Siz gebelik testi yaptınız mı? Benim de net olmamakla birlikte düzensiz çünkü pcos var, tahmini 9 haziran. Bugün test yaptım dayanamayıp yine negatifBenim 7 aramızda bikaç gün varmış hadi inşallah güzel haber alırız da sonra da babalar günü güzel bi hediye olur
Yok hayir sut gibi ama kreme benzeyen beyaz kivamli akintim var kokusuz kasinti yokİdrar yolu enfeksiyonu değilde mantar falan olabilir mi canım süt kesiği gibi akıntı kaşıntı koku var mo canım
Amin inşMaşallah gönlünüze göre olur inşallah
Amin insallah canimGeçmiş olsun çok, sağlıklı gebelik olsun inşallah bu sefer
Evet canim benim cok duzenlidir 28 gunde 1 olurum ama yumurtlamam 17 18 gunde oldu gecen ay cok sasirmistim..ve kimyasalda olsa o gunu degerlendirdik ve oldu.insallaj bu sefer saglikli olurCanım ovulasyon takibi ben yapmadım sadece uygulamadan bakıyorum uygulamaya göre dündü yumurtlama günüm ama belirti falan yoktu bakalım oncede olmuş olabilir sonrada olabilirsen ovu ile ki takib ediyorsun
İnşallahEvet öyleymiş annemle konuştum anlattım o da dedi sana hamile kaldıgımda 20 gün adet olacagım diye ped takmıştım bi türlü gelmeyince doktora gittim dediinsallah öyledir bizimkisideü
Canım umutlandırmak gibi olmasın ama ben Şubat ayında bir gebelik geçirdim 6 haftalık kaybettim maalesef bende onda kesin enfeksiyon oldum diyordum o ay hamileymişim söylediğin bütün belirtileri yaşıyorsun yani birde 4 yaşında kızım var onunla da yaşamıştım böyleKasik agrisini yapan idrar yolu enfeksiyonu da olabilir degilmi
Yaa evet bende kesin gözüyle bakiyorum bu ay cok iyi degerlendirdim ama nasip tabi umarim haklisindirCanım umutlandırmak gibi olmasın ama ben Şubat ayında bir gebelik geçirdim 6 haftalık kaybettim maalesef bende onda kesin enfeksiyon oldum diyordum o ay hamileymişim söylediğin bütün belirtileri yaşıyorsun yani birde 4 yaşında kızım var onunla da yaşamıştım böyle
Canım benim bugün yumurtlama günüm olması lazım ovulasyon testi yaptım şimdi 10 dk sonra bi bakacam sonuca bakalımSiz gebelik testi yaptınız mı? Benim de net olmamakla birlikte düzensiz çünkü pcos var, tahmini 9 haziran. Bugün test yaptım dayanamayıp yine negatif
Bu akıntı normal canım bence şuan enfeksiyon sorunun yok senin yumurtlama geçmişti dimi bat yakın galiba inşallah bu akıntı bebiştendirYok hayir sut gibi ama kreme benzeyen beyaz kivamli akintim var kokusuz kasinti yok
Evet gecti 7. Gunu bu gun yumurtlamanin tam su boyadigim kisimda dokundugumda bile agri oluyoBu akıntı normal canım bence şuan enfeksiyon sorunun yok senin yumurtlama geçmişti dimi bat yakın galiba inşallah bu akıntı bebiştendir
Canım hepimize oyun oynuyor aklımız vallaMerhaba Kizlar Konularınızi Uzaktan Takip Ediyorum İnşallah Hayirli Haberler Alırız Bu Ay
Herkesin Kendisine Söz Verdigi Gibi Bende Kendimi Dinlemiyorum Fakat Kabız Ve Karnim Çok Sert Olunca Acabalar Başlıyor BeynimdeAma Beynimin Oynamasına İzin Vermiyecem Tahmini Bir Hazirani Bekleyecem
Bu da bi belirti inşallah aklımız bize oyun oynamıyordurEvet gecti 7. Gunu bu gun yumurtlamanin tam su boyadigim kisimda dokundugumda bile agri oluyo
Anladım kuzum vallahi fazla bilmiyorum kuzum yaaa. İnsallah kötü bir şey değildir yaaaEnfeksiyonm vardi zaten ama hic olmuyordu boyle yanma falan tuvalet yaparken yanma degilde kasik agrisi cok oluyo sanki mesanem dolunca birsey zorluyo onu gibi
İnsallah canım benim sağlıklı bir gebeliktir insallahAmin insallah canim
Evet canim benim cok duzenlidir 28 gunde 1 olurum ama yumurtlamam 17 18 gunde oldu gecen ay cok sasirmistim..ve kimyasalda olsa o gunu degerlendirdik ve oldu.insallaj bu sefer saglikli olur
Aklm her ay oyun oynuyoda bu oyun gibi degil gece uykumdan uyandiriyo bu ağrıBu da bi belirti inşallah aklımız bize oyun oynamıyordur
İnsallahAnladım kuzum vallahi fazla bilmiyorum kuzum yaaa. İnsallah kötü bir şey değildir yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?