Aşılama 2021 HAZİRAN AYI AŞILAMA YAPTIRACAKLAR.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Devletin karşılamasının bir şartı var mı.Biz ikinci çocuk için istiyoruz karşılamaz mı acaba bir bilginiz var mı
Menopaza girmedikten sonra, çocuk olmamasında ki sorun saptandıktan sonra doktor tedavi öngördüğü sürece devlet karşılıyor canım. Eğer şimdiye kadar hiç tedavi olmadıysan zaten direk aşılama yapmayabilir. Takviye ilaç hamile kalmayı kolaylaştırıcı hap ya da yumurta takipi ile çatlatma iğnesi tedavisi başlayabilir. Hem sen adetliyken bakıpr hem eşinin değerlerine bakıp

Benim gibi ikinciyi mi istiyordu o dediğin abla

Canım şimdiye kadar ilk kez klomen kullandım bu ay yumurtalar gelişmedi çatlatma iğnesi de yapılamadı malesef.Doktor da dedi normalde daha uzun deneriz ama senin yaşından dolayı vakit kaybetmemek için aşılamaya yönlendircem dedi. Benim yaşım 37 ve 3 yıldır deniyoruz olmuyor bu yüzden erken davrandı doktorum

Ben devlette yaptırdım , yarın da görüşeceğim doktorumla sizin için yarın öğrenebilirim

Klomenle gelişmeyince hemen gonal f geçiyorlar direk. Bende 27 yaşındayım Klomen işe yaramıyor. İnşaallah karşılar

Klomenle gelişmeyince hemen gonal f geçiyorlar direk. Bende 27 yaşındayım Klomen işe yaramıyor. İnşaallah karşılar
Ben ilk kez kullandım klomen ve gelişmemesini beklemiyordum üzüldüm baya. Grçtiğimiz aylarda ovulasyonla takip ediyordum ve pik görüyordum

Çok şükür canım Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin

İyi geceler, bende 14 haziranda aşılama yaptırdım. İlk deneyimim gonal f ile 3 yumurtam gelişti. Şu ana kadar hiç bir şey hissetmedim. Belirtiler ne zaman başlıyor deneyimli olanlar yazarsa sevinirim

İyi geceler, bende 14 haziranda aşılama yaptırdım. İlk deneyimim gonal f ile 3 yumurtam gelişti. Şu ana kadar hiç bir şey hissetmedim. Belirtiler ne zaman başlıyor deneyimli olanlar yazarsa sevinirim
Benim suan ikinci asilamam ve 6 gunum egilip kalkinca hafif bi agri oluyo onun disinda bisey yok ilk asilamamda da pek belirgin bisey yoktu bide asilama olmadan once ignelerden dolayi goguslerim acayip sisti agirdi 1 2 gundur yeni gecti agrisi yani gogus agrisini belirti olarak yasayamadim malesef ilk asilamamda 2 bu asilamda 5 6 tane yumurtam olmus

Benimde 14 haziran ama maşallah sizin yumurtalarınız güzel gelişmiş benim bir tanecik snaırım o da çatlamadı gibi hissediyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…