Geç gelebilir aynen canım sen içini rahat tut cünkü çok kişide geç alıyor zaten moralini bozma geç döllenmedir 7 yi geçenekadar yolu varKızlar, biraz toparlandımkalp atısı alamadı, cuma gunu tekrar cagırdı, embrıyo yaşı deıl, yumurta yaşı onemlı dedıler ona göre de 6+2 oluyormus, emın olmak ıcın bhcg ıstedı tekrar.. Bilmiyorum heyecanla beklerken boyle Bı sonuca karsılasmak yıktı benı, şu 2 saat ömrümden ömür gitti, ne zormus bu işler herseyi ayrı bi stres, 2 3 gun gec geliyor olabılır dedi hemsire de üzüldüğümü görünce, kese var yolk var dedı gösterdi, dua edin bana nolursunuz
Canım dualarımız seninle senin güzel haberini bekledik ama üzülme bugün olmadı belki ama cuma günü kalp atışıni duyacaksın daha erken zaten banada öyle dediler duydum en iyi sen biliyorsun biliyorum zor ama sabret kuzum ben hissediyorum cuma günü duyacaksınKızlar, biraz toparlandımkalp atısı alamadı, cuma gunu tekrar cagırdı, embrıyo yaşı deıl, yumurta yaşı onemlı dedıler ona göre de 6+2 oluyormus, emın olmak ıcın bhcg ıstedı tekrar.. Bilmiyorum heyecanla beklerken boyle Bı sonuca karsılasmak yıktı benı, şu 2 saat ömrümden ömür gitti, ne zormus bu işler herseyi ayrı bi stres, 2 3 gun gec geliyor olabılır dedi hemsire de üzüldüğümü görünce, kese var yolk var dedı gösterdi, dua edin bana nolursunuz
Cnm üzülme bebegin seninledir insallah cuma gunu kalbini de duyar kendini de gorursun ins dualarim seninle bol bol dinlenKızlar, biraz toparlandımkalp atısı alamadı, cuma gunu tekrar cagırdı, embrıyo yaşı deıl, yumurta yaşı onemlı dedıler ona göre de 6+2 oluyormus, emın olmak ıcın bhcg ıstedı tekrar.. Bilmiyorum heyecanla beklerken boyle Bı sonuca karsılasmak yıktı benı, şu 2 saat ömrümden ömür gitti, ne zormus bu işler herseyi ayrı bi stres, 2 3 gun gec geliyor olabılır dedi hemsire de üzüldüğümü görünce, kese var yolk var dedı gösterdi, dua edin bana nolursunuz
Canım benimde aynı oldu kalp atışı için gittiğimde erken çağırtmışız dedi cuma gideceğim tekrar kese var canım boşda değil inşallah kalp atışınızda duyacaksın sanırım aşılamada tam olarak hesaplayamıyoruz bende 7 hafta demiştim ama dr değil dedi daha küçük dedi stres yapma iyi düşün iyi olsunKızlar, biraz toparlandımkalp atısı alamadı, cuma gunu tekrar cagırdı, embrıyo yaşı deıl, yumurta yaşı onemlı dedıler ona göre de 6+2 oluyormus, emın olmak ıcın bhcg ıstedı tekrar.. Bilmiyorum heyecanla beklerken boyle Bı sonuca karsılasmak yıktı benı, şu 2 saat ömrümden ömür gitti, ne zormus bu işler herseyi ayrı bi stres, 2 3 gun gec geliyor olabılır dedi hemsire de üzüldüğümü görünce, kese var yolk var dedı gösterdi, dua edin bana nolursunuz
Rabbim yardımcın olsun canım inşallah bebeğin daha iyi gelişirKızlar, biraz toparlandımkalp atısı alamadı, cuma gunu tekrar cagırdı, embrıyo yaşı deıl, yumurta yaşı onemlı dedıler ona göre de 6+2 oluyormus, emın olmak ıcın bhcg ıstedı tekrar.. Bilmiyorum heyecanla beklerken boyle Bı sonuca karsılasmak yıktı benı, şu 2 saat ömrümden ömür gitti, ne zormus bu işler herseyi ayrı bi stres, 2 3 gun gec geliyor olabılır dedi hemsire de üzüldüğümü görünce, kese var yolk var dedı gösterdi, dua edin bana nolursunuz
Evet kimyasal 1500 civarında sonlanıyor yazıyor heryerde. İnşallah sağlıklıdır canım çok sağol cevabın içinBence normal canm artışın 2 gunde bir 2 kat 2 kat ilerlemiş, kımyasal olsa bıle bu kadar artıs olmaz kı
Canım eğer olumsuz bişey görseydi emin ol çaaat diye söylerlerdi.Kızlar, biraz toparlandımkalp atısı alamadı, cuma gunu tekrar cagırdı, embrıyo yaşı deıl, yumurta yaşı onemlı dedıler ona göre de 6+2 oluyormus, emın olmak ıcın bhcg ıstedı tekrar.. Bilmiyorum heyecanla beklerken boyle Bı sonuca karsılasmak yıktı benı, şu 2 saat ömrümden ömür gitti, ne zormus bu işler herseyi ayrı bi stres, 2 3 gun gec geliyor olabılır dedi hemsire de üzüldüğümü görünce, kese var yolk var dedı gösterdi, dua edin bana nolursunuz
İnşallahh cnm, ne zormus bu ıslerGeç gelebilir aynen canım sen içini rahat tut cünkü çok kişide geç alıyor zaten moralini bozma geç döllenmedir 7 yi geçenekadar yolu var
Sen de üzme kendini canım bak ne güzel kese de var bebek de var. Sağlıkla ilerler inşallah stres yapıp bebişini de üzme annesi:)Kızlar, biraz toparlandımkalp atısı alamadı, cuma gunu tekrar cagırdı, embrıyo yaşı deıl, yumurta yaşı onemlı dedıler ona göre de 6+2 oluyormus, emın olmak ıcın bhcg ıstedı tekrar.. Bilmiyorum heyecanla beklerken boyle Bı sonuca karsılasmak yıktı benı, şu 2 saat ömrümden ömür gitti, ne zormus bu işler herseyi ayrı bi stres, 2 3 gun gec geliyor olabılır dedi hemsire de üzüldüğümü görünce, kese var yolk var dedı gösterdi, dua edin bana nolursunuz
Progestani fitil olarak mi verdi bı arkadaşta okumuştum önce progestan iğne kullanıyordu sonra çok ağrılı iğne diye fitil istemişti sonra kanaması oldu doktor progestanin düştüğünü o yüzden kanaması olduğunu söylemiş fitil geri geliyorsa dozu düşürmüş olabilir
Progestan'ı ağız yoluyla verdiProgestani fitil olarak mi verdi bı arkadaşta okumuştum önce progestan iğne kullanıyordu sonra çok ağrılı iğne diye fitil istemişti sonra kanaması oldu doktor progestanin düştüğünü o yüzden kanaması olduğunu söylemiş fitil geri geliyorsa dozu düşürmüş olabilir
Kızlar, biraz toparlandımkalp atısı alamadı, cuma gunu tekrar cagırdı, embrıyo yaşı deıl, yumurta yaşı onemlı dedıler ona göre de 6+2 oluyormus, emın olmak ıcın bhcg ıstedı tekrar.. Bilmiyorum heyecanla beklerken boyle Bı sonuca karsılasmak yıktı benı, şu 2 saat ömrümden ömür gitti, ne zormus bu işler herseyi ayrı bi stres, 2 3 gun gec geliyor olabılır dedi hemsire de üzüldüğümü görünce, kese var yolk var dedı gösterdi, dua edin bana nolursunuz
Zor beklemek daha zor ama sonunu düşün iyi olacak inşallahİnşallahh cnm, ne zormus bu ısler
İnşallahh canımsın Allah razı olsunCanım dualarımız seninle senin güzel haberini bekledik ama üzülme bugün olmadı belki ama cuma günü kalp atışıni duyacaksın daha erken zaten banada öyle dediler duydum en iyi sen biliyorsun biliyorum zor ama sabret kuzum ben hissediyorum cuma günü duyacaksındualarim seninle
Doktorun hesapladıgıı hafta neydı cnm, ınsallah benım de oyledırCanım benimde aynı oldu kalp atışı için gittiğimde erken çağırtmışız dedi cuma gideceğim tekrar kese var canım boşda değil inşallah kalp atışınızda duyacaksın sanırım aşılamada tam olarak hesaplayamıyoruz bende 7 hafta demiştim ama dr değil dedi daha küçük dedi stres yapma iyi düşün iyi olsun
Vajinal baktı kuzumRabbim yardımcın olsun canım inşallah bebeğin daha iyi gelişirama bir sıkıntı olsa söylerdi dr bazen karından geç duyulabiliyormus kalp atışı
Ya öyle tabi ki üzücü ama bir sonraki randevuya duyacaksın inşallah canını sıkmamaya çalış bebeğe zararlı stresYaa bılmıyorum cnm, cok kotu oldum ne hayallerle gıttım bi de 1 bucuk saat bekledım kapıda heyecanım kursağımda kaldı
Aahh ahh neler yasattı banaSen de üzme kendini canım bak ne güzel kese de var bebek de var. Sağlıkla ilerler inşallah stres yapıp bebişini de üzme annesi:)
Buraya yazıyorum boşuna üzülüyorsunAahh ahh neler yasattı banainşallah Bosuna üzülmüşümdür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?