2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Geç gelebilir aynen canım sen içini rahat tut cünkü çok kişide geç alıyor zaten moralini bozma geç döllenmedir 7 yi geçenekadar yolu var

Canım dualarımız seninle senin güzel haberini bekledik ama üzülme bugün olmadı belki ama cuma günü kalp atışıni duyacaksın daha erken zaten banada öyle dediler duydum en iyi sen biliyorsun biliyorum zor ama sabret kuzum ben hissediyorum cuma günü duyacaksındualarim seninle

Cnm üzülme bebegin seninledir insallah cuma gunu kalbini de duyar kendini de gorursun ins dualarim seninle bol bol dinlen

Canım benimde aynı oldu kalp atışı için gittiğimde erken çağırtmışız dedi cuma gideceğim tekrar kese var canım boşda değil inşallah kalp atışınızda duyacaksın sanırım aşılamada tam olarak hesaplayamıyoruz bende 7 hafta demiştim ama dr değil dedi daha küçük dedi stres yapma iyi düşün iyi olsun

Rabbim yardımcın olsun canım inşallah bebeğin daha iyi gelişir ama bir sıkıntı olsa söylerdi dr bazen karından geç duyulabiliyormus kalp atışı

Bence normal canm artışın 2 gunde bir 2 kat 2 kat ilerlemiş, kımyasal olsa bıle bu kadar artıs olmaz kı
Evet kimyasal 1500 civarında sonlanıyor yazıyor heryerde. İnşallah sağlıklıdır canım çok sağol cevabın için

Canım eğer olumsuz bişey görseydi emin ol çaaat diye söylerlerdi.
allahın izniyle bebeğin orada sadece azcık minnak Cuma günü gümgümgüm duyuxak

Geç gelebilir aynen canım sen içini rahat tut cünkü çok kişide geç alıyor zaten moralini bozma geç döllenmedir 7 yi geçenekadar yolu var
İnşallahh cnm, ne zormus bu ısler

Sen de üzme kendini canım bak ne güzel kese de var bebek de var. Sağlıkla ilerler inşallah stres yapıp bebişini de üzme annesi:)

Progestan'ı ağız yoluyla verdi

Canım 6+2 erken bence kalp atısı için üzme kendini 4 güne bence duyarsın inşallah ben oğlumda 7+1 de duymuştum

karından mı baktı ultrasonla ? Bir de 6+2 gözüküyorsa evet küçük olabilir daha kalp atışı için. Dualarımız seninle.

İnşallahh canımsın Allah razı olsun

Doktorun hesapladıgıı hafta neydı cnm, ınsallah benım de oyledır

Yaa bılmıyorum cnm, cok kotu oldum ne hayallerle gıttım bi de 1 bucuk saat bekledım kapıda heyecanım kursağımda kaldı
Ya öyle tabi ki üzücü ama bir sonraki randevuya duyacaksın inşallah canını sıkmamaya çalış bebeğe zararlı stres

Sen de üzme kendini canım bak ne güzel kese de var bebek de var. Sağlıkla ilerler inşallah stres yapıp bebişini de üzme annesi:)
Aahh ahh neler yasattı bana inşallah Bosuna üzülmüşümdür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…