2021 Haziran Anneleri Paylaşım Alanı

Bebeğimin cinsiyeti

• Ankete Katılan
    298
Birde kızlar benim folik asit birkaç tane kaldı. Ne zamana kadar kullanıyorduk ben unutmuşum. Tekrar almam gerekiyor demi. Ilk 3 ay miydi kullanım süresi?
12 hafta boyunca canım

Canım 1 temmuz olarak yazmışsın tahmini doguma ama benim mecburi sezeryan olcak 37 de alacak doktor tahmini en gec 15 haziran alır doktorum

Canım 1 temmuz olarak yazmışsın tahmini doguma ama benim mecburi sezeryan olcak 37 de alacak doktor tahmini en gec 15 haziran alır doktorum
Tamm canm pc ye gecınce düzenlerim
Son adet tarıhıne göre hesaplama yapıp yazıyorum

Prilam kullananlar var mi idare ettim kullanmayim dedim tiksintiyi de kesiyor mu :/

Kızlar ben bugün kan sonuçlarımı almaya gitmiştim biraz troidim yüksek çıktı dahiliyeye gidip ilaç kullanman lazım dedi. Sizlerde var mı böyle birşey ilk hamileliğim merak ettim
Hamilelikte tiroidin biraz yükselmesi normal diye biliyorum yani bende olmadı ama hafif yükselenlerin o kadar sıkıntı olmuyormuş ilaç kullanırsın geçer gider

15 defa hapsıran var mi benim gibi alerjik rinit yine başladi sanirim ama karnıma kasiklarima ağri saplanıyor şiddetli hapsirinca
Bende nefes darlığı vardı cuma göğüs doktoruna gittim. Bende de alerji var. Bana onceair verdi demekki gebelikte kullanımında zarar yok. Pulmicort falanda verdi. Bence bi doktora git belki ilaç verir hapşırık tutunca bırakmıyor bide insan hapşurup hapşurup sersemleşiyor
Ben de 100 mg kullaniyorum iki hafta oldu kan versem mi içim içimi yiyor arada 125 mg alıyorum umarim hiç sikinti cikmaz
Normalde üç ayda bir baktırıyorum. Cuma göğüse gidince kadın doğumcuya da gittim ben ilçede yaşıyorum. Bizde kadın doğumcu yok merkeze gidince gitmişken ona da bakılıyım dedim. Orda doktora sordum ne kadar sürede kontrol ettirmem gerekir diye. İki üç haftada bir bakarız dedi. Bi daha ki gelmende bakalım dedi. Üç hafta sonra gideceğim Allah nasip ederse o zaman 11+4 falan olacak. Ense kalınlığına da bakarız dedi.

Kizlar idrar sonucum cok şükür iyi enfeksiyon yok ama geceleri olan bel agrisi icin progestan verdi gunde 3 defa fitil seklinde agrilad önemliymiş kızlar aşırı agriniz olursa doktorunuza danışın

Merhaba benimde 3.gebeligim bir kızım var ikincisi dış gebelik olmuştu o yüzden bundan da korktum ama beta hcg güzel yükseliyor yarın da kese için gideceğim inşAllah kese gözükür de rahatlarim :)

Kizlar idrar sonucum cok şükür iyi enfeksiyon yok ama geceleri olan bel agrisi icin progestan verdi gunde 3 defa fitil seklinde agrilad önemliymiş kızlar aşırı agriniz olursa doktorunuza danışın
Ben kullanıyorum ama bel ağrıma çok faydası olmuyor bugün şükür ağrım yok dün sürekli belime kuşak bağlayıp gezdim sıcak tutsun diye Öyle geçti sanirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…