Teşekkür ederimçok güzel güle güle kullan canım
öyle mi dersin bi görsellere bakayım o zaman çok yapay durur mu acaba öyle dursun istemiyorum daGüzel benceBelki aralarında yeşil yapraklar olabilir ya da okaliptüs yanı ben öyle düşünüyorum
Net olarak böyle mi demiş haberci yorumu mu?Aşının yaygınlaşmasından sonra yasakları kaldıracağız
Yapay durmadığı müddetçe çok güzel görünüyor bence bir bak istersen biraz renk gelmiş olur ama tabi sen bilirsinöyle mi dersin bi görsellere bakayım o zaman çok yapay durur mu acaba öyle dursun istemiyorum da
doğru ya bak bu da güzelmişYapay durmadığı müddetçe çok güzel görünüyor bence bir bak istersen biraz renk gelmiş olur ama tabi sen bilirsinBu gibiEki Görüntüle 2854575
Ben de söyle bir şey gördüm ama olası bir senaryo diye belirtmiş kendisi. Tabi ki kesin degilŞimdi haberleri izledim. Aşının yaygınlaşmasından sonra yasakları kaldıracağız, kişisel korunmaya önem vereceğiz demiş sağlık bakanı
Aşının yaygınlaşması da haziran ayı içindeymiş 30 milyon doz
aşılar olsun bitsin diye beklerlerse yasaklar temmuza mı kalır, inşallah ben yanlış düşünmüşümdür
Bana vermediler maalesef.Gelin çiçeğini gelinlikçiler vermiyor mu, benimki 2 tane verecekti 1 tanesi set halinde 1i de düğünde atmak için
Ama dış çekim için şu çiçek taçlarından oluyo ya küpe vs set onunla beraber bir çiçek daha aldım.
sahilde çok hoşuma gidiyo çiçekli taçlar
Hergün bir haber çıkıyor sürekli yaa valla bıktım artık bakan açıklasaBen de söyle bir şey gördüm ama olası bir senaryo diye belirtmiş kendisi. Tabi ki kesin degil Eki Görüntüle 2854577
Yok öyle demedi. Ben izledim. Bu saatten sonra kısıtlama yerine kişisel koruma ve aşıya önem vereceğiz dediŞimdi haberleri izledim. Aşının yaygınlaşmasından sonra yasakları kaldıracağız, kişisel korunmaya önem vereceğiz demiş sağlık bakanı
aşılar olsun bitsin diye beklerlerse yasaklar temmuza mı kalır, inşallah ben yanlış düşünmüşümdür
Aynen bir sürü balon haber dönüp duruyor açıklansa artıkHergün bir haber çıkıyor sürekli yaa valla bıktım artık bakan açıklasa
Ooo aşıyı beklersek Eylül de anca evlenebilirim temmuz ve ağustos hep dolduŞimdi haberleri izledim. Aşının yaygınlaşmasından sonra yasakları kaldıracağız, kişisel korunmaya önem vereceğiz demiş sağlık bakanı
Bende öyle okumuştum.Yok öyle demedi. Ben izledim. Bu saatten sonra kısıtlama yerine kişisel koruma ve aşıya önem vereceğiz dedi
r”Artık bu virüsün nasıl bulaştığını bütün vatandaşlarımız biliyor. Bundan sonraki süreçte yasaklamaları daha azaltan ama kişisel koruyucu tedbirleri daha yoğunlaştıran, bununla birlikte yaygın aşılamayı yaparak bu dönemi normale döndürmek istiyoruz.”Net olarak böyle mi demiş haberci yorumu mu?
Tamam işte bizim dediklerimiz zaten yasakları %80 oranında kaldıracaklar bence zaten kimse yasak falan sallamıyorr”Artık bu virüsün nasıl bulaştığını bütün vatandaşlarımız biliyor. Bundan sonraki süreçte yasaklamaları daha azaltan ama kişisel koruyucu tedbirleri daha yoğunlaştıran, bununla birlikte yaygın aşılamayı yaparak bu dönemi normale döndürmek istiyoruz.”
Haziranda 30 milyon doz aşılama yorumuna üstteki cevabı vermiş tam olarak
İşte onu aşıya cevap olarak dediği için haziranı mı temmuzu mu baz aldı orayı anlamadımYok öyle demedi. Ben izledim. Bu saatten sonra kısıtlama yerine kişisel koruma ve aşıya önem vereceğiz dedi
Aşıları haziranda yapmaya başlayacağız diyip yasakları temmuza bırakmasınlar yeter, korkum oTamam işte bizim dediklerimiz zaten yasakları %80 oranında kaldıracaklar bence zaten kimse yasak falan sallamıyor
Şöyle dedi artık kısıtlamalardan ziyade kişisel tedbir ve aşılamaya öncelik vereceğiz. Haziran ayını sormuştu oradaki muhabirler bilim kurulu sonrası. Cevap buyduİşte onu aşıya cevap olarak dediği için haziranı mı temmuzu mu baz aldı orayı anlamadım
İnşallah haziran için demiştir