Aşılama 2021 HAZİRAN AYI AŞILAMA YAPTIRACAKLAR.

Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Canım merhaba dün gece çok yoğun bir nöbet geçirdigim için hemen kan veremedim nöbetten çıktım saat öğlen 12 de. öğleden sonra vermis oldum kanı daha yeni uyandım yeni öğrendim testim poztif çok şükür Rabbime insallah saglikla ilerler inşallah siz de bana hayırlı haberlerinizi verirsiniz

Arkadaşlar merhaba benim de doktorum önümüzdeki ay aşılamaya geçeceğiz dedi dvelette veya üniversite hastanesinde olacak dedi. Biz zikinci için uğraşıyoruz o yüzden bize rapor çıkmaz. Rapor çıkmayınca acaba ücret ne kadar olur yüksek mi çıkar bilen var mı

Cok sevindim hayırlı olsun

Tedaviniz şimdiden hayırlı olsun insallah, bu konuda çok bilgim yok benim ancak halamın gelini iki cocuguda devlette aşılama ile oldu bunu biliyorum karşılar muhtemelen ya

Hayirlisi olsun insallah kac cikti sonuc
Allah razı olsun canım çok teşekkür ederim rabbim sana da tüm isteyenlere de nasip etsin insallah, benim için de sağlıkli bir gebelik nasip etsin , sonuç 71 çıktı adetime de 3 gün var daha , henüz görüşmedim doktorumla yarın sabahtan gideceğim

Hastaneye doktora hiçbir ücret ödemedik ilaç iğnede hep devlet büyük bir miktarını karşıladı toplasan 1000 lira tutmamıştur hepsi
Devletin karşılamasının bir şartı var mı.Biz ikinci çocuk için istiyoruz karşılamaz mı acaba bir bilginiz var mı

Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Devletin karşılamasının bir şartı var mı.Biz ikinci çocuk için istiyoruz karşılamaz mı acaba bir bilginiz var mı
Canim ben araştırma da oluyorum aşılamayı. Ganol f kullanmıştım. Rapor çıkardılar iğnenin fiyatı 1245tlmis biz 255tlye almıştık. Bide iki kutu aldim bu ay 510 sadece iğneler tuttu. Sperm yıkamayı araştırma yapmiyor.ozelde onuda 500tlye yaptırdık. Yol paralari fln 1500tl tutmuştur

Anladım canım teşekkür ederim. Benim demek ki baya fazla tutacak iki kutu iğne verilse iğneler 2500 lira olacak demek

Gonal f 900 kullandım bende 1500 küsürdü devlet karşılamasına rağmen 600 bulmuştu canım seninki baya az tutmuş.

Anladım canım teşekkür ederim. Benim demek ki baya fazla tutacak iki kutu iğne verilse iğneler 2500 lira olacak demek
Ekstra takviye verirse tabi birde çatlatma iğnesi progestan da çıkacak canım inşaallah rapor çıkar. Ben çıkması lazım diye hatırlıyorum, aylar önce öyle bir ablayla konuşmuştuk raporu çıkmıştı

Hayırlı olsun canım Allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin inşallah

Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım. İlk aşılamam mıydı birde sorununuz neydi acaba bizde umut olsun
Âmin inşallah Allah razı olsun rabbim size deve tüm isteyenlere de nasip etsin evet ilk asilamamdi

Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin canım. İlk aşılamam mıydı birde sorununuz neydi acaba bizde umut olsun
Canım beni heterozigot mutasyonu denen bir rahatsızlıgim vardı gen bozukluğu diyorlar , Şubat ayinda tespit edildi , marttan beridir de korundum ilaç tedavisi gördüm , aşılama yapalım artık dedi doktorum değerler düzelince

Sen sanirim faceden de konustugum kisisin canim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…