- 9 Nisan 2021
- 4.956
- 7.049
- 108
- 32
Havuç suyunu hazır mı alıyordunuz yoksa kaynatıp suyunu içerek mi tüketiyordunuzSöylemeyi unuttum balım 3 aydır neredeyse bir gün arayla akşam yatarken havuc suyu içtik hatta artık tavşanları geçtiğimizi düşündüm
Yavas sıkma makinam vardı slow juicer onla sıktım. Katı meyve sıkacağı ile denedim gayet güzel oldu. Taze ve diri olacakmış havuçlar. Tadıda güzel iyi gitmiştiHavuç suyunu hazır mı alıyordunuz yoksa kaynatıp suyunu içerek mi tüketiyordunuz
Teşekkür ederim canımYavas sıkma makinam vardı slow juicer onla sıktım. Katı meyve sıkacağı ile denedim gayet güzel oldu. Taze ve diri olacakmış havuçlar. Tadıda güzel iyi gitmiştiüzerine bir yudum zeytinyağı gezdir yada içtikten sonra ceviz yemeni tavsiye ederim emilimi için
Ben şuan kullanmıyorum ama gebeliklerimde kullandım riskli gebelik rapor çıkarıyor 30 günlük alıyorsunuz bitince tekrar gidip yazdırıp alıyorsunuzOksapar iğne kullanan var mı kızlar? Varsa Nası temin ediyorsunuz ?
Merhaba beni de ekleyebilir misiniz yaş35 bat 7 Haziran bu ay pek ümitli değilim ama buradan okumak güzel haberler almak hoşuma gidiyor inş herkes hayırlı haberler alırHaziran ayı gebelik planlayan tatlis anne adaylari topigime buyrun birlikte minnaklarimizi bekleyelim
Kızlar bugün itibariyle yumurtlamam olmuş değil mi zaten akıntıdan da farketmiştim. Diğerinin silik çıkması önemli olmasa gerek
Olmamışmı daha. Ama t çok koyuDegil cnm
Pardon ben c yi t sanmisim olmus degerlendir mutlakaOlmamışmı daha. Ama t çok koyu
Yumurtlama canım T çizgin baya koyu olmuş değerlendir iyi haberlerini alırız inşallah
Kıız aklımı aldın. Niye olmuyoki diyorumPardon ben c yi t sanmisim olmus degerlendir mutlaka
Silikse ya çatladı yada yumurtlama başlayacak tam koyulaşorsa yumurtamoş oluyorsun diye biliyorumKızlar bugün itibariyle yumurtlamam olmuş değil mi zaten akıntıdan da farketmiştim. Diğerinin silik çıkması önemli olmasa gerek
Dene canım yaa bir şey olmaz her şekili deniyoruz zaten bizBenim adet 28 29 yada 30 günde olsa döngü 14 15 yumurtlama oluyo bugün 13 gün dünden değerlendirmeye başladım çatlama görene kadar devam edecem geçen ay yumurtlama günü ve sonraki iki gün değerlendirdim sadece olmadı bide böyle denesem bi farkı olur mu acaba garantilemek istiyorum
Keşke ovulasyon testi yapsaydın emin olurduk işteDene canım yaa bir şey olmaz her şekili deniyoruz zaten bizhayırlısı olsun bugün normalde bugün yumurtlama günüm ama hiç bir şey yok acaba bugün catladimi ki
Yarin olurKızlar geçen ay yumurtlamam 14 gündü bugünde 13 gün bi baksanıza teste yumurtlama bugün mü yoksa yarın mı olur acaba ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?