ediyorsun
Evet canim benim cok duzenlidir 28 gunde 1 olurum ama yumurtlamam 17 18 gunde oldu gecen ay cok sasirmistim..ve kimyasalda olsa o gunu degerlendirdik ve oldu.insallaj bu sefer saglikli olur

Merhaba Kizlar Konularınızi Uzaktan Takip Ediyorum İnşallah Hayirli Haberler Alırız Bu Ay
Herkesin Kendisine Söz Verdigi Gibi Bende Kendimi Dinlemiyorum Fakat Kabız Ve Karnim Çok Sert Olunca Acabalar Başlıyor Beynimde Ama Beynimin Oynamasına İzin Vermiyecem Tahmini Bir Hazirani Bekleyecem

İlk gebeliğim olacak olursa İnşallah kızlar belirtilerinizi yazarmısınız yani net belirgin belirtileri oluyormu test yapmadan da anlayabileceğimiz.

Kasik agrisini yapan idrar yolu enfeksiyonu da olabilir degilmi
Canım umutlandırmak gibi olmasın ama ben Şubat ayında bir gebelik geçirdim 6 haftalık kaybettim maalesef bende onda kesin enfeksiyon oldum diyordum o ay hamileymişim söylediğin bütün belirtileri yaşıyorsun yani birde 4 yaşında kızım var onunla da yaşamıştım böyle

Yaa evet bende kesin gözüyle bakiyorum bu ay cok iyi degerlendirdim ama nasip tabi umarim haklisindir ne gibi belirtiler vardi

Siz gebelik testi yaptınız mı? Benim de net olmamakla birlikte düzensiz çünkü pcos var, tahmini 9 haziran. Bugün test yaptım dayanamayıp yine negatif
Canım benim bugün yumurtlama günüm olması lazım ovulasyon testi yaptım şimdi 10 dk sonra bi bakacam sonuca bakalım

Yok hayir sut gibi ama kreme benzeyen beyaz kivamli akintim var kokusuz kasinti yok
Bu akıntı normal canım bence şuan enfeksiyon sorunun yok senin yumurtlama geçmişti dimi bat yakın galiba inşallah bu akıntı bebiştendir

Bu akıntı normal canım bence şuan enfeksiyon sorunun yok senin yumurtlama geçmişti dimi bat yakın galiba inşallah bu akıntı bebiştendir
Evet gecti 7. Gunu bu gun yumurtlamanin tam su boyadigim kisimda dokundugumda bile agri oluyo

Eklentiler

• IMG_20210522_155047_263.jpg
    34,7 KB · Görüntüleme: 27
Canım hepimize oyun oynuyor aklımız valla hergün avakado tüket hem bebişin tutunmasına yardımcı hemde kabızlığa birebir

Enfeksiyonm vardi zaten ama hic olmuyordu boyle yanma falan tuvalet yaparken yanma degilde kasik agrisi cok oluyo sanki mesanem dolunca birsey zorluyo onu gibi
Anladım kuzum vallahi fazla bilmiyorum kuzum yaaa. İnsallah kötü bir şey değildir yaaa

Amin insallah canim

Evet canim benim cok duzenlidir 28 gunde 1 olurum ama yumurtlamam 17 18 gunde oldu gecen ay cok sasirmistim..ve kimyasalda olsa o gunu degerlendirdik ve oldu.insallaj bu sefer saglikli olur
İnsallah canım benim sağlıklı bir gebeliktir insallah geçirirsin geçiririz. İnslalah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…