- 7 Ekim 2019
- 6.116
- 20.968
- 30
Biz de sonraki gün düğüne gidecektik pat haber geldi. İptal olacak mı olmayacak mı yola çıkacak mıyız çıkmayacak mıyız derken nikah merasimi sonrasında başka mekanda eğlenceyle kapattılar günüAğustosun 27si mi 28 i mi ne gelmişti yasak
Ertesi gün düğünü olanlar öyle kalakaldı
Bir tanıdığımız yemekli düğün yapacaktı kilolarca malzemesi kalmıştı öyle ortada
Düşünün 1 gün kala iptal mi olur, bari 3 gün sonra deselerdi ne bileyim..
Temmuzda garantisini veririm ama haziranda veremem dedi iki salon sahibi de. 100 kişi 1 saatle bütün yazı geçiremezlermiş, bence de temmuz çok daha farklı olur. Geçen sene de temmuz başı herkesi daha bi sıkıyolardı haziranda halay çeken çekeneydiO zamandan beri hep 50&100 kişilik merasimlere izin verildi hep. Onun üstünde gevşetileceğini sanmıyorum ben artık.
Öyle artık inan ki güzel olsun kafasında değilim olsun bitsin kurtulayım diyorum. Yoksa direkt temmuz ortasına falan atardım.cok yorulduk ya hepimizin gönlünce olsun artık ne diyebiliriz ki
22.45 olayı kesin diye biliyorum canım. Günler uzadı çünkü 9da hava aydınlık bile.Öyle artık inan ki güzel olsun kafasında değilim olsun bitsin kurtulayım diyorum. Yoksa direkt temmuz ortasına falan atardım.
Ama 100 kişi olayı çok canımı sıkıyo, mekan tutmam boşuna o zaman.
22.45 olursa ama beklentilerimin bile üstünde
Ay inşallah ya bence gayet de yeterli.22.45 olayı kesin diye biliyorum canım. Günler uzadı çünkü 9da hava aydınlık bile.
Ay pudra o kadar yoruldum ki kafa olarak. Artık sosyal cevremle bile konusmuyorum sürekli burda bu konudayım. Cok sıkıldımAy inşallah ya bence gayet de yeterli.
Normalde de 11 oldu mu herkes gidiyodu zaten sadece kemik kadro kalırdı
Bir de haftasonu yasağı olursa nolcak dedim
Düğünleri açıp haftasonu yasak koyamaz dedi
Ben de öyle inan ki. Bu mayıs ayı gelene kadar en ufak düğünüm olmayabilir diye aklımda düşünce yoktuAy pudra o kadar yoruldum ki kafa olarak. Artık sosyal cevremle bile konusmuyorum sürekli burda bu konudayım. Cok sıkıldımolumlu şeylere cok ihtiyacım var.
Ben ay evleniyorum duygusallığına bile girmiştim. Şimdi evlenemiyorum diye ağlıyorum kfmfflglgBen de öyle inan ki. Bu mayıs ayı gelene kadar en ufak düğünüm olmayabilir diye aklımda düşünce yoktu
Olup geçecek iyi ki beklemişim falan diyodum
Bildiğin yere çakıldım yine
Şu haziran ayının kuralları açıklansa da en azından belirsizlikten kurtulsak artık. Şehir haritası açıklanmış şimdilik sadece
Polis gelip tek tek insan saymaz merak etmeBu arada düğün salonları da o kadar farklı konuşuyolar ki
Düğün yerim 100 kişi olsa da aşarız 100 kişiyle düğün mü olur koca yerde yeter ki açılsın dedi
Kına yerim biz tek tek saymıyoruz girerken ama denetim olursa kelle başı 3er bin lira ödersiniz dedi
yine de geçiremem herhalde gerçekten o kadar ceza oluyosa
Perşembe açıklayıp düğünler açılıyo dese de pişman olmam artık ertelediğime. Yetiştiremiceğim içinBen ay evleniyorum duygusallığına bile girmiştim. Şimdi evlenemiyorum diye ağlıyorum kfmfflglg
aynen baya da düşmüş bence. Offf kesinlikle bu hafta açıklanmaz ben en erken haftaya carsamba-persembe acıklanır diyorum.
Her şey bitti de ya korona olursak ve düğün olmazsa diye korkmaya başladım bu sefer de. Bende askıda ekmek falan birakacam heralde düğün sağ salim olursa
O korku bende de var, hem korona olur karantinada olurum hem de sevdiğim birine bir şey olur vs diye. Hepimizde vardır herhaldePolis gelip tek tek insan saymaz merak etme
Delirdik iyice gerçekten.Her şey bitti de ya korona olursak ve düğün olmazsa diye korkmaya başladım bu sefer de. Bende askıda ekmek falan birakacam heralde düğün sağ salim olursa
Benim de kına organizasyoncusuyla görüşmem lazım. Cok sıkısık ve bitkinim bitiğimPerşembe açıklayıp düğünler açılıyo dese de pişman olmam artık ertelediğime. Yetiştiremiceğim için
Benim kına organizasyoncusu 5gün önce gel o da en geç demişti, düşün ona bile gidemem.. izin alcak olanlar var işlerinden onlar da sıkıntı.
bakalım beklemedeyiz artık hep beraber
Şu an patır patır hazırlık yapmamız gereken SON günler. Resmen şurda hiçbir şey kalmadıBenim de kına organizasyoncusuyla görüşmem lazım. Cok sıkısık ve bitkinim bitiğim
Kızlar düğün de giriş şarkınız ve dans şarkılarınız ne olacak. Ben dans şarkısı için özdemir erdoğan bana ellerini ver düşünüyorum ama girişi bulamadımŞu an patır patır hazırlık yapmamız gereken SON günler. Resmen şurda hiçbir şey kalmadı
Benim daha bindallım bile yok. Bugün önünden geçtim ama bakasım bile gelmedi
Düğünde giriş için çağırdıklarını da unutmuşum tamamen, hangi birine koşarım artık bilmiyorum
Nişandaki ilk dans şarkımızdıKızlar düğün de giriş şarkınız ve dans şarkılarınız ne olacak. Ben dans şarkısı için özdemir erdoğan bana ellerini ver düşünüyorum ama girişi bulamadım
Kınada zaten 2-3 klasik var onun dışına çıkanı pek görmedim. Çoğu yeşim salkımın vardı bi tane onla giriyoduKınayı organizasyoncuma bırakıcam ama düğün girişini bulamadım