Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kizlar benimde bu ay kimyasal gebelil sonucu 1 dusugum var,
ilk kez boyle birsey yasadim, insallah hayirlisiyla tekrar denicez yumurtlama takibi yapiyorum 2 gundur,henuz pik olmadi,7 mayista kanamam oldu.sanirim olursam bat 4 haziran .beni de ekler misiniz yas 33

Öncelikle hosgeldin canım çok geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın vardır bundada bir hayır inslalah bu ay sağlıklı bir gebelik geçirirsin bu arada bat zamanlarimiz ayniymis

Öncelikle hosgeldin canım çok geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın vardır bundada bir hayır inslalah bu ay sağlıklı bir gebelik geçirirsin bu arada bat zamanlarimiz ayniymis
Hosbulduk canim cok sagol amin evet vardir bir hayir ben hep olmasi gereken zaman degil diyorum...vardir mutlaka sebebi
Bat zamanimizin ayni olmasina sevindim sen yumurtlama takibi yapiyor musun peki benim henuz yumurtlamam olmadi

Hosbulduk canim cok sagol amin evet vardir bir hayir ben hep olmasi gereken zaman degil diyorum...vardir mutlaka sebebi
Bat zamanimizin ayni olmasina sevindim sen yumurtlama takibi yapiyor musun peki benim henuz yumurtlamam olmadi
Canım ovulasyon takibi ben yapmadım sadece uygulamadan bakıyorum uygulamaya göre dündü yumurtlama günüm ama belirti falan yoktu bakalım oncede olmuş olabilir sonrada olabilir sen ovu ile ki takib ediyorsun

Al benden o kadar yaaa aman diyip sallıyorum ama bu ay farklı bir şey var gibi hadi hayırlısı bu ay çok üzerine dusmicem vallahi nolursa olsun mantıgi oldu belirtilerinizi yazın bu arada kızlar
Benim de 8 mayısta yumurtlama oldu. Şu anda alt karın ağrısı ve korkunç bir bel ağrısı var. Özellikle sırtta sağ altta. Psikolojiktir kesin diyorum. 2 gün önce test yaptım negatifti. Test için pazartesiyi bekliycem. Artık C yi tek başına görmekten bunaldım

Bekleseydin test icin canım hastalığın 1 2 gün geçsin öyle yap bence batın ne zaman bu arada

Kızlar haziran sonuna kadar 20yaş üstü herkes asılanacakmış. Siz bu konuda ne planlıyorsunuz ya da doktorunuz birsey dedi mi? Ben henüz iliskiye girmedim sizce ası olduktan sonra mı cocuk düsünmeliyim koronadan cok korkuyorum cevrenizde hamileligini korona olup rahat atlatan oldu mu? Asıdan sonra gebelik icin bekleme süresi var mı?

Bekleseydin test icin canım hastalığın 1 2 gün geçsin öyle yap bence batın ne zaman bu arada
Bende pcos var, batı net kestiremiyorum. Yumurtlama üzerinden hareket ediyorum. Yumurtlamadan 17 gün sonra testte çıkıyor diyorlar. İnşallah bu ay hepimiz güzel haberler alırız. Yerleşme kanaması falan da olmadı. O da negatif habercisi

Haziran ayı gebelik planlayan tatlis anne adaylari topigime buyrun birlikte minnaklarimizi bekleyelim
Haso18 Merhaba. İlk defa bir topiğe adımı yazdırıyorum. Bu zamana kadar her topiği okudum ama kayıt olmamıştım. İnşallah uğurlu gelir senin topik bana Bugün regl oldum. Bat 22 haziran. Yaş 25 Beni de eklersen sevinirim

Geçmiş olsun çok, sağlıklı gebelik olsun inşallah bu sefer

O kadar kararsızım ki bu konuda, öğretmenim bize açılalı baya oldu ama, çocuk düşündüğüm için erteledim hep, bir kaç arkadaşım gebeyken korona oldu ama şükür çok hafif atlattılar bebişleri de sağlıklı çok şükür. Bağışıklığı güçlendirici takviyeler kullanmaya sağlıklı beslenmeye çalışıyorum.

Yaaa canım herkeste yerleşme kanamasi olacak diye bir şey yok ki her şeyin hayırlısı insallah

herkese merhaba. Ben 2 ay önce aşılama oldum ama kimyasalla sonuçlandı. Bu ay 2. Aşılamayı olacağım hayırlısıyla. Yaşım 30, 1 yıldır deniyoruz. PCOS olduğu için Bat değişiyor ama 24 Haziran diyebiliriz. Bu ay hepimiz o güzel haberi alırız inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…