Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Beni de ekler misin yaş 25 bat 27

Bence hamilesiniz Allah kucağınıza almayı nasip etsin eğer siz hamile değilseniz ben evdeki kaset testleri çöpe atarım o derece.

Oksapar ben kullanıyorum ama hamile olmadan veriliyor mu bilmiyorum canım doktor bana rapor çıkardı bir yıllık rapor onaylanınca eczane 80 kutu verdi bitince yine verecekler
Ben hem hamilelik hemde öncesinde kalp için kullanıyorum. Yıllık rapor çıkardı doktorum ama bana sadece 2 kutu verdi eczane

Ben hem hamilelik hemde öncesinde kalp için kullanıyorum. Yıllık rapor çıkardı doktorum ama bana sadece 2 kutu verdi eczane
Eczanenin elinde mi yoktu acaba korona hastaları da kullanıyormuş sanırım kan sulandırıcı bulmak zorlaşabilir bir kaç eczaneye daha sor canım ihmal edilecek bir ilaç değil sonuçta

Eczanenin elinde mi yoktu acaba korona hastaları da kullanıyormuş sanırım kan sulandırıcı bulmak zorlaşabilir bir kaç eczaneye daha sor canım ihmal edilecek bir ilaç değil sonuçta
Eczacım ilk reçete ile vermiş iğneyi raporu görmemiş. Şimdide aile hekimine yazdır dedi öle verelim raporu göremedi. Başka eczacı rapor var seçmemiş işlem yaparken dedi. Zaten oksapar I bulmak nerdeyse imkansız gibi bişey oldu .şuan hamile değilim hamile kalabilmek için kalp ilaçlarımı doktor değiştirdi. Sizdeki sürekli her ay aile hekimine yazdırıyorsunuz almak için .

Kozlar Herkesin ilk gebeliği mi olacak inşallah

Merhabalar...benim üçüncü olacak 5 yasında oglum 6 yasında kızım var.ama cok heyecanlıyım.. rabbim herkese hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin.gecen ay denedik ilk ve hemen sanki hamileymişim gibi belirtilerim oldu adetim de olması gerektiği zamanı gecince hamile sandım.ama 18 Mayıs'ta adet oldum.hayırlısı bakalım.bu ay cok istiyorum hayırlısıyla.ögretmenim ve bu ay hamile kalınırsa tam izinler için ideal oldugunu duymuştum.diğer iki hamileliğimde hiç izinleri falan hesaplayıp ona göre düşünmedim.ama bu sefer bu fırsatları değerlendirmek istiyorum Rabbim izin verirse.cok uzun anlattım özür dilerim

Ben şöyle yaptım doktor beta değerimi görür görmez başladı önceden kaybım olduğu İçin kendisi özel muayenehanesinde olduğu İçin beni anlaşmalı hastaneye yönlendirdi bir yıllık rapor yazsınlar dedi rapor onaylanmadan önce bana da sadece 5 kutu verdiler sonra raporumun onayı gelince eczane aradı 80 kutu verdi ellerinde vardı demek ki Allah sağ Salim hayırlı evlatlar nasip etsin

İnsallah tutar canım ne özürü diliyorsun ki sohbet muhabbet yeri burası ayriyetten

Benim bu raporlarla başım derttepandemi diye bana okadar acele bakıyorki doktorum hemen hastaneden çıkış yapayım die. Belki rapor içeriğinde yanlış yazdı çünkü yıllık rapor çıkarmış gözüküyo . Ama eczacı sağlık ocağına gidersem yazdırırsan raporu görürüz öle işlem yapabiliriz dedi .umarım heray gitmek zorunda kalmam iğne için. Çooook teşekkür ederim bilgilendirdiğiniz için .Allah hepimizin yardımcısı olsun Zor süreçleri çok kolay atlatırız inş.

Bende planlar yaptım tayinciyz ev taşıma yorucu en azından o zamana yok 3 aylık olsun yok 5 aylık olsun derken daha stres oldum saldım şimdi ne zaman kısmetse kısmetiyle gelsin inşallah

Bence hamilesiniz Allah kucağınıza almayı nasip etsin eğer siz hamile değilseniz ben evdeki kaset testleri çöpe atarım o derece.
Gecen ay erken gebelik testinde productor mu ne ismi hatta hayalet çizgi vardı Nisan grubuna yazmıstm herkes hamilesin koş kan ver demişti bir bayan yorum yapmıstı ahh bunlar yanlıs sonuç veriyor inşallah değildir diye ben hep iyi yorumu benimseyince nasıl ümitlendim nasıl hafta içi çalıştığım için hemen kanada gidemedim sonrası hüsran hcg 5 ben adet oldum insan psikolojisi hemen kanıyorum sonra söz verdim kendime tatlım bat geçsin öyle yapacağım diye çok ağrım olunca ovulasyon testini yaptım önce o çok koyu çıktı o koyu çıkarsa kanda hcg çok artmıs demekmiş 80 üstü ' birgebeningünlüğü ' ile bu konuda konusmustuk o koyu çıkınca yine bende bir ümit hemen hcg testi yaptım o daha 3.dk da koyu çıktı daha gitmedim Dr a tatlım kanda vermedim pazartesi insallah rabbim sizlerinde koyu çizgiler görmeyi nasip etsin inşallah benm içinde devamı gelsin tutunsun kese olussun vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…