- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.968
- 30
Yedek mop bezi attı dün öğle bunu alalım dedi. Ben de su an gerek yok o mopu degistiricem dedim yine benim söylediklerimi önemsemiyorsun bla bla akşama kadar konusmadık, aksam da davetiye 250 tane olsun dedi diye tartıstık yine konusmuyoruz. Son zamanlarda genel anlamda konusmuyoruzİnanır mısın bizimde öylenormalde çok çok nadir tartışırız ama bu aralar galiba hepimizin üzerinde bilinmezliğin gerginliği var sürekli zıtlaşıyoruz bugün bana soru sorma diye ters düştük daha sabah dün akşam hiç konuşmadık bilmiyorum ne nasıl olacak bu süreç aşırı hassaslaştırdı bizleri
bu hak mı şimdi
ah canım ahh şu 1 senede yan baktın neden yan baktın diye bile tartıştık bizde saçlarımda beyazlar çıktı ya şu kabus günler bii geçse şaka gibi ya insan evleniceğine sevinemiyoAynen son zamanlarda cok arttı normalde kolay kolay tartışmayan bir çiftiz ama sürekli gerginlik ve tartışma var. Yok davetiye modeli konusunda değil, o da bana bıraktı sayı olarak 200 dedim o da 250 olsun dedi. Ben de 200 yeter zaten öyle çok kişiyi çağırmayacagız dedim. Beni kaale almıyorsun benim söylediklerim umrunda değil diye bir başladı tartıştık. Konusmuyoruz su an.
ikiniz karar verin canım herkesin zevki başka kimseye sormaKızlar bişey soracağım
Sizce davetiye seçerken kaynanamlara sorup gösterip danışmama gerek var mı? Bence yok ama bilemedim.
3 senedir birlikteyim adamla ama öyle stres oluyorum ki tartısmalar artınca da istemsiz acaba diyorumah canım ahh şu 1 senede yan baktın neden yan baktın diye bile tartıştık bizde saçlarımda beyazlar çıktı ya şu kabus günler bii geçse şaka gibi ya insan evleniceğine sevinemiyo
ya p.tesi ya çarşamba hayırlı haberler alalım inşallah , ama şöyle düşün açılcağı belli desoid öyle söyledi sadece şartları bilmiyoruz ve birazda yaşadığımız yer salon vs biraz biraz tolere edilebilir şeyler sanırım, güya bugün yasak ben işe geldim ama gelirken baktım sahil kasabası olan bi yerde yaşıyorum herkes sahilde yürüyüş yapıyo yani yaz geldi artık bu insanları kısıtlamadır yasaktır bişey tutamaz bunu bildikleri için esneme de olucaktır düğünlere de benceBu hafta da habersiz geçti gitti
benimde 4 , valla ara ara bende diyorum , umarım sadece bu gerginliktendir çünkü biz bayağa sorunlu zamanlar geçirdik kv ve eltim yüzünden hep eklendi üst üste alışveriştir vs vs3 senedir birlikteyim adamla ama öyle stres oluyorum ki tartısmalar artınca da istemsiz acaba diyorum
Biz o konularda hiç problem yaşamadık okyanusu geçtikte dere de bogulduk sanki. Mop baslığı için kaç çift küser allah askınabenimde 4 , valla ara ara bende diyorum , umarım sadece bu gerginliktendir çünkü biz bayağa sorunlu zamanlar geçirdik kv ve eltim yüzünden hep eklendi üst üste alışveriştir vs vs
tabi şimdi kendiside annesi pişman yaptıkları haksızlıklardan dolayı da onlara bakılırsa bi sorun yok çünkü ben sadece nişanlımla tartıştım hiç ailelere yansıtmadık ama kırgınlıklarım var,neyse işte bugünlerin geçtiğinde bi sorun yaşamıcaz canım ben inanıyorum ara ara oluyo kolay değil ya hiç bi çift gibi normal şeyler yaşamadık yani bizler yalandan düğün gerginliği yaşamadık yaşamıyoruz gerginliğin tam merkezindeyiz mop başlığından da olur ayakkabı çekeceğinden de :) geçicek bunu düşün geçicekBiz o konularda hiç problem yaşamadık okyanusu geçtikte dere de bogulduk sanki. Mop baslığı için kaç çift küser allah askına
kızlar gelin çiçeği nasıl sizce ? bende bu tarz yaptırdım da sapı bu kadar uzun değil biraz daha toparlak ve küçük benim ki böyle değiştiricem
Bence cok güzel ben sade beyaz gelin ciceklerini cok beğeniyorum cok asil duruyorkızlar gelin çiçeği nasıl sizce ? bende bu tarz yaptırdım da sapı bu kadar uzun değil biraz daha toparlak ve küçük benim ki böyle değiştiricem
Bencede çok şık ama sapı uzun daha güzel durur aynen.kızlar gelin çiçeği nasıl sizce ? bende bu tarz yaptırdım da sapı bu kadar uzun değil biraz daha toparlak ve küçük benim ki böyle değiştiricem
Pazartesi açıklarsa yapıyorum, çarşamba açıklarsa yapamıyorumya p.tesi ya çarşamba hayırlı haberler alalım inşallah , ama şöyle düşün açılcağı belli desoid öyle söyledi sadece şartları bilmiyoruz ve birazda yaşadığımız yer salon vs biraz biraz tolere edilebilir şeyler sanırım, güya bugün yasak ben işe geldim ama gelirken baktım sahil kasabası olan bi yerde yaşıyorum herkes sahilde yürüyüş yapıyo yani yaz geldi artık bu insanları kısıtlamadır yasaktır bişey tutamaz bunu bildikleri için esneme de olucaktır düğünlere de bence
bizim vermedi canım ,sen bi sor belki sizinki veriyordur bende atmak için bitane daha renklisinden alıcamGelin çiçeğini gelinlikçiler vermiyor mu, benimki 2 tane verecekti 1 tanesi set halinde 1i de düğünde atmak için
Ama dış çekim için şu çiçek taçlarından oluyo ya küpe vs set onunla beraber bir çiçek daha aldım.
sahilde çok hoşuma gidiyo çiçekli taçlar
çok güzel güle güle kullan canımBen bunu aldım
Eki Görüntüle 2854559
bende çok sinir oldum düpedüz hak yeniyorBencede çok şık ama sapı uzun daha güzel durur aynen.
Ayy bunu gördükçe de sinir oluyorum bu yasaklar hep bize adamlar evlendi biz stresle açılacak mı diye bekleyelim
Güzel bencekızlar gelin çiçeği nasıl sizce ? bende bu tarz yaptırdım da sapı bu kadar uzun değil biraz daha toparlak ve küçük benim ki böyle değiştiricem
bende ya acaba aralara yeşillikler attırsam mı dümdüz beyaz mı olsa şuan bende ki dümdüz beyaz şakayıklar var ,bu da şakayık sapları uzun ve biraz daha büyük inşallah çok kaba durmaz ya bidaha değiştirmezler heraldeBence cok güzel ben sade beyaz gelin ciceklerini cok beğeniyorum cok asil duruyor