Aşılama 2021 HAZİRAN AYI AŞILAMA YAPTIRACAKLAR.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz

Çok sevindim canım darısı başımıza dua et bize ne olur Sağlıkla kucağına al inşallah

Kizlar bn simdi dr dan ciktim klomen kullandim yumoslar buyudu iptal oldu ya asilama dr bana gonal f verdi 4 gun 75 dozluk. Igne isini nasil yapacagiz ya kolay mi acaba

Hayırlısı olsun hakkınızda, önemli olan kaliteli yumurta olması
çatlatma iğnesi yapıldıysa çatlamıştır
Aşılama esnasında çatlamadığı anlaşılıp tekrar çatlatma iğnesi vurundum bu 2ci çatlatma iğnem bakalım. Yaaa inşallah güzel haberler alırız

Kizlar bn simdi dr dan ciktim klomen kullandim yumoslar buyudu iptal oldu ya asilama dr bana gonal f verdi 4 gun 75 dozluk. Igne isini nasil yapacagiz ya kolay mi acaba
Kolay canım normalde kan verirken bakamayan ben bile yapmaya alıştım. Sende yaparsın

Saglik ocagina yarin ilkini yaptirayim sonra ben yapayim kolaysa nerden yapilacagini ogrense

Saglik ocagina yarin ilkini yaptirayim sonra ben yapayim kolaysa nerden yapilacagini ogrensem iyi
Bana doktorun yanındaki asistan anlatmıştı bir kerede hemşireye vururdum sonra mecbur kendim devam ettim. Göbek deliği in iki parmak sağı solu ya da yarım hilal şeklinde alt tarafı canım sen yinede hemşirenin yanında bir gör. Rabbim emeklerimizi boşa çıkartmasın

Eki Görüntüle 2872260
kizlar sizce tekrar mi yumurtluyorum? 11. gün aşılama olan gün 17. gün bugün
Acaba iğnenin etkisi olabilir mi ki canım belki progestan falan kullanıyorsan. Belki de o zaman küçük olan yumurtaların yeni çatlamıştır.aşılamadan ertesi günden itibaren günaşırk ilişki diyor hep doktorlar belki bundandır

Çok sağol canim bnim göründüğüm dr sagolsun sanki bn hergun igne yapiyorum hic bisey anlatmiyo islerimi saglama almak icin eczaneye gittim saglik ocagina gittim insallah ilacin gelmesi vurulmasinda falan aksilik cikmaz

Bende bu ay aşılama yaptırdım. 2.aşılamam inşaAllah tutar hepimizinki. Aşılama yapıldıktan 6 gün sonra 3-4 saatlik arabayla yolculuğa çıkmak gebelik oluşmasını engeller mi? Bilen varsa lütfen söylesin. Doktoruma ulaşma imkanım yok.

Bana doktorum normal hayatına devam et dedi yatmak yok dedi aşılama olduğunu unut dedi. Ama bazı arkadaşlar yatmak lazım diyorlar. Doktorunuz size ne dedi peki? aşılama tüp bebekten daha doğal olduğu için bişey olmaz diye düşünüyorum

Hayırlısı kuzum, yılmak yok devam ediceZ. Bak benimde tutmadı. Biz de güzel haberler alıcaz Allahın izniyle
Tüp bebek düşünüyorum Yoruldum 3 yıllık evliyim dün yengemin koruma iğnelerine rağmen hamile olduğunu öğrendim çok ağladım zaten doluydum kimse aşılama oldugumu bilmiyordu yanlış anlamayın dedim bn bugün aşılamamın tutmadığını öğrendim dedim

Bn sormuştum ilk aşılamamda sıkıntı yok normal hayatına devam demişti

Ben yarım saat yattım aşılamadan sonra sadece , onun dışında hep çalıştım gece gündüz, doktorum da öyle yat dinlen dememisti günlük hayatına devam et dedi , çok şükür tuttu

Ben yarım saat yattım aşılamadan sonra sadece , onun dışında hep çalıştım gece gündüz, doktorum da öyle yat dinlen dememisti günlük hayatına devam et dedi , çok şükür tuttu
Aynen arkadaşım bende öyle yarım saat falan uzandım geldiğim gün biraz canım yandığı için dinlendim. Ama onun haricinde o günden beri gezmeye de gittim çalışmaya da devam ettim ev işlerimi de yaptım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…