- 25 Ocak 2021
- 791
- 597
- 53
- 33
Bence hamilesiniz Allah kucağınıza almayı nasip etsinHanımlar merhabaa benim aşırı belim ağrıyor kasıklarım çok ağrıyor adetime 2 gün var önce lh testi yaptım gebelik varsa koyu çıkıyor diye sonra normal gebelik testi yaptım geçen ay erken gebelik testinde silik çıkmıstı adet olmustum maalesef bu ay inşallah vardırnormal test yaptım erken testlerden almadım çok erken yine adet geçsin diyorum ümitlenmemek adına ilki lh ikincisi hcg yorumlar mısınız
Ben hem hamilelik hemde öncesinde kalp için kullanıyorum. Yıllık rapor çıkardı doktorum ama bana sadece 2 kutu verdi eczaneOksapar ben kullanıyorum ama hamile olmadan veriliyor mu bilmiyorum canım doktor bana rapor çıkardı bir yıllık rapor onaylanınca eczane 80 kutu verdi bitince yine verecekler
2. İnşallah ilki düşükle sonuçlanmıştı erken haftalarda inşallah sağlıkla hayırlısıyla nasip olurNazura canım senin ilk mi olacak gebeliğin peki ?
Eczanenin elinde mi yoktu acaba korona hastaları da kullanıyormuş sanırım kan sulandırıcı bulmak zorlaşabilir bir kaç eczaneye daha sor canım ihmal edilecek bir ilaç değil sonuçtaBen hem hamilelik hemde öncesinde kalp için kullanıyorum. Yıllık rapor çıkardı doktorum ama bana sadece 2 kutu verdi eczane
Yaaa ;( insallah saglikla kucağına alırsın canım2. İnşallah ilki düşükle sonuçlanmıştı erken haftalarda inşallah sağlıkla hayırlısıyla nasip olur
Eczanenin elinde mi yoktu acaba korona hastaları da kullanıyormuş sanırım kan sulandırıcı bulmak zorlaşabilir bir kaç eczaneye daha sor canım ihmal edilecek bir ilaç değil sonuçta
Eczacım ilk reçete ile vermiş iğneyi raporu görmemiş. Şimdide aile hekimine yazdır dedi öle verelim raporu göremedi. Başka eczacı rapor var seçmemiş işlem yaparken dedi. Zaten oksapar I bulmak nerdeyse imkansız gibi bişey oldu .şuan hamile değilim hamile kalabilmek için kalp ilaçlarımı doktor değiştirdi. Sizdeki sürekli her ay aile hekimine yazdırıyorsunuz almak için .Eczanenin elinde mi yoktu acaba korona hastaları da kullanıyormuş sanırım kan sulandırıcı bulmak zorlaşabilir bir kaç eczaneye daha sor canım ihmal edilecek bir ilaç değil sonuçta
Ne zamandır istiyorsunuz siz pekiYaaa ;( insallah saglikla kucağına alırsın canımhayirlisiyla
Kozlar Herkesin ilk gebeliği mi olacak inşallah
Ben şöyle yaptım doktor beta değerimi görür görmez başladı önceden kaybım olduğu İçin kendisi özel muayenehanesinde olduğu İçin beni anlaşmalı hastaneye yönlendirdi bir yıllık rapor yazsınlar dedi rapor onaylanmadan önce bana da sadece 5 kutu verdiler sonra raporumun onayı gelince eczane aradı 80 kutu verdi ellerinde vardı demek ki Allah sağ Salim hayırlı evlatlar nasip etsinEczacım ilk reçete ile vermiş iğneyi raporu görmemiş. Şimdide aile hekimine yazdır dedi öle verelim raporu göremedi. Başka eczacı rapor var seçmemiş işlem yaparken dedi. Zaten oksapar I bulmak nerdeyse imkansız gibi bişey oldu .şuan hamile değilim hamile kalabilmek için kalp ilaçlarımı doktor değiştirdi. Sizdeki sürekli her ay aile hekimine yazdırıyorsunuz almak için .
İnsallah tutar canım ne özürü diliyorsun ki sohbet muhabbet yeri burası ayriyettenMerhabalar...benim üçüncü olacak 5 yasında oglum 6 yasında kızım var.ama cok heyecanlıyım.. rabbim herkese hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin.gecen ay denedik ilk ve hemen sanki hamileymişim gibi belirtilerim oldu adetim de olması gerektiği zamanı gecince hamile sandım.ama 18 Mayıs'ta adet oldum.hayırlısı bakalım.bu ay cok istiyorum hayırlısıyla.ögretmenim ve bu ay hamile kalınırsa tam izinler için ideal oldugunu duymuştum.diğer iki hamileliğimde hiç izinleri falan hesaplayıp ona göre düşünmedim.ama bu sefer bu fırsatları değerlendirmek istiyorum Rabbim izin verirse.cok uzun anlattım özür dilerim
İnsallah tutar canım ne özürü diliyorsun ki sohbet muhabbet yeri burası ayriyetteni
İnsallah tutar canım ne özürü diliyorsun ki sohbet muhabbet yeri burası ayriyetten
İnsallah canım benimİnşallah hepimiz mutlu haberlerimizi paylasırız buradan
Benim bu raporlarla başım dertteBen şöyle yaptım doktor beta değerimi görür görmez başladı önceden kaybım olduğu İçin kendisi özel muayenehanesinde olduğu İçin beni anlaşmalı hastaneye yönlendirdi bir yıllık rapor yazsınlar dedi rapor onaylanmadan önce bana da sadece 5 kutu verdiler sonra raporumun onayı gelince eczane aradı 80 kutu verdi ellerinde vardı demek ki Allah sağ Salim hayırlı evlatlar nasip etsin
Stres yapmayınca hemen oluyo sanki ya ilkinde düşünmeye başladığımız 2 ay olmuştı şimdi 5 ay oldu bakalım benimde bu aydan umutluyum4 5 aydir istiyoruz
Öyle diyorlar bakalım canım yaaStres yapmayınca hemen oluyo sanki ya ilkinde düşünmeye başladığımız 2 ay olmuştı şimdi 5 ay oldu bakalım benimde bu aydan umutluyum
Bende planlar yaptım tayinciyz ev taşıma yorucu en azından o zamana yok 3 aylık olsun yok 5 aylık olsun derken daha stres oldumMerhabalar...benim üçüncü olacak 5 yasında oglum 6 yasında kızım var.ama cok heyecanlıyım.. rabbim herkese hayırlı saglıklı evlatlar nasip etsin.gecen ay denedik ilk ve hemen sanki hamileymişim gibi belirtilerim oldu adetim de olması gerektiği zamanı gecince hamile sandım.ama 18 Mayıs'ta adet oldum.hayırlısı bakalım.bu ay cok istiyorum hayırlısıyla.ögretmenim ve bu ay hamile kalınırsa tam izinler için ideal oldugunu duymuştum.diğer iki hamileliğimde hiç izinleri falan hesaplayıp ona göre düşünmedim.ama bu sefer bu fırsatları değerlendirmek istiyorum Rabbim izin verirse.cok uzun anlattım özür dilerim
Gecen ay erken gebelik testinde productor mu ne ismi hatta hayalet çizgi vardı Nisan grubuna yazmıstm herkes hamilesin koş kan ver demişti bir bayan yorum yapmıstı ahh bunlar yanlıs sonuç veriyor inşallah değildir diye ben hep iyi yorumu benimseyince nasıl ümitlendim nasıl hafta içi çalıştığım için hemen kanada gidemedim sonrası hüsran hcg 5 ben adet oldum insan psikolojisi hemen kanıyorum sonra söz verdim kendime tatlım bat geçsin öyle yapacağım diye çok ağrım olunca ovulasyon testini yaptım önce o çok koyu çıktı o koyu çıkarsa kanda hcg çok artmıs demekmiş 80 üstü ' birgebeningünlüğü ' ile bu konuda konusmustuk o koyu çıkınca yine bende bir ümit hemen hcg testi yaptım o daha 3.dk da koyu çıktı daha gitmedim Dr a tatlım kanda vermedim pazartesi insallah rabbim sizlerinde koyu çizgiler görmeyi nasip etsin inşallah benm içinde devamı gelsin tutunsun kese olussun vsBence hamilesiniz Allah kucağınıza almayı nasip etsineğer siz hamile değilseniz ben evdeki kaset testleri çöpe atarım o derece.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?