Gebeliğe Hazırlık 2021 Haziran ayı gebelik planlayanlar

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Ben catlama oldugunu dusunmuyorum kuzum adet gormedim yumurtlama oldugunuda dusunmuyorum aslinda
Adetiniz yakın ise adete bikaç gün kala çıkan pozitifler hamilelik de olabiliyor aslında :)
Beni de ekler misiniz bu arada. BAT 27 Mayıs Yaş 28

Adetiniz yakın ise adete bikaç gün kala çıkan pozitifler hamilelik de olabiliyor aslında :)
Beni de ekler misiniz bu arada. BAT 27 Mayıs Yaş 28
Adet gecikemmin 20. Gunu tabi ekliyorum hemen

Goedum yumurtlama ama adet gecikmemin 20. Gunu
Canım sen bence bir doktora git görüyorum kaç kere pik gördün adetin yok.cokmu yumurta rezervi var acaba bir takip ettir ultrasonla yada doktordan bir açıklama bekle canım böyle gerçek yumurtlama zamanını da anlayamazsın ki. Adet yok sürekli testlerde pik var.

Evet maalesef adet okunca gel yunurta rezervine baklm dedi gelen giden yok

Gunaydin kizlar bugun kirmizilari gordum. Benide listeye eklermisiniz? 7 haziran bat. 31 yasindayim. 4 cu deneme olucak
2. çocuk için mi deniyorsunuz? Ben henüz 1. çocuk için deniyorum, bu ay 5. denemem olacak, henüz bir gelişme yok maalesef 32 yaşında olunca da her ay negatifi görünce kendimi geç kalmış hissediyorum ve üzülüyorum. İlk denemeye başladığımda muayeneye gitmiştim dr herşey normal gözüküyor demişti. Bu ay da olmazsa 6. ayda hsg çektirmeyi ve spermiyogram yaptırıp 7. ayda da tedaviye başlamak istiyorum kısmetse. Sizin bir planınız var mı?

Merhaba hosgeldin
Merhaba...

Haziran grubunu kurman çok iyi olmuş canımm..
Baya da kalabalık şimdiden
Şimdiden herkese iyi şanslar yumurtanız bol olsun
Benim bata 4gün var ama kendimi hiç hamile hissetmiyorum buraya taşınacağım bende büyük ihtimal

Şubatta 21+6 haftalık kızımı erken doğumla kaybettim. Bu ay tekrar deniycez korku kaygı heyecan tum duygulari ayni anda yaşıyorum.
Canim geçmiş olsun. Ben de 1 mayisda 17 haftalik ikizlerimi erken dogumda kaybettim. Acayip boşlukdayim. Bu boşluk yenjden hamile kalmazsam dolmuycak gibi. Bir adet gorup rahim de toparlanmjşsa haziranda denemek istiyoruz tekrar. Sizi doktor mu bekletti? Dusukden bu gune kadar korundunuz mu? 17si doktor kontrolum var. Biliyorum 3 ay bekle diycek ama arasdirdim ilk adet sonrasi denemekde zarar yokmuş. Kurtaj da olmadim normal dogum yaptim

Sizede cok gecmis olsun yada basiniz sagolsun Evet doktor bekletti benimkinin haftasi büyük oldugu icin bekledim bende. Ben daha sonrasinda 2 defa kurtaj oldum hem dogum sonrasi hemde 1 ay sonra. Bende normal doğum yapmistim. Bulunduğun boşluğu o kadar iyi anliyorum ki bende de hala dolmadi zateb o bosluk. Dedigin gibi tekrar hamilelik tek ilaci bencede. Ben bu 2.5 aylik surecte birlikte olmadik. Adetim daha yebi bitti 2. Adetim ve bu ay denemeye baslicaz. İnsallah hayirla sonuclanir. Doktorunla görüş bakalim insallah bi sakıncası yok der sizede

InsaAllah canim. Peki kurtajdan once kanamaniz oluyormuydu? Benim bugun 15ci gunum dusukden sonra. Bir kaç gundur lekelenme vardi bugun bitiyor o da galiba. Agrim da yok. InsaAllah kurtaj olmak zorunda kalmam. Içim çok aciyor. Allah hepimizin yardimcisi olsun(

Amin. Benim lohusalık donemi 40 sürdü. Ara ara hep kanamam oldu. İkinci kurtaji ilk adette oldum. Adetim 10 gun surdu bu yuzden sonra normale dondu hersey. Agrim olmuyodu.

Sagol kuuzm insalalh hamilesindie buraya gelmezsin yoksa da gel tabi her zaman beklrm

Selam canim hayir bende ilk bebis icin deniyorum. Ben hic gec kalmis hissetmiyorum. Bence sende hissetme. Herseyi doya doya yasadim. Heryasin kendine gore guzelligi var hazir hissetigim anda yapmaya karar verdik. Her insan kendi icinde farkli ve ozel. O yuzden hepimizin yasamlari Birbirinden farkli kiyaslamaya girmek yanlis olur. Bence sende bu sekilde dusun ve suan oldugun durumu en guzel sekilde degerlendir. Biz kadinlar herbirimiz cok ozeliz ve hepimiz en guzelini hak ediyoruz. Umarim en kisa zamanda bebislerimize kavusurz canim benim

Eklentiler

• IMG_20210515_121450_7.jpg
    119,4 KB · Görüntüleme: 39
  • IMG_20210515_120625_5.jpg
    73,1 KB · Görüntüleme: 43
Ben de negatf 3 gün falan var insallah bu ayımız tutar aynı gidiyoruz olmadı bi anlamadimki niye
Zamani var demek ki diyorum . Sabirla denicez. Benim esim diyor bu yazin sonuna kadar tutucak hissediyorum hayirlisi diyorum artik Ama uzuluyorum yani icden ice

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…