- 28 Ağustos 2019
- 2.064
- 2.142
- 133
Canım merhaba dün gece çok yoğun bir nöbet geçirdigim için hemen kan veremedim nöbetten çıktım saat öğlen 12 de. öğleden sonra vermis oldum kanı daha yeni uyandım yeni öğrendim testim poztif çok şükür Rabbime insallah saglikla ilerler inşallah siz de bana hayırlı haberlerinizi verirsiniz
Kizlarr ben bugun erken gebelik testi aldim pazar gunu asilamanin 10. Gunu oluyor pazar gunu yapsam cikar mi sizce varsa
yapma canim pozitif ciksa bile igne etkisi olabilir diye şüphede kalirsin 12. gün yap kesin sonuc olurKizlarr ben bugun erken gebelik testi aldim pazar gunu asilamanin 10. Gunu oluyor pazar gunu yapsam cikar mi sizce varsa
Aşılama esnasında çatlamadığı anlaşılıp tekrar çatlatma iğnesi vurundum bu 2ci çatlatma iğnem bakalım. Yaaa inşallah güzel haberler alırızHayırlısı olsun hakkınızda, önemli olan kaliteli yumurta olması
çatlatma iğnesi yapıldıysa çatlamıştır
Kolay canım normalde kan verirken bakamayan ben bile yapmaya alıştım. Sende yaparsınKizlar bn simdi dr dan ciktim klomen kullandim yumoslar buyudu iptal oldu ya asilama dr bana gonal f verdi 4 gun 75 dozluk. Igne isini nasil yapacagiz ya kolay mi acaba
Saglik ocagina yarin ilkini yaptirayim sonra ben yapayim kolaysaKolay canım normalde kan verirken bakamayan ben bile yapmaya alıştım. Sende yaparsın
cok kolay kendin yaparsin. gobek deliğinin üç parmak sağı veya solu. videolae var bunun icinSaglik ocagina yarin ilkini yaptirayim sonra ben yapayim kolaysanerden yapilacagini ogrensem iyi
Saglik ocagina yarin ilkini yaptirayim sonra ben yapayim kolaysanerden yapilacagini ogrense
Bana doktorun yanındaki asistan anlatmıştı bir kerede hemşireye vururdum sonra mecbur kendim devam ettim. Göbek deliği in iki parmak sağı solu ya da yarım hilal şeklinde alt tarafı canım sen yinede hemşirenin yanında bir gör. Rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasınSaglik ocagina yarin ilkini yaptirayim sonra ben yapayim kolaysanerden yapilacagini ogrensem iyi
Acaba iğnenin etkisi olabilir mi ki canım belki progestan falan kullanıyorsan. Belki de o zaman küçük olan yumurtaların yeni çatlamıştır.aşılamadan ertesi günden itibaren günaşırk ilişki diyor hep doktorlar belki bundandırEki Görüntüle 2872260
kizlar sizce tekrar mi yumurtluyorum? 11. gün aşılama olan gün 17. gün bugün
Çok sağol canim bnim göründüğüm dr sagolsun sanki bn hergun igne yapiyorum hic bisey anlatmiyo islerimi saglama almak icin eczaneye gittim saglik ocagina gittim insallah ilacin gelmesi vurulmasinda falan aksilik cikmazGö
Bana doktorun yanındaki asistan anlatmıştı bir kerede hemşireye vururdum sonra mecbur kendim devam ettim. Göbek deliği in iki parmak sağı solu ya da yarım hilal şeklinde alt tarafı canım sen yinede hemşirenin yanında bir gör. Rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasın
Bana doktorum normal hayatına devam et dedi yatmak yok dedi aşılama olduğunu unut dedi. Ama bazı arkadaşlar yatmak lazım diyorlar. Doktorunuz size ne dedi peki? aşılama tüp bebekten daha doğal olduğu için bişey olmaz diye düşünüyorumBende bu ay aşılama yaptırdım. 2.aşılamam inşaAllah tutar hepimizinki. Aşılama yapıldıktan 6 gün sonra 3-4 saatlik arabayla yolculuğa çıkmak gebelik oluşmasını engeller mi? Bilen varsa lütfen söylesin. Doktoruma ulaşma imkanım yok.
Tüp bebek düşünüyorum Yoruldum 3 yıllık evliyim dün yengemin koruma iğnelerine rağmen hamile olduğunu öğrendim çok ağladım zaten doluydum kimse aşılama oldugumu bilmiyordu yanlış anlamayın dedim bn bugün aşılamamın tutmadığını öğrendim dedimHayırlısı kuzum, yılmak yok devam ediceZ. Bak benimde tutmadı. Biz de güzel haberler alıcaz Allahın izniyle
Allah razı olsun çok teşekkür ederim hayırlisi ile inşallah kucağıma da alırım , rabbim tez zamanda sana da ve isteyen herkese de nasip etsinÇok sevindim canım darısı başımıza dua et bize ne olurSağlıkla kucağına al inşallah
Bn sormuştum ilk aşılamamda sıkıntı yok normal hayatına devam demiştiBende bu ay aşılama yaptırdım. 2.aşılamam inşaAllah tutar hepimizinki. Aşılama yapıldıktan 6 gün sonra 3-4 saatlik arabayla yolculuğa çıkmak gebelik oluşmasını engeller mi? Bilen varsa lütfen söylesin. Doktoruma ulaşma imkanım yok.
Ben yarım saat yattım aşılamadan sonra sadece , onun dışında hep çalıştım gece gündüz, doktorum da öyle yat dinlen dememisti günlük hayatına devam et dedi , çok şükür tuttuBana doktorum normal hayatına devam et dedi yatmak yok dedi aşılama olduğunu unut dedi. Ama bazı arkadaşlar yatmak lazım diyorlar. Doktorunuz size ne dedi peki? aşılama tüp bebekten daha doğal olduğu için bişey olmaz diye düşünüyorum
Aynen arkadaşım bende öyle yarım saat falan uzandım geldiğim gün biraz canım yandığı için dinlendim. Ama onun haricinde o günden beri gezmeye de gittim çalışmaya da devam ettim ev işlerimi de yaptım.Ben yarım saat yattım aşılamadan sonra sadece , onun dışında hep çalıştım gece gündüz, doktorum da öyle yat dinlen dememisti günlük hayatına devam et dedi , çok şükür tuttu
Canim bisey sorucam sancin falan oluyormuydu hic .Allah razı olsun çok teşekkür ederim hayırlisi ile inşallah kucağıma da alırım , rabbim tez zamanda sana da ve isteyen herkese de nasip etsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?