• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Merhaba kızlar tekrardan 🤗 gebelik belirtileri hergün olmak zorunda mı yani artarak devam eden bir sey mi merak ettim o_O
çok video izledim belirtilerle ilgili kimi diyo arttı, kimi diyo bir gün böyle böyle oldu ama geçti bi daha da bi belirtim olmadı. kişiden kişiye değişiyo sanırım bu da

Merhaba kızlar tekrardan 🤗 gebelik belirtileri hergün olmak zorunda mı yani artarak devam eden bir sey mi merak ettim o_O
Kuzum o kişiden kişiye çok değişiyor kimisi çok belirgin diyor kimisi farkında bile olmuyor anlican benim arkadaslarimdan yola cikarak söyledim bu arada hepsi farklı farklı yanı ;)

Merhaba hanımlar aranıza yenimkatıldım beklenen adet tarihim 28 mayıs yaşım 27 mayıs rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip etsin

çok video izledim belirtilerle ilgili kimi diyo arttı, kimi diyo bir gün böyle böyle oldu ama geçti bi daha da bi belirtim olmadı. kişiden kişiye değişiyo sanırım bu da
Benim bundan once baya belirti vardi ama bugün sadece kasık ağrım vardı digerleri yok oldu psikolojik oldugunu dusunuyorum ama yinede merak ettim 😊

Kuzum o kişiden kişiye çok değişiyor kimisi çok belirgin diyor kimisi farkında bile olmuyor anlican benim arkadaslarimdan yola cikarak söyledim bu arada hepsi farklı farklı yanı :KK66:

Anladim canım tamamdir 🤗 adet gununu bekliyorum test için ama bugun ara ara sadece kasık agrim oldu simdide biraz midem yanıyor yemektendir diye dusunmek istiyorum umutlanmak istemiyorum :KK43:

Benim bundan once baya belirti vardi ama bugün sadece kasık ağrım vardı digerleri yok oldu psikolojik oldugunu dusunuyorum ama yinede merak ettim 😊

Anladim canım tamamdir 🤗 adet gununu bekliyorum test için ama bugun ara ara sadece kasık agrim oldu simdide biraz midem yanıyor yemektendir diye dusunmek istiyorum umutlanmak istemiyorum :KK43:
İnsallah tutmuştur bekleyip göreceğiz hep birlikte batın ne zamandi senin canım yakınmiydi 🥰🤗

Merhaba arkadaşım malesef belirtiler kişiye özel ve farklılık gösteriyor ben dört gebelik yaşadım hepsinde birbirinden farklıydı. Herkeste aynı belirtiler olsa da tahmin yürütebilsek ne güzel olurdu ama bazen psikolojik olabiliyor geçen ay gebe olma ihtimalim yoktu şiddetli kasık ağrısı göğüs ağrısı ve adetten bir hafta önce lekelenme yaşadım ihtimal sıfır olmasına rağmen test yaptım silik ikinci çizgi çıktı kan verdim negatif çıktı azıcık ihtimal olsa kesin hamileyim derdim biraz oluruna bırakıp kendimizi dinlemememiz en iyisi 😊

Back