- 8 Şubat 2010
- 2.153
- 2.303
- 333
Öncelikle hosgeldin canım çok geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın vardır bundada bir hayır inslalah bu ay sağlıklı bir gebelik geçirirsin bu arada bat zamanlarimiz ayniymisSelam kizlar benimde bu ay kimyasal gebelil sonucu 1 dusugum var,
ilk kez boyle birsey yasadim, insallah hayirlisiyla tekrar denicez yumurtlama takibi yapiyorum 2 gundur,henuz pik olmadi,7 mayista kanamam oldu.sanirim olursam bat 4 haziran .beni de ekler misiniz yas 33
Hosbulduk canim cok sagol amin evet vardir bir hayir ben hep olmasi gereken zaman degil diyorum...vardir mutlaka sebebiÖncelikle hosgeldin canım çok geçmiş olsun rabbim bir daha yaşatmasın vardır bundada bir hayır inslalah bu ay sağlıklı bir gebelik geçirirsin bu arada bat zamanlarimiz ayniymis
İnşallah zaten adet agrısına o kadar benziyor kiValla kızlar benim 2-3 gündür sanki adet olacakmışım gibi karın ağrım oluyor ara ara. Birde vücut ödemim var. İnsallah güzel haberler veririz peş peşe
Canım ovulasyon takibi ben yapmadım sadece uygulamadan bakıyorum uygulamaya göre dündü yumurtlama günüm ama belirti falan yoktu bakalım oncede olmuş olabilir sonrada olabilirHosbulduk canim cok sagol amin evet vardir bir hayir ben hep olmasi gereken zaman degil diyorum...vardir mutlaka sebebi
Bat zamanimizin ayni olmasina sevindim sen yumurtlama takibi yapiyor musun peki benim henuz yumurtlamam olmadi
Ooooo nerelerdesin sen yaaaİnşallah zaten adet agrısına o kadar benziyor ki
Benim de 8 mayısta yumurtlama oldu. Şu anda alt karın ağrısı ve korkunç bir bel ağrısı var. Özellikle sırtta sağ altta. Psikolojiktir kesin diyorum. 2 gün önce test yaptım negatifti. Test için pazartesiyi bekliycem. Artık C yi tek başına görmekten bunaldımAl benden o kadar yaaa aman diyip sallıyorum ama bu ay farklı bir şey var gibi hadi hayırlısı bu ay çok üzerine dusmicem vallahi nolursa olsun mantıgi oldubelirtilerinizi yazın bu arada kızlar
Benim ikinci anneliğim olacak inşallahKozlar Herkesin ilk gebeliği mi olacak inşallah
Evet öyleymiş annemle konuştum anlattım o da dedi sana hamile kaldıgımda 20 gün adet olacagım diye ped takmıştım bi türlü gelmeyince doktora gittim dediİnşallah zaten adet agrısına o kadar benziyor ki
Bekleseydin test icin canım hastalığın 1 2 gün geçsin öyle yap bence batın ne zaman bu aradaBenim de 8 mayısta yumurtlama oldu. Şu anda alt karın ağrısı ve korkunç bir bel ağrısı var. Özellikle sırtta sağ altta. Psikolojiktir kesin diyorum. 2 gün önce test yaptım negatifti. Test için pazartesiyi bekliycem. Artık C yi tek başına görmekten bunaldım
Yaaa hadi insallah canım benimEvet öyleymiş annemle konuştum anlattım o da dedi sana hamile kaldıgımda 20 gün adet olacagım diye ped takmıştım bi türlü gelmeyince doktora gittim dediinsallah öyledir bizimkisideü
Bende pcos var, batı net kestiremiyorum. Yumurtlama üzerinden hareket ediyorum. Yumurtlamadan 17 gün sonra testte çıkıyor diyorlar. İnşallah bu ay hepimiz güzel haberler alırız. Yerleşme kanaması falan da olmadı. O da negatif habercisiBekleseydin test icin canım hastalığın 1 2 gün geçsin öyle yap bence batın ne zaman bu arada
Haziran ayı gebelik planlayan tatlis anne adaylari topigime buyrun birlikte minnaklarimizi bekleyelim
Hiç bir belirti yok henüzAynen suan son size 11 gün bana 13 günhadi bakalım kuzum belirtiler var mi suan
Geçmiş olsun çok, sağlıklı gebelik olsun inşallah bu seferSelam kizlar benimde bu ay kimyasal gebelil sonucu 1 dusugum var,
ilk kez boyle birsey yasadim, insallah hayirlisiyla tekrar denicez yumurtlama takibi yapiyorum 2 gundur,henuz pik olmadi,7 mayista kanamam oldu.sanirim olursam bat 4 haziran .beni de ekler misiniz yas 33
O kadar kararsızım ki bu konuda, öğretmenim bize açılalı baya oldu ama, çocuk düşündüğüm için erteledim hep, bir kaç arkadaşım gebeyken korona oldu ama şükür çok hafif atlattılar bebişleri de sağlıklı çok şükür. Bağışıklığı güçlendirici takviyeler kullanmaya sağlıklı beslenmeye çalışıyorum.Kızlar haziran sonuna kadar 20yaş üstü herkes asılanacakmış. Siz bu konuda ne planlıyorsunuz ya da doktorunuz birsey dedi mi? Ben henüz iliskiye girmedim sizce ası olduktan sonra mı cocuk düsünmeliyim koronadan cok korkuyorumcevrenizde hamileligini korona olup rahat atlatan oldu mu? Asıdan sonra gebelik icin bekleme süresi var mı?
Yaaa canım herkeste yerleşme kanamasi olacak diye bir şey yok ki her şeyin hayırlısı insallahBende pcos var, batı net kestiremiyorum. Yumurtlama üzerinden hareket ediyorum. Yumurtlamadan 17 gün sonra testte çıkıyor diyorlar. İnşallah bu ay hepimiz güzel haberler alırız. Yerleşme kanaması falan da olmadı. O da negatif habercisi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?